SINTEF

Spørreundersøkelse om kommunale tjenester knyttet til psykisk helse, rus, vold og overgrep

Del

Har du eller barna dine fått hjelp fra kommunale tjenester for utfordringer knyttet til psykisk helse, rus, vold eller overgrep?

I forbindelse med evaluering av Kompetanseløft 2020 gjennomfører SINTEF en nettbasert bruker-/pårørendeundersøkelse blant voksne og barn/ungdom som har mottatt kommunale helsetjenester for utfordringer knyttet til psykisk helse, rus, vold eller overgrep. Undersøkelsen omfatter ikke fastlege eller spesialisthelsetjeneste. Hensikten med undersøkelsen er å få tilbakemelding fra innbyggerne på deres erfaringer med tjenestene.

Spørreundersøkelsen er kalt KOMHELSE 2018, og pågår i mai, juni og juli 2018. Det er første gang det gjennomføres en så omfattende undersøkelse til denne brukergruppen i alle landets kommuner.

Alle innbyggere over 16 år, og pårørende til barn og unge under 16 år, som har fått hjelp for sine utfordringer knyttet til psykisk helse, rus, vold eller overgrep, oppfordres til å svare på undersøkelsen KOMHELSE 2018 ved å gå inn på www.sintef.no/komhelse innen 31. juli 2018.

SINTEF er ansvarlig for undersøkelsen som gjennomføres på vegne av Helsedirektoratet.

Kompetanseløft 2020 (K2020) er regjeringens plan for rekruttering, kompetanseheving og fagutvikling i de kommunale helse- og omsorgstjenestene fram mot år 2020.

Les mer om evalueringen av Kompetanseløft 2020.  

Nøkkelord

Kontakter

SiljeLill.Kaspersen@sintef.no

Bilder

Om SINTEF

SINTEF
SINTEF
Strindveien 4
7034 Trondheim

40 00 51 00http://www.sintef.no

SINTEF er et av Europas største forskningsinstitutt, med flerfaglig spisskompetanse innenfor teknologi, naturvitenskap og samfunnsvitenskap. SINTEF er en uavhengig stiftelse som siden 1950 har skapt innovasjon gjennom utviklings- og forskningsoppdrag for næringsliv og offentlig sektor i inn- og utland. SINTEF har 2000 medarbeidere fra 75 nasjoner og en årlig omsetning på over tre milliarder kroner.

Visjon: Teknologi for et bedre samfunn
www.sintef.no

Følg saker fra SINTEF

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra SINTEF på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra SINTEF

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom