TUI Norge

Sport, avkobling og helsekost: Star Tour lanserer nytt livsstilskonsept

Del

Star Tour utvider nå sitt tilbud med livsstilskonseptet Robinson, - for aktive og helsebevisste reisende. Star Tour lanserer 11 Robinson-hoteller i fem land, tilgjengelig fra og med i vinter.

Star Tour Robinson
Star Tour Robinson

Det nye konseptet går inn i porteføljen av konsepter som utelukkende er tilgjengelig hos Star Tour. Robinson er synonymt med sport, det nye livsstilskonseptet har en holistisk tilnærming til helse, velvære og aktivitet.  Spesialinstruktører, bredt utvalg aktiviteter, skreddersydde treningsprogrammer, Felicity Foods og velvære er stikkord som beskriver konseptet.

- Det nye konseptet passer for de som søker den ultimate kombinasjonen av sport, god mat og avkobling. Skreddersydde treningsprogrammer, et bredt utvalg aktiviteter og vår egen WellFood® er bare noe av det som gjør at vi er stolte av å lansere Robinson, sier Nora Aspengren Kommunikasjonsansvarlig i Star Tour.

Robinson er SPORT

Aktivitet og ulike sporter er alltid i fokus hos Robinson. Enten det er fitnesstimer med spesialinstruktør eller tennis med privatlærer, SUP eller seiling. Utvalget er bredt, og det finnes noe for alle. På Fuerteventura tilbyr vi surfing, mens på Mallorca er hotellets to golfbaner mest populært.

Robinson er WellFit® og WellFood®

Aktivitet og god helse går hånd i hånd med et sunt og balansert kosthold. Hos Robinson serveres såkalt WellFood®, mat optimalisert for en aktiv livsstil. Som en del av WellFood-konseptet serveres for eksempel minst 14 ulike Felicity Foods, retter designet for å øke serotoninnivået. Alle restauranter har eget WellFood-corner, og det tilbys ferske juicer og sunn snacks hele dagen. På Robinson finner man også Spa som tilbyr alt fra vanlige spabehandlinger til helsekurer og fysioterapi.

Alltid på Robinson:

 • Store hotellområder
 • Treningsrom der du kan trene selv eller med Personlig Trener
 • Kostnadsfritt å delta på alle aktiviteter, personlige pass har ekstra kostnad
 • Spa som tilbyr alt fra vanlige spabehandlinger til helsekurer og fysioterapi
 • Daglige treningspass der utdannede trenere leder spinning, step, yoga etc.
 • Minst en á la carte-resturant samt buffet med WellFood corner
 • Events med spesialfokus tilpasset hotellets fasiliteter, - eksempelvis golf, tennis, seiling, mountainbiking eller turer på Harley Davidson-sykler
 • R.O.B.Y Baby og R.O.B.Y Children’s Club

Star Tours program vinteren 2015/16 og sommer 2016: 

 • Robinson Club Esquinzo Playa, Fuerteventura (vinter)
 • Robinson Jandia Playa, Fuerteventura (vinter)
 • Robinson Masmavi, Antalya (sommer)
 • Robinson Camyuva, Kemer (sommer)
 • Robinson Nobilis, Belek (sommer)
 • Robinson Pamfilya, Side (sommer)
 • Robinson Sarigerme Park, Dalaman (sommer)       
 • Robinson Club Cala Serena, Mallorca (sommer)
 • Robinson Club Kalimera Kriti, Kreta (sommer)
 • Robinson Maldives, Male (sommer)
 • Robinson Club Soma Bay, Hurghada (sommer)

Bilder: http://fritidsresor.citat.se/marketstore/press.jsp?PRESSID=0005935

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Star Tour Robinson
Star Tour Robinson
Last ned bilde

Om TUI Norge

TUI Norge
TUI Norge
Professor Kohtsvei 108
1368 Stabekk

08100http://www.tui.no
TUI Nordic/ Star Tour er med en markedsandel på 20 prosent den største aktøren på det nordiske reisemarkedet. Konsernet ble etablert i 1961 og tilbyr pakkereiser, fly og cruise. Noen av våre mest populære reisemål er Kanariøyene, Thailand og Tyrkia. TUI Nordic/ Star Tour består av reisearrangørene Star Tour, TEMA, Nazar og WonderCruises, Fritidsresor i Sverige, Star Tour i Norge og Danmark, Finnmatkat i Finland og flyselskapet TUIfly Nordic. Konsernet har siden 2000 vært en del av konsernet TUI Group, verdens ledende turistkonsern med virksomhet i mer enn 180 destinasjoner verden over. Konsernet har base i Tyskland og TUI Group er børsnotert på både FTSE 100 indeksen og tyske MDax. I 2013/14 noterte TUI Group en omsetning på €18.7mrd og et resultat på €869m. Gruppen har ca. 77.000 ansatte i 130 land og tilbyr ca 30 millioner kunder heldekkende service fra booking til hjemkomst. TUI sin virksomhet dekker hele verdikjeden, hvilket inkluderer ledende reisearrangører, 1.800 reisebyråer i Europa, seks flyselskap med mer enn 130 kort- og langdistansefly, mer enn 300 egne hoteller deriblant RIU og Robinson. Med cruise skip som MS Europa og luksusskipet MS Europa 2, TUI Cruises «Mein Schiff- flåten og fartøy under varemerket Thomson Cruises i Storbritannia, er TUI et velposisjonert konsern innen det sterkt voksende cruisemarkedet. Globalt ansvar for bærekraftig økonomi, økologi og sosialt ansvar er grunnleggende i vår forretningsvirksomhet. Som eneste turistkonsern i verden er TUI. medlem av FNs Global Compact. Konsernet er også listet på den velrenommerte Dow Jones Sustainability Indices (DJSI).

Følg saker fra TUI Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TUI Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TUI Norge

TUI Care Foundation samarbeider med IFAW for å forhindre ulovlig elefantjakt i Kenya20.2.2019 08:00:00Pressemelding

• Med støtte fra TUI Care Foundation implementerer IFAW ny teknologi for å beskytte elefantpopulasjoner i Tsavo-området. •Sammen med Kenya Wildlife Service og lokalsamfunnet, vil IFAWs tenBoma-initiativet hjelpe lokale voktere med å samle inn, behandle og analysere data. • Initiativet tilbyr opplæring og mentorskap for 130 voktere fra Kenya Wildlife Service og lokalsamfunnet slik at de kan bruke den innsamlede dataen til handling som effektivt kan beskytte dyrelivet og lokalsamfunnet.

Opplevelser og følelser spiller hovedrollen i TUIs nye kampanje11.1.2019 08:00:00Pressemelding

Helt siden navnendringen for 2 år siden har TUIs Nordiske markedsavdeling jobbet med å ivareta merkevarekjennskapen i Norge, noe de har lykkes med. TUIs merkevarekjennskap ligger i dag høyere enn kjennskapen til Star Tour før navneendringen. Nå tar selskapet neste steg i sin kommunikasjonsstrategi og det er gode opplevelser, ekte relasjoner og følelser som står i sentrum. Fra januar 2019 tas det nordiske konseptet ut i hele Europa – Uansett hvem du er og hvor du vil reise, så har TUI en reise for deg.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom