Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE)

Status onsdag kl 10: 5230 kunder uten strøm etter det kraftig snøværet

Del

Nettselskapene har klart å rette feil slik at de fleste har fått strømmen tilbake etter det kraftige snøfallet på Sør- og Østlandet mandag og tirsdag. Litt over 5000 kunder er nå strømløse.

Det store snøfallet er over, men det oppstår fortsatt nye feil enkelte steder som følge av snøværet. Blant annet mistet 2400 strømkunder i Akershus/Oslo/Østfold strømmen nå i formiddag. Mange av feilene vil bli rettet relativt raskt.

I Agder er fortsatt nesten 2000 kunder strømløse, men de aller fleste vil få strømmen tilbake i løpet av dagen.

Status onsdag kl 10:

Agder 1960

Vestfold/Telemark  460

Akershus/Oslo/Østfold 2400.

Hedmark/Oppland 410

Som strømkunde finner du rettigheter og regler for hva man har rett til ved strømbrudd på denne siden. Vi ber om at man gir nettselskapene ro til å utbedre feil før man tar kontakt for å søke kompensasjon.

Det vil ikke bli flere statusrapporter fra NVE i forbindelse med denne hendelsen. 

 NVEs pressetelefon: 489 97 667

Om Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE)

Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE)
Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE)
Middelthuns gate 29
0368 Oslo

09575http://www.nve.no

Noregs vassdrags- og energidirektorat (NVE) har ansvar for å forvalte Noregs vatn- og energiressursar. NVE varetek også dei statlege forvaltningsoppgåvene innan skredførebygging. NVE skal sikre ei heilskapleg og miljøvennleg forvaltning av vassdraga, fremje ei effektiv kraftomsetning, kostnadseffektive energisystem og hjelpe til ein effektiv energibruk.

Følg saker fra Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE)

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE)

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom