Amedia

Sønstelie blir sjef i Oppland Arbeiderblad

Del

Erik Sønstelie er ansatt som ny ansvarlig redaktør og daglig leder i Oppland Arbeiderblad. Han kommer fra stillingen som leder for journalistakademiet i Schibsted.

Erik Sønstelie
Erik Sønstelie

- Vi er svært fornøyd med at Sønstelie har sagt ja til å tre inn i rollen som leder for Oppland Arbeiderblad. Han er en medieleder med lang redaksjonell ledererfaring fra flere store mediehus og med høy digital kompetanse som gjør han godt rustet til å lede avisen inn i fremtiden, sier styreleder Ole-Jacob Mosvold. 

Erik Sønstelie har ledererfaring fra VG, Svenska Dagbladet, Nationen og Gudbrandsdølen Dagningen. Han har de siste årene ledet arbeidet med å heve kompetansen på digital journalistikk i Schibsted. 

- Oppland Arbeiderblad er en spennende utfordring. Jeg ser frem til å ta fatt på oppgavene. OA har en veldig kompetent stab som jeg gleder meg til å jobbe sammen med. Målet er at vi forsterker rollen som det ledende digitale mediehuset i Vest-Oppland, sier Sønstelie. 

Erik Sønstelie tiltrer stillingen senest 1. mars 2017.

Bilder

Erik Sønstelie
Erik Sønstelie
Last ned bilde

Om Amedia

Amedia
Amedia
Akersgata 34
0107 Oslo

22 00 90 00http://www.amedia.no

Amedia er landets største utgiver av lokale medier. Daglig når konsernets medier 1,9 millioner lesere.

Amedias redaksjonelle medarbeidere er hver dag til stede i lokalsamfunn over hele landet for å rapportere om det som skjer. Samtidig bidrar våre selgere til å skape lokale markedsplasser gjennom å koble lokale næringsdrivende med kunder. Sammen dekker disse funksjonene vårt samfunnsoppdrag i alle lokalesamfunn hvor Amedia er til stede. Verdiene som ligger til grunn for Amedias tolking av samfunnsoppdraget finner man i vår forretningsidé og vår utgivererklæring.