Deloitte

Stacc vinner pris for automatiseringsverktøy

Del

Selskapet Stacc AS mottar tirsdag kveld prisen som årets Rising Star i Hordaland av Deloitte.

Årets Rising Star har utviklet en plattform som samler tjenester innen lån, leasing og innskudd på en plattform.

Om vinneren sier juryen:

«Et buzzword i dagens diskusjon om bedrifters konkurranseevne er digitalisering. Man får lett inntrykk av at bedrifter som ikke digitaliserer har små sjanser for å overleve. Videre blir det av enkelte fremholdt at roboter snart vil erstatte alt og alle i næringslivet. Det som er klart, er at mye rutinepreget arbeid med letthet vil kunne erstattes av roboter uten særlig savn for de ansatte. Dette gjelder særlig finansinstitusjoner».

Plattformen er en fullstendig løsning for långivere eller banker som ønsker å automatisere sin backoffice-operasjon.

Deloitte Rising Star Hordaland er en årlig kåring av lokale bedrifter fra Hordaland. Den stiller krav til omsetningsvekst, andelen lokal kapital, samt privat eierskap. I tillegg stilles det krav til innovasjon og nytenking, og man ønsker å hedre identifiserbar komp­etanse og­­ teknologi som oppfattes som aktuell i markedet. 

Hensikten med Rising Star-prisen er å hedre innovasjons- og gründerbedrifter som kan stå til eksempel for etterfølgelse av andre. Graden av innovasjon vurderes av en komite, bestående av Tor Aase Johannessen (NHH), Hogne Tyssøy (partner i Holberg fondene) og Dag Inge Ulstein (Byråd for Finans, innovasjon og eiendom i Bergen Kommune). 

Kontakter

Jon Osvald Harila, partner: jharila@deloitte.no / 906 15 921

Om Deloitte

Deloitte
Deloitte
Dronning Eufemias gate 14
0191 Oslo

+47 23 27 90 00http://www.deloitte.no

Deloitte er et markedsledende selskap som leverer revisjon, advokattjenester, finansiell rådgivning, risikoanalyser og konsulenttjenester. Vi etterstreber å hjelpe våre kunder realisere sine ambisjoner, skape en positiv forskjell i samfunnet, og utnytte potensialet i våre ansatte.

Vi arbeider for en rekke internasjonale selskaper og norske virksomheter innen alle deler av næringslivet, ideelle organisasjoner, idrett og kommunal- og statlig sektor. Hver klient har tilgang til et tverrfaglig team som kan trekke på erfarne medarbeidere og internasjonal kompetanse på tvers av industrier, sektorer og fagdisipliner. Gjennom dette er vi i stand til å bidra med dyp innsikt og kvalifiserte meninger om problemstillinger i daglig drift, så vel som innspill og vurderinger om fremtidige scenarier. Med 1380 ansatte ved 22 kontorer i Norge har vi kapasitet og kompetanse til å gjennomføre alle typer prosjekter. Vi bidrar til å skape resultater for våre klienter gjennom en strategisk tilnærming til utfordringer, med høy grad av praktisk gjennomføringsevne.

Følg saker fra Deloitte

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Deloitte på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Deloitte

Deloitte Norge nye partnere 20171.6.2017 06:00Pressemelding

1. juni tiltrer fire nye partnerne i Deloitte Norge. – Gjennom opptak av nye partnere fra egen organisasjon demonstrerer vi at vi utvikler kompetanse som er etterspurt i markedet, samtidig som vi skaper karrieremuligheter for våre medarbeidere og utdanner nye ledere. Jeg er stolt over at vi i år utnevner fire nye partnere fra våre tre store forretningsområder, som skal sette sitt preg på Deloitte i årene fremover, sier Aase Aamdal Lundgaard, daglig leder i Deloitte. Én ny partner i Audit & Assurance Hilde Bruseth Knudsen er utnevnt som partner i Audit & Assurance i Grenland. Hun er utdannet siviløkonom fra BI og er statsautorisert revisor. Knudsen har vært ansatt i Deloitte siden 2000, og vil ha en sentral rolle i Deloittes satsning innen leveransen av assurance-tjenester. To nye partnere i Consulting Joachim Gullaksen er utnevnt som partner i Consulting i Oslo. Han vært ansatt i Deloitte siden 2009. Gullaksen vil fremover ha en sentral rolle i Deloittes satsning innen områdene lønnsom

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom