Ving Norge

Stappfulle påskefly – men det finnes alternativ

Del

Noen reiser til fjells for å få siste smak av vinter, andre setter kursen sørover for å tjuvstarte sommeren. Påskens charterfly hos Ving er stappfulle, men heldigvis har feriearrangøren fremdeles et stort utvalg av ledige ruteflypakker.

PÅSKEKOS: Gran Canaria er førstevalget for nordmenn som bytter ut Kvikk Lunsj og appelsiner med sol og sommer.
PÅSKEKOS: Gran Canaria er førstevalget for nordmenn som bytter ut Kvikk Lunsj og appelsiner med sol og sommer.

– Påsken er ikke lenger synonym med Kvikk Lunsj og appelsiner i hytteveggen. Mange bytter gjerne ut klister og svett skitøy med sommer, sol og bikini. De første påskereisene solgte vi for over ett år siden, og nå kan vi henge skiltet med «Utsolgt» på døra, sier informasjonsansvarlig Elisabeth Larsen-Vonstett i Ving. 

Det er først og fremst Kanariøyene, med Gran Canaria i spissen som er det mest populære reisemålet i påskeferien. 

– Kanariøyene er som vanlig vinterens mest populære reisemål, og nå ser vi tendenser til at stadig flere velger øyene i sommerhalvåret også, fortsetter Larsen-Vonstett.

Fremdeles muligheter for påskevarme
Det finnes heldigvis alternativer for alle som var for sent ute med å bestille en chartertur. Ving har også et stort utvalg av ruteflypakker med fly og hotell.

– Nytt av året er det at Roma topper listen over påskebyer. Det skyldes nok i stor grad at pundet har vært rekordhøyt denne vinteren. 

Og så en liten trøst til deg som ikke kom deg sydover i påskeferien. 

– April og mai er tradisjonelt en periode med svært gode tilbud. Også i år er det mulig å sikre seg gode hotell til en langt lavere pris enn det du må betale i høysesesong, tipser Larsen-Vonstett. 

Totalt viser beregninger fra Ving at rundt 33 000 nordmenn vil reise på en pakketur i forbindelse med påsken.

Topp 5 pakkereiser hos Ving

  1. Gran Canaria
  2. Tenerife
  3. Thailand
  4. Mallorca
  5. Kypros

Topp 5 storbyer hos Ving

  1. Roma
  2. London
  3. New York
  4. Berlin
  5. Barcelona

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

PÅSKEKOS: Gran Canaria er førstevalget for nordmenn som bytter ut Kvikk Lunsj og appelsiner med sol og sommer.
PÅSKEKOS: Gran Canaria er førstevalget for nordmenn som bytter ut Kvikk Lunsj og appelsiner med sol og sommer.
Last ned bilde

Om Ving Norge

Ving Norge
Ving Norge
Dronning Eufemiasgate 16
0191 Oslo

08888http://www.ving.no

Ving er Norges største reisearrangør med reiser til mer enn 170 reisemål i over 40 land. Ving arrangerer charterreiser, fleksible pakkereiser med rutefly, i tillegg til flybilletter og hotell for de som vil reise på egen hånd. Reisene selges via internett, telefon, i egne butikker samt utvalgte reisebyråer over hele landet.

Ving Norge AS har 89 ansatte og over 400 000 reisende årlig. Ving Norge AS inngår i det internasjonale reisekonsernet Thomas Cook Group plc som er børsnotert i London.

Følg saker fra Ving Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Ving Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Ving Norge

Fem reisetrender for 201810.1.2018 08:50Pressemelding

Trend 1: Østre Middelhavet øker mest sommeren 2018 Sommeren 2018 blir en skikkelig Hellas-sommer. Hellas har alltid vært et populært reisemål for nordmenn, men sommeren 2018 blir ekstra bra. – Av våre gjester velger hele 35 prosent seg Hellas denne sommeren, og de aller fleste reiser til Rhodos og Kreta, sier informasjonssjef i Ving, Siri Røhr-Staff Flere nordmenn får også øynene opp for Kroatia, og landet har blitt et svært populært reisemål de siste årene. Kroatia er nå det tredje største ferielandet fra Norge med 8 prosent av totalkapasiteten. – Tyrkia har også hatt en kraftig oppgang. Vi ser en økning i markedet vårt på 70 prosent, og bestillingene tikker stadig inn. Det synes vi er svært gledelig. Jeg tror mange har savnet Tyrkia som reisemål, sier Siri Røhr-Staff. I tillegg til disse klassikerne på charter-programmet er Montenegro en nyhet hos Ving denne sommeren. – Montenegro er en spennende charter-nyhet som jeg tror det norske publikum kommer til å ta vel imot. Der er også pri

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom