Sony Music Norway

Sony Music singerer Yung Smul, slipper "Som Jeg Vil" EP

Del

Yung Smul er en fremadstormende ung rapper og produsent fra Holmen på Oslo-Vest, som på svært kort tid har skapt en stor buzz i rap-Norge. Nå har han signert med Sony Music og er klar med en rykende fersk EP, preget av en direkte rap med blytunge 808-basser, lekne melodier og et særegent ordforråd. "Som Jeg Vil" er ute 30. juni.

Foto: Jakob Karbø
Foto: Jakob Karbø

Yung Smul produserer alt selv fra gutterommet hjemme hos mamma og pappa, og om du ikke allerede er fan, kommer du garantert til å bli det etter du har sjekket ut den nye EP-en hans. Om sitt nye prosjekt har Yung Smul følgende å si:

"Etter å ha gitt ut en del singler siden første slipp på Julaften i fjor, følte jeg tiden var inne for å slippe mitt første ordentlige prosjekt. Jeg har gjort alt selv fra gutterommet på Holmen, og selv om produktsjonen høres ut som den er gjort av en 50 år gammel kar med studio til 2 mill, er det jeg som har recorda alt med en boblejakke rundt mikrofonen inni skapet. Med unntak av min barndomsvenn og geniale producer Aun Gold sitt bidrag på «God i Formen» er det kun jeg som står for produksjonen på EP-en.

Hele EP-en handler hvem Smul er og hvordan jeg tolker ting, både musikalsk og personlig. Jeg har de groveste beatsa, de hardeste tekstene og de deiligste melodiene. Pluss jeg gjør akkurat som jeg vil 😘."

Den unge Holmengutten har også tiltrukket seg en god del oppmerksomhet i musikk-Norge. Tidligere i år varmet han opp for Larsiveli og Mekko Makeba på Rockefeller, mens han senere i sommer blir å finne både på Slottsfjellfestivalen og Øyafestivalen. Ikke dårlig for gutten som slapp sin første låt julaften i fjor!

730.no var de første som skrev om Yung Smul, og innehaver Gisle G. Stokland er full av lovord:

"Det er gøy med rappere som produserer selv, og ekstra gøy med Yung Smul som kun er 18 år. Hans til tider over the top «swagrap» er gøy, med breiale, snedige linjer som man ikke kan altfor seriøst. Samtidig så har han et godt nok øre for freidige melodier til at man må ta musikken hans på alvor. Gratulerer til Sony Music."

Slottsfjell sier:

”Det dukker opp nye navn på rapscenen hele tiden, Yung Smul står for noe av det mest spennende vi har hørt den siste tiden. Digge, levende produksjoner, med melodisterk og direkte rapping fenger. Tekstuniverset er også særegent, og flere festivalgjengere vil garantert få øre og øyne opp for denne karen i sommer.”

"Se opp for Smul!" - Kingsize.no

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Foto: Jakob Karbø
Foto: Jakob Karbø
Last ned bilde
"Som Jeg Vil" artwork
"Som Jeg Vil" artwork
Last ned bilde

Lenker

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er et av Norges ledende plateselskaper, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, samt en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape det rette vekstgrunnlaget, som fremmer musikkens utvikling, og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Bruce Springsteen, Kygo, Maria Mena, Calvin Harris, One Direction, CLMD, Marcus & Martinus, Miley Cyrus, Violet Road, Emilie Nicolas, Justin Timberlake, Katastrofe, Foo Fighters, P!nk m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

Justin Timberlake slipper sitt fjerde studioalbum «Man Of The Woods» 2. februar! Første singelen «Filthy», med video, slippes allerede førstkommende fredag, 5. januar.3.1.2018 17:23Pressemelding

Med ti Grammys og fire Emmys i bagasjen, er Justin Timberlake klar med sitt fjerde studioalbum «Man Of The Woods», som slippes via RCA Records 2. februar. Albumet er tilgjengelig for forhåndsbestilling fredag 5. januar. Samme dag slippes også den nye singelen «Filthy», med tilhørende video regissert av Mark Romanek. Låten er skrevet og produsert av Timberlake, Timbaland og Danja, i samarbeid med James Fauntleroy og Larrance Dopson.

THÅSTRÖM annonserer syv festivalspillinger - deriblant fire norske - sommeren 2018!7.12.2017 11:55Pressemelding

Sveriges største rockestjerne heter Thåström. Med en fortid i blant annet Ebba Grön og Imperiet har han vært høyaktuell i fire tiår, og han fortsetter kontinuerlig å utvikle sin patenterte Europablues til nye nivå. Med det kritikerroste albumet Centralmassivet i ryggen, og en høstturné som solgte nesten 100 000 billetter, annonserer han i dag syv festivalkonserter i Skandinavia til sommeren - blant dem hele fire norske.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom