Agder Energi

Status strømbrudd på grunn av uvær

Del

Arbeidet med å gjenopprette strømforsyningen til kundene fortsetter utover kvelden og natten.

Feilrettingsarbeidet i strømnettet fortsetter utover kvelden og natten. Nærmere 130 montører og linjeryddere jobber med å gjenopprette strømforsyningen til kundene flere steder i Agder.

Kundene må være forberedt på at det kan ta tid før de får strømmen tilbake. Det er mange feil flere steder i linjenettet, og det er mye og komplisert arbeid som må gjøres på hvert enkelt sted.

I forbindelse med feilrettingsarbeidet kan det være nødvendig å stenge strømmen for større deler av linjenettet enkelte steder, slik at arbeidene kan gjennomføres. Det blir sendt SMS til de kundene som må kobles ut før strømmen stenges.

Agder Energi Nett minner om at det er viktig å holde god avstand dersom en oppdager strømlinjer som har falt på bakken, lavthengende linjer og trær som har falt ned på linjene. Berøring kan medføre livsfare. Meld fra om slike situasjoner til kundesenteret på telefon 38 60 72 72.

Se vårt strømkart her


Bilder fra feilrettingsarbeidet er tilgjengelig i vårt presserom på NTB.  

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Agder Energi

Agder Energi
Agder Energi
Kjøita 18
4630 Kristiansand

38 60 70 00http://www.ae.no

Agder Energi foredler og forvalter fornybar energi. Konsernets virksomhet omfatter produksjon, distribusjon og salg av fornybar energi, samt energitilknyttede tjenester. Vår visjon er å være et ledende norsk konsern innen fornybar energi.

Følg saker fra Agder Energi

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Agder Energi på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Agder Energi

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom