Lederne

Statsråden kommer til «Den nye oljen» – møt toppnavnene som avgjør Norges petroleumsfremtid!

Del

Den 5. september 2018 avholder organisasjonen Lederne sin energikonferanse på Scandic Stavanger Airport Hotel Sola. Hit kommer alle toppnavnene for å snakke om "Den nye oljen", inkludert den nye olje- og energiministeren som bare har noen få dager i statsrådsstolen. Velkommen!

Ledernes energikonferanse 5. september 2018 byr på foredrag fra eksperter innen energifeltet. Årets konferanse vil gi dype innblikk i blant annet fremtidige driftsmodeller offshore, leverandørindustriens behov for nye prosjekter, hva som er viktig for norsk sokkel i fremtiden, energiperspektiver fremover, Petroleumstilsynets oppfølging av nye driftsmodeller og de store spørsmålene rundt «den nye oljen» – energi, velferd, klima og teknologi.

Foredragsholderne inkluderer blant andre olje- og energiminister Kjell-Børge Freiberg, tilsynsdirektør Ingvill Hagesæther Foss i Petroleumstilsynet, adm.dir. Karl Eirik Schjøtt-Pedersen i Norsk olje og gass, studentene Saresh Mohamad og Emil Yde Aasen, styremedlem Morten Walde i Beerenberg og Equinors Eirik Wærness og Arne Sigve Nylund.

Konferansier vil være Ledernes fagligpolitiske rådgiver Tor Hæhre.

Sted og detaljer:

Scandic Stavanger Airport – bare noen få meter fra Sola flyplass og nær Solastranden.
Gratis deltakelse for både medlemmer og ikke-medlemmer i Lederne. Medlemmer i Ledernes region Olje og gass har prioritert plass om det blir fulltegnet, og får dekket reisekostnader.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Lederne

Lederne
Lederne
Storgata 25
0184 Oslo

22 54 51 50https://lederne.no/
Vi bygger gode ledere
Lederne er en partipolitisk uavhengig organisasjon for ledere i norsk arbeidsliv. Vi tilbyr trygghet, lederutvikling og tilhørighet for ledere på tvers av bransjer og på alle nivå.
God ledelse skaper verdier for Norge og trivsel på små og store arbeidsplasser. Med gode ledere får vi færre konflikter, og bygger et bedre samfunn.
Lederne tilbyr lederutvikling og tilhørighet for ledere på tvers av bransjer og på alle nivå. Lederne skal bygge bro og fremme lederes interesser i arbeidslivet. Sammen skal vi bidra til mangfold og skape rammer for god ledelse.

Følg saker fra Lederne

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Lederne på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Lederne

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom