Akademiet Norge

Står du uten studieplass? Fristen for oppmelding til privatisteksamen er 15. september. Akademiet Nettstudier hjelper deg å heve snittet så du kommer inn neste år!

Del

Akademiet opplever en betydelig økning i antallet elever som ønsker å ta opp fag eller oppnå generell studiekompetanse på nett. Bare det siste året er antallet elever doblet. Akademiet Nettstudier tilbyr faglig oppdaterte og eksamensrettede nettkurs, rettet inn mot privatisteksamen i det enkelte fag. Alt kursinnhold er digitalt og blir presentert i en enkel og forståelig struktur.

Studer når og hvor du vil med Akademiet Nettstudier.
Studer når og hvor du vil med Akademiet Nettstudier.

- Fordelen med nettstudier er at du kan studere når det passer for deg. Dette gjør at det er enkelt å kombinere det å ta opp fag fra videregående med jobb, sier Sigurd Kvammen, rådgiver og nettlærer ved Akademiet. Han forteller videre at svært mange av dem som tar opp fag for å forbedre karakterer eller få generell studiekompetanse, jobber deltid eller fulltid samtidig. Det kan være utfordrende å få undervisning som krever oppmøte på et bestemt sted, til bestemt tidspunkt. Hvis man velger Akademiet Nettstudier kan man studere hvor og når det passer for den enkelte.

Ved Akademiet Nettstudier er det fleksibel progresjon med 18 måneders kurstilgang og oppfølging av faglærer i alle fag. Dette innebærer at du kan studere i ditt eget tempo og kan starte opp når vil. - De fleste som tar opp fag fra videregående eller skal oppnå generell studiekompetanse, for senere å kunne fortsette på høyere utdanning, melder seg på samtidig som de melder seg opp til privatisteksamen via privatistweb. Ønsker en å melde seg opp med tanke på videre opptak til høyere utdanning for vår- eller høstsemesteret neste år er det ennå noen dager til fristen 15. september, sier fagansvarlig ved Akademiet Nettstudier Karijanne Lund Methi.

Akademiets karaktergaranti gjelder også for nettstudier

Karaktergarantien, bedre karakter eller pengene tilbake, gjelder både for privatistundervisning i klasserom og for nettstudier, forutsatt at du har levert og fått godkjent alle innsendingsoppgaver og prøveeksamen. Hos Akademiet Nettstudier får alle nettstudenter også individuell tilbakemelding på innsendingsoppgaver, tilbud om praktiske labøvelser i alle realfag og avsluttende prøveeksamen i alle fag. Karijanne Lund Methi forteller at hver enkelt nettstudent følges tett opp. - Innsendingsoppgavene gir en unik mulighet til å jobbe konkret med fagstoffet, løse eksamensrelevante oppgaver og få tilbakemelding fra faglærer på hvor du står og hva du kan forbedre.

Kombiner klasseromsundervisning og nettstudier

Akademiet tilbyr privatistundervisning i klasserom over store deler av landet; Oslo, Drammen, Fredrikstad, Kristiansand, Sandnes, Ålesund, Molde, Bergen og Trondheim. Nettstudier tilbys over hele landet. - For mange som skal ta opp fag eller oppnå generell studiekompetanse vil en kombinasjon av privatistundervisning i klasserom og nettstudier være aktuelt. Man kan da få klasseromsundervisning i enkelte fag, og undervisning på nett i andre fag. Ved å kombinere undervisningsformene finner vi i Akademiet den løsningen som passer den enkelte best, avslutter Sigurd Kvammen.

Nøkkelord

Kontakter

Karijanne Lund Methi
Fagansvarlig og rådgiver Akademiet
Tlf.: 920 49 640
Mail: karijanne.lund.methi@akademiet.no

Sigurd Kvammen
Rådgiver og nettlærer Akademiet
Tlf.: 922 36 600
mail: sigurd.kvammen@akademiet.no

Bilder

Studer når og hvor du vil med Akademiet Nettstudier.
Studer når og hvor du vil med Akademiet Nettstudier.
Last ned bilde

Lenker

Om Akademiet Norge

Akademiet Norge
Akademiet Norge
Skogliveien 4, Bygg C
3047 Drammen

922 36 600http://www.akademiet.no/

Akademiets videregående skoler tilbyr elevene et unikt studietilbud gjennom høyt kvalifiserte lærere, moderne undervisningsformer og gode tekniske hjelpemidler. Akademiet videregående skole i Drammen har i årene fra 2011 – 2014 tronet suverent på førsteplass som Norges høyest rangerte videregående skole på Utdanningsdirektoratets elevundersøkelse. 

Akademiet Privatistskole og Akademiet Nettstudier tilbyr privatistundervisning til de som trenger å ta opp fag fra videregående eller mangler generell studiekompetanse. Vår privatistskole er kjent for eksamensrettede kurs med engasjerte lærere og et gjennomarbeidet pedagogisk opplegg. Privatistelever får også en karaktergaranti - bedre karakter eller pengene tilbake. 

I tillegg tilbyr Akademiet utveksling i utlandet for videregående-elever gjennom vår partnerorganisasjon Heltberg International. Vi tilrettelegger også for privatundervisning ved stadig flere av våre skoler. 

Følg saker fra Akademiet Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Akademiet Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Akademiet Norge

Norges beste skole? Akademiet og Heltberg i Drammen driver fremtidsrettet skole31.8.2017 15:50Pressemelding

Heltberg Private Gymnas og Akademiet Videregående Skole i Drammen fikk denne uken besøk av stortingsrepresentant for Høyre, Kristin Ørmen Johnsen og leder for unge Høyre i Buskerud, Wali Gilani. Skolene viste hvordan de driver fremtidsrettet skole, med fokus på læringsmiljø og gjennomføring. Politikerne fikk full omvisning av elever ved skolene, som også fortalte om sin skolehverdag og hvordan de opplever at det er å være elev ved Heltberg og Akademiet.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom