Ridderrennet

Statsminister Erna Solberg til Ridderrennet på Beitostølen

Del

(Oslo/Beitostølen) – Ridderuka 2019 arrangeres denne uken og lørdag 30. mars går det tradisjonsrike Ridderrennet der rundt 500 deltakerne med syns- og bevegelseshemming møtes. Statsminister Erna Solberg vil i år være tilstede i målområdet og dele ut medaljer til deltakerne.

Foto: Bjørnar Brende Smestad
Foto: Bjørnar Brende Smestad

– Det er 56. gang vi arrangerer Ridderrennet. Dette er et arrangement som står sterkt i Norge og vi er veldig stolte av at statsministeren kommer på besøk i år, forteller en fornøyd styreleder Håkon Gisholt.

Ridderrennet ble startet av Erling Stordahl og ble første gang arrangert i 1964. I dag er Ridderrennet en del av Ridderuka som har utviklet seg til en nasjonal og internasjonal begivenhet med aktiviteter som snowboard, alpint, skiskyting og langrenn i tillegg til kiting, hundekjøring, kultur og sosiale arrangementer. Alt foregår på Beitostølen.

– Statsministeren skal være tilstede på flere deler av arrangementet og vi gleder oss til å vise henne hva dette arrangementet betyr for både deltakere, ledsagere og publikum, sier Gisholt.

Media som ønsker å dekke Statsministerens besøk på Ridderrennet, må be om akkreditering elektronisk til epost: morten@medialt.no innen torsdag 28. mars 2019 klokken 16:00

Kontaktpersoner:

Statsministerens kontor
v/kommunikasjonsrådgiver Tor Aagaard Borgersen
E-post: tor@smk.dep.no 
Mobil: 909 38 987

Foreningen Ridderrennet
Daglig leder Anne-Kristin Wadahl
Mobil: 911 95 888

Medieansvarlig Morten Tollefsen
Mobil: 908 99 305

Bilder

Foto: Bjørnar Brende Smestad
Foto: Bjørnar Brende Smestad
Last ned bilde
Foto: Bjørnar Brende Smestad
Foto: Bjørnar Brende Smestad
Last ned bilde
Foto: Bjørnar Brende Smestad
Foto: Bjørnar Brende Smestad
Last ned bilde

Om Ridderrennet

Ridderrennet
Ridderrennet
Idrettens Hus, Sognsveien 73
0840 Oslo

21 02 90 37http://www.ridderrennet.no/

Foreningen Ridderrennet (RR) sin virksomhet bygger på Erling Stordahl sine verdier og visjoner og hans livsfilosofi om at – ”det går alltid en vei fra mørke til lyset”. RR skal vise hva som er mulig – til tross for funksjonsnedsettelser. Virksomheten vår skal hjelpe den enkelte til å se muligheter, møte utfordringer og sprenge grenser.

Følg saker fra Ridderrennet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Ridderrennet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Ridderrennet

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom