TUI Norge

Star Tour inngår samarbeid med FlightPark

Del

Nå blir det enda litt enklere og litt rimeligere å parkere på Oslo Lufthavn. Star Tour har inngått samarbeid med FlightPark AS som tilbyr reisende fra Oslo Lufthavn Gardermoen parkering og bilpleie mens du er ute å reiser. Alle Star Tour sine kunder som reiser fra Oslo Lufthavn får nå tilbud om 10 % rabatt på parkering.

Star Tour Logo
Star Tour Logo

-  Langtidsparkering kan lett tippe feriebudsjettet i feil retning, vi gleder oss over å kunne tilby en god og trygg parkeringsløsning til en litt rimeligere penge til våre reisende, sier Nora Aspengren, Kommunikasjonsansvarlig i Star Tour.

Enkelt og rimelig

FlightPark er en smidig løsning for de som ønsker å parkere bilen sin på Oslo Lufthavn. FlightPark henter og bringer bilen din til terminalen, både ved avgang og ankomst.  Bestilling gjøres enkelt på www.flightpark.no , fremvis din Star Tour-billett ved betaling for å få rabatt.

Andre tilbud fra FlightPark (ikke inkludert i avtalen)

  • Vask av bil
  • Dekkskift eller oljeskift
  • Service eller reparasjoner
  • El-bil parkering (inkludert lading)

Les mer på www.flightpark.no

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Star Tour Logo
Star Tour Logo
Last ned bilde

Lenker

Om TUI Norge

TUI Norge
TUI Norge
Professor Kohtsvei 108
1368 Stabekk

08100http://www.tui.no

TUI Norge er i dag en del av TUI Nordic, og er med en markedsandel på 20 % den største aktøren på det nordiske reisemarkedet. TUI Norge ble etablert i 1973 og tilbyr pakkereiser, fly og cruise. Noen av våre mest populære reisemål er Kanariøyene, Hellas og Italia. TUI Nordic består av reisearrangørene TUI Norge, TUI Sverige, TUI Danmark, TUI Finland, flyselskapet TUI fly Nordic, Nazar og WonderCruises.

Følg saker fra TUI Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TUI Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TUI Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom