Nets Branch Norway

SpareBank 1 fornyer strategisk avtale med Nets

Del

(Oslo, 3. mai 2018) SpareBank 1 Banksamarbeidet har inngått en femårig rammeavtale med Nets, som omfatter leveranser av betalingsformidlingstjenester, informasjonsteknologi og andre finansielle tjenester på vegne av de 14 bankene i SpareBank1-alliansen.

Øyvind Aass og Thomas Jul
Øyvind Aass og Thomas Jul

- SpareBank 1-bankene har gjennom mange år hatt et godt samarbeid med Nets. Ved inngåelse av denne avtalen etablerer vi et langsiktig strategisk samarbeid, med den hensikt å optimalisere SpareBank 1s bruk av tjenester innenfor betalings- og informasjonsformidling, sier Øyvind Aass, administrerende direktør for SpareBank 1 Banksamarbeidet.

Nets vil ta en aktiv rolle i utviklingen av nye produkter og tjenester, og bidra til innovasjon og nyskaping hos SpareBank 1-bankene.

- Vi er utrolig glade for at SpareBank 1 har valgt å fornye og forlenge samarbeidet. Med denne avtalen samordnes og profesjonaliseres eksisterende og fremtidig samarbeid med alle bankene i alliansen, sier Thomas Jul, Executive Vice President i Nets.

Nets skal også utvikle sine produkter og tjenester i samsvar med SpareBank 1 og markedets behov, slik at SpareBank 1-bankene til enhver tid er konkurransedyktige innen de typer produkter og tjenester som avtalen omfatter.

Lengden på avtalen som nå er inngått er 5 år, med opsjon på ytterligere 2 år.

Nøkkelord

Kontakter

Stein-Arne Tjore, pressesjef for Nets i Norge, tlf. 915 39 846, e-post: satjo@nets.eu
Ida Håvik, kommunikasjonssjef i SpareBank 1, tlf. 975 22 627, ida.haavik@sparebank1.no

Bilder

Øyvind Aass og Thomas Jul
Øyvind Aass og Thomas Jul
Last ned bilde
Øyvind Aass og Thomas Jul signerer avtalen
Øyvind Aass og Thomas Jul signerer avtalen
Last ned bilde

Om Nets Branch Norway

Nets Branch Norway
Nets Branch Norway
Haavard Martinsensvei 54
0978 Oslo

https://www.nets.eu/no

Om Sparebank 1:
SpareBank 1-alliansen består av 14 selvstendige banker som samarbeider om felles plattform og merkenavn. Samarbeidet er organisert gjennom de felleseide selskapene SpareBank 1 Gruppen AS og SpareBank 1 Banksamarbeidet DA med deres datterselskaper, i tillegg til flere andre direkte eide selskaper av SpareBank 1-bankene. Totalt har SpareBank 1-bankene 1,2 millioner kunder. Alliansen er Norges nest største finansgruppering.

Om Nets:
Nets er spesialist på å styrke og drive utviklingen av digitale betalinger. Vi knytter banker, bedrifter og forbrukere sammen i et internasjonalt nettverk som legger til rette for digitale betalinger. Gjennom vår tilstedeværelse i hele det nordiske markedet, leverer vi en rekke kort- og kontobaserte tjenester samt betalingsløsninger for varehandelen.

Følg saker fra Nets Branch Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Nets Branch Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Nets Branch Norway