Apollo

Stor pågang etter sydenferie i skoleferien: 7 av 10 reiser fra Trondheim er solgt!

Del

Ikke bestilt ferie enda? Sommerturene går rekordraskt unna melder landets største Hellas-arrangør. Fire uker før skoleferien er åtte av ti sommerreiser fra Trondheim solgt hos Apollo, og Kreta topper nok en gang listen.

- Vi har merket et særlig trykk etter 17. mai. Reisene går unna om dagen og det er de mest populære hotellene og reisemålene som selges ut først. Har man ikke sikret seg solsengen enda, gjelder det derfor absolutt å være rask, sier Erik Haug, administrerende direktør i Apollo.

Hos reisearrangøren er det Hellas og Kroatia som topper listen over sommerens mest populære reisemål. Sistnevnte har en salgsøkning på over 30 % sammenliknet med samme tid i fjor, mens Kreta nok en gang forblir reisemålet flest nordmenn besøker i sommer.

- Vi merker en markant forflytning vestover i Middelhavet til reisemål som Hellas, Kroatia og Spania. Vi har satt opp ekstrafly til Kroatia og Kreta, og skulle gjerne hatt enda flere for å imøtekomme den store etterspørselen, sier Haug.

Finn.no bekrefter trykket. Også her er Hellas det mest populære reisemålet, med Spania på en solid andreplass.

- Vi merker en stor pågang til de mest populære reisemålene, og prisene blir ikke noe lavere enn de er nå – snarere tvert om. Det er stor sannsynlighet for at prisene vil øke jo lengre man venter, så vil man utenlands i skoleferien bør man bestille ferien nå, sier Terje Berge, Visepresident i Finn reiser.

Har man mulighet til å reise utenom fellesferien anbefaler Apollo å reise i august – da er både utvalget bredere og prisene lavere. 

Apollos toppliste fra Trondheim i sommer

  1. Kreta
  2. Rhodos
  3. Kroatia,
  4. Mallorca
  5. Santorini

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Apollo

Apollo
Apollo
Kirkegata 15
0153 OSLO

+47 908 74 516http://www.apollo.no

Apollo er en av Nordens ledende reisearrangører med en million reisende i året. Vi arrangerer tradisjonelle pakkereiser, treningsreiser, cruise, storbyferier og fleksible pakkereiser der du selv velger reisemål, reiselengde og hotell.

Sammen med flyselskapet Novair, spesialistarrangørene Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt treningshotellet Playitas er Apollo en del av gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi jobber aktivt med bærekraftige reiser og har vært Travelife-sertifisert siden 2016. Les mer på www.apollo.no.

Følg saker fra Apollo

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Apollo på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Apollo

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom