Codan Forsikring

Sterkt resultat for Codan/Trygg-Hansa i 2017

Del

Codan/Trygg-Hansa er den skandinaviske delen av det internasjonale forsikringskonsernet RSA Group. Her følger en kort oppsummering av Codan/Trygg-Hansas helårsresultat for 2017:

•    Netto premieinntekt var på 1 833 millioner britiske pund (GBP) i Skandinavia (2016: 1 721 millioner GBP rapportert), som tilsvarer en økning på 6,5 % sammenlignet med samme periode i fjor.

•    Underwritingresultatet i 2017 var på 315 millioner GBP (2016: 239 millioner GBP)


•    Combined Operating Ratio (COR) på 82,9% (2016: 86,2%) i henhold til britisk anvendelse av internasjonale regnskapsstandarder (IFRS)

Hele RSA Groups helårsresultat, inklusive det skandinaviske resultatet, er tilgjengelig på RSAs Investor Relations-site: http://www.rsagroup.com/investors/reports/For ytterligere informasjon:
Linda Trulsen
Markeds- og kommunikasjonsdirektør, Codan Forsikring
Telefon: 945 24 760
E-post: linda.trulsen@codanforsikring.no 

Om Codan Forsikring

Codan Forsikring
Codan Forsikring
Verkstedveien 3
0277 Oslo

06300http://www.codanforsikring.no

Codan Forsikring er en totalleverandør av skadeforsikringer til privatpersoner og næringsliv i Norge. Vi selger forsikringer innen primærområdene bil, hus, innbo og reise. Innenfor næring dekker Codan Forsikring hele bedriftens forsikringsbehov.

I Norge er vi 250 ansatte og ledes av Stefan Langva, Administrerende direktør.

Sammen med Trygg-Hansa i Sverige og Codan i Danmark er vi et av Skandinavias største forsikringsselskap. Codan eies av RSA Group, ett av verdens ledende multinasjonale forsikringsselskaper med 9 millioner kunder i mer enn 100 land.

Følg saker fra Codan Forsikring

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Codan Forsikring på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Codan Forsikring

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom