Universal Music Norge

Sonny Alven skal varme opp Europa for Kygo

15.3.2016 12:50 | Universal Music Norge

Del

Sonny Alven er bekreftet til å være support for Kygo hele Europaturneen som starter 26. mars i Amsterdam.

- Det er jo rett og slett en ære å få være med Kygo ut på tur i Europa. Han har jo så mange valg av artister han kunne tatt med seg, så jeg syns det er veldig kult at han velger å støtte andre norske artister på denne måten her. For meg blir dette en veldig fin mulighet til å spre musikken min videre ut i verden, og jeg er helt sikker på at dette blir en sinnsykt lærerik opplevelse også. Jeg gleder meg, sier Sonny Alven.

Turnéoversikt:

26 mars 2016

Amsterdam, Nederland

Heineken Music Hall

27 mars 2016

Amsterdam, Nederland

Heineken Music Hall

29 mars 2016

Cologne, Tyskland

Palladium

30 mars 2016

Antwerp, Belgia

Lotto Arena

01 april 2016

Esch Alzette, Luxembourg

Rockhal

02 april 2016

Offenbach, Tyskland

Stadthalle

04 april 2016

Zurich, Sveits

Maag Halle

05 april 2016

Milano, Italia

Mediolanum Forum

07 april 2016

Vienna, Østerike

Gasometer

08 april 2016

München, Tyskland

Zenith

09 april 2016

Praha, Tsjekkia

Forum Karlin

10 april 2016

Berlin, Tyskland

Columbiahalle

14 april 2016

Barcelona, Spaina

Saint Jordi Club

15 april 2016

Madrid, Spaina

Barclaycard Center

16 april 2016

Lisboa, Portugal

MEO Arena

20 april 2016

Glasgow, Skotland

Academy - Glasgow

21 april 2016

Manchester, England

Manchester Academy

22 april 2016

London, England

Brixton O2 Academy

23 april 2016

London, England

Brixton O2 Academy
Sonny Alven har hatt stor suksess med "Our Youth", som har streamet mer enn 13 milioner ganger globalt. Denne våren slipper han EPen "Make Me Feel". Frem mot EP release 1. april slipper Sonny Alven én låt i uka. "Make It Personal" og "One Last Night feat. Cayo" er allerede ute. Førstkommende fredag slippes neste låt, "Wake Up feat. Paul Aiden".

22 år gamle Sonny Alven har også gjort remix-oppdrag for høyprofilerte artister som Tove Lo og Alesso. Sonny er også en veldig talentfull DJ, og ble nylig signert til de anerkjente bookingselskapene Coda Agency (Europa) og AM Only (Nord-Amerika), som blant annet har Skrillex, David Guetta og Zedd i stallen. Og senest torsdag 10.03 spilte han konsert i Bergen som hovedsupport for house-legendene Axwell/\Ingrosso.

Facebook 

Instagram 

Buy/Stream 

SoundCloud 

Website

Nøkkelord

Kontakter

Manbir Singh Plaha

Promoansvarlig Lokal avdeling
+47 95 25 50 37
manbir.plaha@umusic.com

Bilder

Lenker

Om Universal Music Norge

Universal Music Norge
Universal Music Norge
Drammensveien 88B
0271 Oslo

+47 22 54 14 00http://www.universalmusic.no
Om Universal Music Universal Music AS er verdens og Norges største musikkselskap og representerer blant annet artister som U2, Rolling Stones, Beatles, Avicii, Eminem, Kanye West, Rihanna, Katy Perry, Taylor Swift, a-ha, Odd Nordstoga, Vamp, Bernhoft, Astrid S, OnklP & de fjerne slektningene, Broiler, Ida Jenshus, Seeb, m.fl. Universal Music Group er operative i 59 land som representerer lablene A&M/Octone, Decca, Def Jam Recordings, Deutsche Grammophon, Disa, Emarcy,Fonovisa, Geffen Records, Interscope Records, Island Records, Lost Highway Records, Machete Music, MCA Nashville, MercuryNashville, Mercury Records, Polydor Records, Motown, Universal Music Latino, Universal Republic og Verve Music Group.

Følg saker fra Universal Music Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Universal Music Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Universal Music Norge

Adelén aktuell med dansbar popsingel18.8.2017 13:06Pressemelding

Etter et år i studio hvor hun har arbeidet med nytt materiale, er den norske sangerinnen Adelén endelig klar med ny musikk. Neste singel ut er «Go Home»  - en dansbar, urban popsang med et amerikansk særpreg, som er perfekt for de sene sommerkveldene.   Popartisten har nå beveget seg inn i et nytt landskap, hvor hun utforsker nye sider av seg selv - ikke bare som artist, men som låtskriver. Dette er nemlig den første låten Adelén gir ut som hun har skrevet selv. «Go Home» er laget i samarbeid med det anerkjente danske produsentteamet Providers, som tidligere har jobbet med store skandinaviske artister som Rasmus Seebach og Medina. Hør "Go Home" HER.   «Motivasjonen bak å skrive "Go Home" var å forsøke å fremstille et klisjéfylt scenario - hvor en jente ikke hører fra en gutt etter å ha blitt med han hjem, men med et rolleskifte. Realiteten er at dette går begge veier. Jeg synes det er kult og viktig at vi mer og mer blir åpne til at kvinner får uttrykke friheten t

Justin Bieber og BloodPop® med ny singel17.8.2017 18:18Pressemelding

I dag kl. 18 slapp Justin Bieber og BloodPop® låta «Friends» på alle plattformer. Låten er co-skrevet med popkometen Julia Michaels, som også jobbet med BloodPop® på Biebers gigahit «Sorry» fra 2015 Amerikanske BloodPop® har de siste årene gjort stor suksess som låtskriver og produsent for blant andre Madonna, Skrillex, Charlie XCX og på flere låter på Biebers forrige album «Purpose». Justin Bieber har medvirket på hits med både DJ Khaled og David Guetta i år. Aller størst har samarbeidet med Luis Fonsi og Daddy Yankee på remixen av «Despacito» blitt. Låta har for øyeblikket nesten 750 millioner streams på Spotify og har toppet Billboard-lista i 14 uker på rad. I Norge har den toppet VG-lista i 15 uker på rad.

Madonna feirer med konsertfilm16.8.2017 15:28Pressemelding

I dag fyller en av verdens største artister 59 år, noe som markeres ved annonseringen av «Madonna: Rebel Heart Tour». Konsertfilmen slippes på Blu-Ray, DVD og digitalt 15. september, men kan forhåndsbestilles fra og med i dag.   I tillegg slippes det et livealbum med 22 låter av ikonets største låter fra karrieren og fra det nyeste albumet «Rebel Heart». I dag ble det også sluppet en liveversjon av «Material Girl» på alle plattformer. Du kan se oversikt over alt innholdet i det vedlagte dokumentet.  «Madonna: The Rebel Heart Tour» inneholder konsertmateriale fra hele den omfattende verdensturneen som startet i Nord-Amerika i september 2015 og ble avsluttet i Sydney  20. mars 2016. Konsertefilmen inneholder også ekslusive behind the scenes-bilder fra turneen. Filmen er regissert med Danny B. Tull og Nathan Rissman, som har jobbet tett med Madonna på flere prosjekter.

Hkeem & Unge Ferrari med r&b-ballade11.8.2017 08:30Pressemelding

20 år gamle Abdulhakim Hassane aka Hkeem opplevde at hans debutsingel "Fy faen" ble den mest populære norske sangen denne sommeren. Låta gikk  #1 i Norge, og lå 12 uker topp 4 på VG-lista. Den har nå snart streamet 25 millioner ganger på Spotify, og gått 4 x platina i Norge. "Fy Faen" gikk topp 20 på Spotify i Sverige, og gjorde det bra i både Danmark og Finland. Låta havnet på viral-listene i 12 land, inkludert topp 10 på den globale viral-listen på Spotify. I dag, 11. August, slipper han sin andre singel, "Urettferdig", en følsom midtempo r&b- ballade. Med seg på låta har han en av de mest etablerte og populære r&b artistene i Norge, Unge Ferrari. Med denne låten viser Hkeem en ny og sårbar side som artist, en artist som helst sikkert vil prege norsk musikk i lang tid fremover. "Urettferdig" er produsert av Eirik Tilleri og Kjetil Bjelvin.   - "Urettferdig" handler om mennesker som har gått bort - mennesker man savner. Man ka

Avicii er endelig tilbake med ny musikk10.8.2017 16:07Pressemelding

I dag slapp den svenske superstjernen EP’en «AVĪCI», som er første slipp av ny musikk fra Tim Bergling siden han slapp albumet «Stories» i 2015.   Hør Aviciis nye EP her.  Etter åtte intense år med musikk og turnering verden over annonserte Avicii at han skulle trekke seg tilbake i 2016, noe som fikk fans verden over til å frykte at han hadde gitt seg med musikk for godt.   Rett før annonseringen dro Avicii på en lengre reise gjennom USA med noen av sine nærmeste venner og samarbeidspartnere. På denne reisen fant han tilbake til gleden ved å produsere musikk, og skapte blant annet låta «Without You» med sin gode venn og samarbeidspartner Sandro Cavazza. Låta er et av seks spor på den ny EP’en «AVĪCI», som ble annonsert på hans sosiale kanaler for en uke siden. På den har han også samarbeidet med Rita Ora, AlunaGeorge, Billy Raffoul og svenske Vargas & Lagola. Noen av låtene, som «Without You», har fans fått høre før, blant annet på Ultra Music festival i Miami i 2016.  Avicii har f

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom