Fijireiser

Stillehavets ti beste steder å bo!

Del

Dette er Stillehavets ti beste steder å feriere, og ikke overraskende er Marlon Brandos egen øy, Bora Bora og Cook-øyene med på listen. Det er Stillehavsspesialisten Fijireiser som har tatt fram oversikten som er basert på deres og kundenes erfaringer.

The Brando, Fransk Polynesia
The Brando, Fransk Polynesia

Nordmenn reiser stadig lenger i jakten på de unike og eksklusive opplevelsene, og Fijireiser opplever at stadig flere nordmenn legger ferien til Stillehavet.

– Mange er lei av store hoteller og overfylte strender. De har en drøm om å oppleve noe unikt og eksotisk i ferien. Stillehavet har alt dette. Det er eksotisk, har vakre paradisstrender og personlige hoteller. Legg til krystallklart vann, flott natur og ekostisk kultur – og ja, det er absolutt verdt den lange reisen sier alle som har vært her, sier Susanne Larsson, reisekonsulent i Stillehavsspesialisten Fijireiser.

Stillehavets ti på topp steder å bo:

1. Bora Bora Pearl Beach Resort & Spa, Fransk Polynesia

Som et av de nyeste hotellene i Fransk Polynesia er dette et førsteklasses tropisk paradis. Fem stjernes hotellet ligger på øya, Motu Tevairoa. 

2. Likuliku Lagoon Resort, Fiji

Likuliku Lagoon Resort er et nytt luksuriøst hotell som gjenspeiler melanesisk kultur og arkitektur. Dette hotellet er kun for par – et perfekt sted for romantikk og bryllupsreiser. 

3. Aitutaki Lagoon Resort & Spa, Cookøyene

Med en fantastisk utsikt over Aitutakis, kanskje den vakreste av Cookøyene, og turkisblå lagune har hotellet en perfekt plassering. Hotellet ligger på en liten øy, omgitt av kritthvite strender.

4. The Brando, Fransk Polynesia

Skuespilleren Marlon Brandos sønn er grunnleggeren av The Brando, et unikt luksushotell i Fransk Polynesia beliggende på den vakre atollen Tetiaroa Island. 

5. Rumours Luxury Villas & Spa, Cookøyene

På dette luksuriøse hotellet har du ikke bare en egen villa med privat svømmebasseng, men også en egen liten foss. 

6. Navutu Stars, Fiji

Navutu Stars Resort er et luksuriøst boutique hotell på øya Yaqeta i øygruppen Yasawa. Dette er et lite og intimt hotell som ønsker par i alle aldre velkommen. 

7. Hilton Moorea Lagoon Resort & Spa, Fransk Polynesia

Et avslappende paradis mellom de historiske buktene Cook's Bay og Opunohu Bay. Hotellet har mange aktiviteter - fra seiling eller kanoturer i solnedgangen, til dypvannsfiske, og vannski.

8. Matamanoa Island Resort, Fiji

Matamanoa er en idyllisk liten øy i Mamanuca-øygruppen. Uformell atmosfære på en så og si uberørt øy med et fargerikt korallrev utenfor.

9. Manuia Beach Resort, Cookøyene

På vestkysten av Rarotonga, i rolige og vakre omgivelser, finner du Manuia Beach Resort. Herfra kan du nyte øyas kanskje flotteste solnedgang!

10. Four Seasons Resort Bora Bora, Fransk Polynesia

Dette er et av de aller lekreste hotellene på Bora Bora, og alle bungalowene står på påler ute i lagunen. Slå opp døren på vid gap og nyt for panoramautsikt over den vakre lagunen. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

The Brando, Fransk Polynesia
The Brando, Fransk Polynesia
Last ned bilde
Rumours Luxury Villas & Spa, Cookøyene
Rumours Luxury Villas & Spa, Cookøyene
Last ned bilde
Navutu Stars, Fiji
Navutu Stars, Fiji
Last ned bilde
Likuliku Lagoon Resort, Fiji
Likuliku Lagoon Resort, Fiji
Last ned bilde
Hilton Moorea Lagoon Resort & Spa, Fransk Polynesia
Hilton Moorea Lagoon Resort & Spa, Fransk Polynesia
Last ned bilde
Matamanoa Island Resort, Fiji
Matamanoa Island Resort, Fiji
Last ned bilde
Manuia Beach Resort, Cookøyene
Manuia Beach Resort, Cookøyene
Last ned bilde
Aitutaki Lagoon Resort & Spa, Cookøyene
Aitutaki Lagoon Resort & Spa, Cookøyene
Last ned bilde
Four Seasons Resort Bora Bora, Fransk Polynesia
Four Seasons Resort Bora Bora, Fransk Polynesia
Last ned bilde
Bora Bora Pearl Beach Resort & Spa, Fransk Polynesia
Bora Bora Pearl Beach Resort & Spa, Fransk Polynesia
Last ned bilde

Dokumenter

Om Fijireiser

Fijireiser
Fijireiser
Tollbugata 27, 2. etg.
0157 Oslo

23 31 77 01http://www.fijireiser.no

Fijireiser er en del av Australiareiser AS og er Norges eneste reisebyrå som spesialiserer seg på reiser til Stillehavsøyene. Vårt mål er å være Norges største og beste spesialist på reiser til Stillehavet og tilby produkter og opplevelser som passer alles ønsker og økonomi. Våre reisekonsulenter har reist mye i dette området, og vi ønsker å dele vår kunnskap og erfaring med deg – enten det er ditt første besøk eller du har vært der flere ganger før. Vi skal gjøre turen din til noe helt spesielt!

Følg saker fra Fijireiser

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Fijireiser på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Fijireiser

I 2018 går den ultimate bryllupsreisen til Stillehavet - her er de fem mest romantiske hotellene.21.3.2018 08:00Pressemelding

Glem Maldivene, Seychellene eller Bali. I 2018 går den ultimate bryllupsreisen eller kjæresteferien til Stillehavet. Det er ikke uten grunn at stadig flere velger å legge bryllupsreisen eller en romantisk ferie til paradisøyer med eksotiske navn som Bora Bora, Moorea og Aitutaki. Øyene er noen av de siste "hvite flekkene" på kartet, og er som skapt for romantikk med sine vakre strender og laguner.

NYHET! Fijireiser lanserer eksklusivt Stillehavs-cruise med M/S Paul Gauguin.15.8.2017 08:00Pressemelding

Denne nyheten passer for alle som drømmer om et cruise om bord på et mindre, eksklusivt cruiseskip. Skipets mat er signert Michelin-kokken Jean-Pierre Vigato og med egen marina for alle typer vannsport, spa og besøk av noen av verdens vakreste øyer er det duket for en ferie man sent glemmer. M/S Gauguin tar maks 332 gjester, og går mellom øyer som Bora Bora, Taha’a og cruisets helt egne privatøy «Motu Mahana».

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom