LO Stat

Streikefaren avblåst - løsning i Flytoget

Del

LO Stat og Spekter har kommet til enighet i lønnsoppgjøret for Norsk Jernbaneforbund (NJF) og Flytoget. Meklingen 29. august er derfor trukket.

NSB kom til enighet før helgen. I dag fulgte Flytoget etter. Striden har stått om Flytogets bemanning og sikkerhet på jernbanen. 

- Når vi kom til enighet mellom NJF og NSB er det naturlig at enigheten også kom i flytoget, fordi deler av uenigheten var den samme, sier Øystein Gudbrands, LO Stats forhandlingsleder.

- Vi er tilfreds med at partene er enige om at bemanning i tog ikke skal endres i tariffperioden, det vil si to år fram i tid, sier Jane Brekkhus Sætre, forbundsleder i NJF.

Lønnsoppgjøret går nå til uravstemning.

Nøkkelord

Kontakter

Kontaktpersoner:

Øystein Gudbrands, forhandlingsleder LO Stat: 900 99 695

Jane Brekkhus Sætre, forbundsleder (NJF): 908 78 583

Kristian Brustad, kommunikasjonsansvarlig: 466 61 639

Lenker

Om LO Stat

LO Stat
LO Stat
Møllergt. 10
0179 Oslo

23 06 83 00http://www.lostat.no

LO Stat er en hovedsammenslutning av LO-forbund som organiserer arbeidstakere i Staten og virksomheter tilknyttet Spekter.

Følg saker fra LO Stat

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra LO Stat på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra LO Stat

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom