TUI Norge

Star Tour utvider tilbudet til Hellas: Zakynthos nytt reisemål neste sommer

Del

Interessen for Hellas øker stadig og neste sommer utvider Star Tour tilbudet og gjør den lille idylliske øya Zakynthos tilgjengelig for nordmenn. Star Tour tilbyr også flere av sine egne hotellkonsepter på Zakynthos, blant annet Blue Village Family Life, Sensimar og Blue Star.

Smugglers Cove, Zakynthos
Smugglers Cove, Zakynthos

– Zakynthos er en liten, sjarmerende og gjestfri øy som byr på fantastiske naturopplevelser. Det i kombinasjon med et godt hotellutvalg gjør Zakynthos til et spennende tilskudd til vårt Hellasprogram, sier Nora Aspengren, Kommunikasjonsansvarlig i Star Tour.  

29 Hoteller – 6 reisemål

Star Tour sine kunder kan velge blant 29 ulike hoteller  og 6 reisemål på øya - Alykanas, Argassi, Kalamaki, Laganas, Tsilivi og Vassilikos. Hotellutvalget er tilpasset et hvert behov og det finnes noe i alle prisklasser. Blant annet populære Splashworld Hotell med egen vannpark, flere Blue Star Hoteller for voksne og familier, samt en rekke andre hoteller. Det bygges også et nytt Blue Village Family Life spesielt for barnefamilier. 

– Vi ser at flere og flere barnefamilier foretrekker mindre reisemål, samtidig som de vil ha alle fasiliteter man vanligvis får på større destinasjoner. Sånn sett er tilbudet på Zakynthos perfekt, sier Nora Aspengren.

 Reiser til Zakynthos legges ut for salg torsdag 29. Oktober 2015. Les mer om Zakynthos her.

 Om Star Tours tilbud på Zakynthos:

  • Oslo – Zakynthos: Hver onsdag i perioden 18. mai til 05. oktober 2016
  • Star Tour tilbyr 6 ulike reisemål på Zakynthos: Alykanas (tilgjengelig fra 12. november), Argassi, Kalamaki, Laganas, Tsilivi, Vassilikos

Hotelltips:

  • Family Life Blue Village Alykanas Beach Village SSSS- Skreddersydd for barnefamilier
  • Blue Star Atlantica Eleon Grand Resort & Spa SSSS+ - Passer både for barnefamilier og voksne
  • Splashworld Admiral & Aqua Bay SSSSS – Egen badepark gjør at dette hotellet passer godt for familier med aktive barn
  • Louis Zante Beach SSSS – Passer for både familier og voksne. Hotellet ligger rett ved stranden
  • Lesante Deluxe SSSSS – Passer godt for voksne som ønsker litt ekstra luksus i ferien

Fakta om Zakynthos: 

  • Beregnet flytid: 3 timer, 50 minutter fra Oslo Lufthavn
  • Vær: Fra 20+ grader Celsius fra mai til oktober. Aller varmest er det i juli og august.

Utflukter:

Oppdag Strendene på Øya: Hellas er kjent for sitt krystallklare vann, og Zakynthos er intet unntak. Her finnes det mange vakre strender og avsidesliggende badeviker. For de som liker vannsport så kan en utflukt til St Nichs Beach i Zante passe perfekt, dersom man ønsker noe mer romantisk så kan den langgrunne 9 km lange Kalmaki-stranden være et godt alternativ.

Dagscruise til Turtle Island: Bli med på en dagsutflukt til Zante og oppdag de kjente Caretta caretta-skilpaddene som holder til der. Med på turen er Archelon, dyrevernsorganisasjonen som beskytter disse skilpaddene, og de deler mer enn gjerne av sin kunnskap. Utflukten begynner ved Turtle Island og avsluttes i billedskjønne Keri.

Se Smugglers Cove: Det er nesten obligatorisk å besøke Smugglers Cove når du er på Zakynthos. Denne avsidesliggende viken er et av Zantes mest fotograferte objekter, og er kjent for et forlist smuglerskip som ligger på stranden. Hit kommer man med båt fra Porto Vromi og i løpet av dagen vil det bli tid til å titte på skipet, bade og nyte de vakre omgivelsene.

Video:

https://youtu.be/2JAfhy3q98I

Bilder:

http://fritidsresor.citat.se/marketstore/press.jsp?PRESSID=0005812

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Smugglers Cove, Zakynthos
Smugglers Cove, Zakynthos
Last ned bilde

Om TUI Norge

TUI Norge
TUI Norge
Professor Kohtsvei 108
1368 Stabekk

08100http://www.tui.no
TUI Nordic/ Star Tour er med en markedsandel på 20 prosent den største aktøren på det nordiske reisemarkedet. Konsernet ble etablert i 1961 og tilbyr pakkereiser, fly og cruise. Noen av våre mest populære reisemål er Kanariøyene, Thailand og Tyrkia. TUI Nordic/ Star Tour består av reisearrangørene Star Tour, TEMA, Nazar og WonderCruises, Fritidsresor i Sverige, Star Tour i Norge og Danmark, Finnmatkat i Finland og flyselskapet TUIfly Nordic. Konsernet har siden 2000 vært en del av konsernet TUI Group, verdens ledende turistkonsern med virksomhet i mer enn 180 destinasjoner verden over. Konsernet har base i Tyskland og TUI Group er børsnotert på både FTSE 100 indeksen og tyske MDax. I 2013/14 noterte TUI Group en omsetning på €18.7mrd og et resultat på €869m. Gruppen har ca. 77.000 ansatte i 130 land og tilbyr ca 30 millioner kunder heldekkende service fra booking til hjemkomst. TUI sin virksomhet dekker hele verdikjeden, hvilket inkluderer ledende reisearrangører, 1.800 reisebyråer i Europa, seks flyselskap med mer enn 130 kort- og langdistansefly, mer enn 300 egne hoteller deriblant RIU og Robinson. Med cruise skip som MS Europa og luksusskipet MS Europa 2, TUI Cruises «Mein Schiff- flåten og fartøy under varemerket Thomson Cruises i Storbritannia, er TUI et velposisjonert konsern innen det sterkt voksende cruisemarkedet. Globalt ansvar for bærekraftig økonomi, økologi og sosialt ansvar er grunnleggende i vår forretningsvirksomhet. Som eneste turistkonsern i verden er TUI. medlem av FNs Global Compact. Konsernet er også listet på den velrenommerte Dow Jones Sustainability Indices (DJSI).

Følg saker fra TUI Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TUI Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TUI Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom