Glass og Fasadeforeningen

Storkontrakt til HS Hansen

Del

Fasadeentreprenøren HSHansen har underskrevet en kontrakt på «BUS II – Barne- og ungdomssjukehuset Haukeland, Bergen, trinn 2». Kontrakten er på ca. 160 millioner kroner og monteringen starter opp på byggeplassen i april 2019.

Illustrasjon, KHR Architecture
Illustrasjon, KHR Architecture

Det nye sykehusanlegget i Bergen er et samlet senter for barn, unge og fødende pasienter. Sykehuset tilbyr rammer hvor et omsorgsfullt og dyktig personale kan ta seg av de forskjellige pasientgruppene.
Byggherren bak prosjektet er Helse Bergen, de rådgivende ingeniørene er Rambøll og arkitektene er KHR Architecture. HSHansens’ kunde er den store lokale entreprenør LAB AS.

Det har vært et mål å tilpasse bygningen i landskapet og å lage fasader som er tiltalende sett fra byen. HSHansen utfører fasadene med sitt Hansen UnitAl-konsept.

– Vi viser igjen at UnitAl-konseptet vårt er attraktivt til denne typen oppgaver fordi det nettopp er så fleksibelt, at det aldri går ut over det arkitektoniske uttrykket, sier Jesper Madsen, salgs- og markedsføringssjef hos HSHansen a/s.

Slik kommenterer LAB Entreprenør AS valg av leverandør:

– Når LAB Entreprenør AS skulle velge samarbeidspartner på glass/aluminiumsfasader på prosjektet, la vi stor vekt på å finne et firma med referanser fra store, komplekse prosjekter.
HSHansen har stor erfaring med denne type entrepriser og har den nødvendige kompetanse på alt fra prosjektering til produksjon og montasje. Selskapet gav et godt inntrykk i innledningen til anbudsprosessen med en samarbeidsorientert tilnærming til prosjektet, sier Vegard Eik, anleggsleder hos LAB.

Bilder

Illustrasjon, KHR Architecture
Illustrasjon, KHR Architecture
Last ned bilde

Om Glass og Fasadeforeningen

Glass og Fasadeforeningen
Glass og Fasadeforeningen
Fridtjof Nansens vei 19
0369 Oslo

47 47 47 05http://www.glassportal.no

Glass og Fasadeforeningen (GF) er en interesseorganisasjon for bedrifter med virksomhet innenfor forvaltning, rådgivning, prosjektering, produksjon, bearbeiding, montering og handel/salg av glass- og tilhørende produkter.

Følg saker fra Glass og Fasadeforeningen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Glass og Fasadeforeningen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Glass og Fasadeforeningen

Glassarkitektur presentert på materialseminar27.3.2019 10:50:01 CETPressemelding

Askim kommune skal lage en estetikkveileder for byen. Byarkitekt Therese Øijord Rustad inviterte derfor til materialtreff for å få inspirasjon til hvordan god materialbruk kan bidra til å gi sentrum av byen et arkitektonisk særpreg. – Vi er glade for at vi fikk anledning til å tegne et mulighetsbilde av hva glass og aluminium kan bidra med i både rehabilitering og nybygg, sier direktør Bjørn Glenn Hansen.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom