Universal Music Norge

Sonny Alven´s hyllest til jentene har blitt musikkvideo

Del

For en uke siden slapp Sonny Alven sin "Girls EP", og nå er konseptvideoen til EP´en ute. Videoen viser spektakulær norsk natur, en god dose ungdomsrealisme og, som seg hør og bør; litt kjærlighet.

Sonny Alven, som kickstartet 2017 med Spellemann-nominasjon for gjennombruddslåta «Our Youth», har allerede rukket å gi ut tre nye låter i år. Forrige fredag ble disse låtene gitt ut samlet som "Girls EP", og utgivelsen blir i dag komplett med konseptvideoen som presenterer alle låtene gjennom forskjellige scenarioer.

Se "Girls EP" konseptvideo her.

Første del av videoen tar utgangspunkt i låta "Your Touch" og handler om et forelsket par, filmet i Lofoten får vi servert  bokstavelig talt overjordisk spektakulære bilder. Del to tar oss ned på bakken igjen og vi blir kjent med tre jenter på biltur. Bilen får motorstopp, og jentene er fanget i snøen. "Wasted Youth" er soundtracket når venninnene forsøker å gjøre det beste ut av situasjonen. Til slutt får vi en koreografert tolkning av det  turbulent kjærlighetsforholdet i åpninggssporet på EP’en. Denne delen fungerer også som en forsmak på den kommende musikkvideoen til "Too Late To Love Me".

- Jeg fikk en idé om å lage en slags kortfilm til hele EP'en, én video som inkluderte de tre låtene som EP'en består av. Det ble naturlig å samarbeide med en veldig nær venn av meg, Mohammed Sarmadawy som er musikkvideoregissør. Hele teamet har gjort en utrolig god jobb og jeg gleder meg veldig til å vise den til verden, forteller Sondre Alvestad (aka. Sonny Alven). 

Musikkvideoen er regissert av Mohammed Sarmadawy og produsert av Alexander Balchen for Go Electra.

 ______________________________________________________________________

Om "Girls EP"

2017 startet med et brak for Sonny Alven, som ble nominert til Spellemannpris i kategorien "Årets låt" for "Our Youth (feat. EMMI)" (nesten 30 millioner avspillinger i Spotify). Det ble ingen pris til Bergenseren, men Sonny Alven fikk allikevel fart inn i det nye året. I januar slapp han første singel fra "Girls EP". "Your Touch (feat. Olivera)" har allerede strømmet over 2,2 millioner ganger. Oppfølgeren "Wasted Youth (feat. Cal)" ble raskt addet på P3 og mP3, før EP-singelen "Too Late To Love Me (feat. Ylva)" ble sluppet forrige fredag. 
"GIRLS EP" er en samling av tre låter i kjent Sonny Alven-stil kombinert med de unike stemmene til Olivera, CAL og Ylva. EP-singelen "Too Late To Love Me" er EP´ens mest uptempo låt, og lytteren får oppleve 16 år gamle Ylva sin imponerende stemme mot et lett og luftig lydbilde.  
- "Too Late To Love Me" er en låt om to mennesker som har avsluttet et forhold. Det er en klassisk historie hvor den ene parten ikke tenker på hva den har hatt før det er forsent. Vi skrev denne sangen sammen med Temmpo, i en veldig morsom session i Oslo. Ylva leverer en fantastisk vokal, og jeg er superfornøyd med hvordan alt henger sammen. Jeg tror hele "Girls EP" summerer opp sounden min godt. Jeg er stor fan av jenter generelt og når EP´en består av tre sanger med kvinnelig vokal, bestemte vi oss for å kalle den "Girls EP". EPen er en hyllest til alle damer som ruler verden! You go girls,forteller Sonny Alven.
Sonny Alven og Ylva fremførte "Too Late To Love Me" på Senkveld forrige fredag. 

Om Sonny Alven

2016 var året hvor verden for alvor ble kjent med Sonny Alven. Gjennombruddet i Norge kom med Spellemann-nominerte “Our Youth (feat. Emmi)” som nå er strømmet 30 millioner ganger på Spotify. Sonny har nå 2 millioner månedlige lyttere istrømmetjenestem med den grønne logoen, og disse strømmet samlet over 213 år(!) av musikken hans i løpet av 2016. 
"Our Youth" sikret Sonny status som UMG Nordic Priority Act og Spotify Spotlight Artist for 2016, i tillegg til 4 uker som #2 på de offisielle norske radiolistene. Han gikk også helt til topps på Hype Machine med “California Girls”, låta som er et samarbeide med den tysk-amerikanske artisten NoMBe og har bikket fine 10 millioner avspillinger på Spotify. 
Høyprofilerte artister som Alesso, Tove Lo og Astrid S tok tidlig kontakt og spurte Fana-gutten om å remixe låtene deres. I tillegg ble Sonny invitert til å være med Kygo på hans Europaturné som inkluderte 19 show i alle europeiske storbyer, inkludert to utsolgte show på ikoniske Brixton Academy i London. Og etter dette fulgte USA - blant annet med supportjobb foran Galantis på Halloween-showet deres i New York i fjor høst. 

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Universal Music Norge

Universal Music Norge
Universal Music Norge
Drammensveien 88B
0271 Oslo

+47 22 54 14 00http://www.universalmusic.no

Universal Music AS er verdens, og Norges, største musikkselskap og representerer blant annet artister som U2, Rolling Stones, The Beatles, Justin Bieber, Taylor Swift, Lady Gaga, Katy Perry, Rihanna, The Weeknd, Broiler, Astrid S, Seeb, OMVR, Odd Nordstoga m.fl.

Følg saker fra Universal Music Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Universal Music Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Universal Music Norge

Temmpo – Lone Stranger13.7.2018 11:28Pressemelding

Med en rekke hits for andre artister i bagasjen, gikk Temmpo løs på sin egen solokarriere i 2016. Nå er han tilbake med sin nye solosingel, «Lone Stranger». «Lone Stranger» viser en ny musikalsk retning for Temmpo (aka. Tonino Speciale), inspirert av at han og hans co-produsent har en felles kjærlighet for electro/indie-gruppen «Empire Of The Sun». Speciale har et musikktalent utenom det vanlige og kan påberope seg titlene låtskriver, produsent, multi-instrumentalist og vokalist. HØR TEMMPO - "LONE STRSNGER" HER - Jeg skrev en røff skisse av melodien før jeg dro fra studio, og på vei hjem passerte jeg en veldig slående kvinne på togstasjonen. Øynene våre møttes i et øyeblikk, og vi smilte til hverandre, akkruat som at vi hadde møttes før. Hun reiste avgårde alene, og jeg satt igjen på toget og dagdrømte om hvordan hennes liv og personlighet egentlig er – og det inspirerte meg til tittelen «Lone Stranger», forteller Tonino Speciale. Temmpo Australskfødte Tonino Speciale jobber fra Tiley

Ariana Grande ute med «God Is A Woman»13.7.2018 10:36Pressemelding

Ariana Grande er i dag ute med sin nye singel «God Is A Woman». Samtidig kommer en fersk lyric video som hører til. «God Is A Woman» blir det tredje slippet fra det kommende albumet Sweetener, som inkluderer «The Light Is Coming» med Nicki Minaj. Låten er produsert av Ilya og skrevet av Ariana med svenskene Max Martin, Ilya, Savan Kotecha og Rickard Göransson. Ariana har tidligere jobbet med Max Martin og Ilya på blant andre megahitene «Problem» og «No Tears Left To Cry». Albumet Sweetener kommer 17. august. Første singel «No Tears Left To Cry» ble en stor suksess, passerte platina og ble listet på en rekke radiokanaler i Norge. Siden albumdebuten Yours Truly i 2013, har Ariana Grande vokst frem som en av verdens aller største artister. Etterfølgeren My Everything (2014) inneholdt monsterhits som "Problem" og "Break Free". Arianas forrige album Dangerous Woman gikk i likhet med forgjengeren til topps i Norge, USA og en rekke andre land.

Drake slår egne rekorder og går til topps på albumlisten6.7.2018 15:00Pressemelding

Drake sitt femte studioalbum Scorpion gikk i dag rett til førsteplass på albumlisten. Dobbeltalbumet har slått alle tidligere rekorder, og Drake kan nå ta med Scorpion i rekken av rekordbrytende utgivelser. Rekorden for flest streams på en uke i USA ble slått på kun tre dager, med 435 millioner streams. Forrige rekord på syv dager var Beerbongs & Bentleys av Post Malone med 431 streams. Rekorden for flest globale streams på ett døgn ble også slått. På Apple har Scorpion også knust alle tidligere rekorder. Drake har slått rekorder tidligere med albumet More Life (2017) som streamet over 76.4 millioner på en enkelt dag på Spotify og 89,9 millioner ganger de første 24 timen på iTunes. Også albumet Views (2016) knuste flere rekorder. Det ble det første albumet som nådde en milliard streams på Apple Music og «One Dance» ble den første låta som ble streamet én milliard ganger på Spotify. Låter som «Pop Style», «Controlla» og «Too Good» oppnådde også stor suksess.

Palo Santo fra Years & Years ute i dag6.7.2018 12:47Pressemelding

Years & Years er i dag ute med det nye albumet Palo Santo. Albumet inkluderer det kritikerroste comeback-sporet «Sanctify» og «If You’re Over Me». Palo Santo handler om pop og futurisme, hvor frontmannen Olly Alexander henter inspirasjon fra en tribal verden, kult sci-fi samt pop-ikoner som Prince, Bowie og Gaga. De har skapt et personlig rom for historiefortelling om identitet, seksualitet og hva det vil si å være et menneske. Palo Santo har bidrag fra blant andre Kid Harpoon, Greg Kurstin, Julia Michaels og Justin Tranter. Konseptet Palo Santo inneholder også en kortfilm regissert av Fred Rowson med blant andre Olly Alxander, Dame Judi Dench og den thailandske kult-skuespilleren Vithaya Pansringarm i hovedrollene. Se den HER. Albumet følger opp debutalbumet Communion som gikk til topps i UK, solgte 1,5 millioner og ble nominert til fem Brit Awards. På onsdag spilte de på Kadetten i Sandvika til strålende kritikker fra P3s anmelder. 29. januar er de tilbake i landet og spiller på Sent

Florence + the Machine ute med High As Hope29.6.2018 10:53Pressemelding

Florence + the Machine er i dag ute med det nye albumet High As Hope. High As Hope ble til i Sør-London hvor Florence skrev på albumet i ensomhet med daglige turer til studioet. Hun tok med låtene til sin venn og medprodusent Emile Haynie i Los Angeles. Albumet er mikset i New York, hvor den daglige beroligende utsikten over den ikoniske horisonten, sett i kontrast med kaoset - ga albumet dets tittel. Andre som bidrar på albumet er Kamasi Washington, Kelsey Lu og Jamie xx. Albumet er lyden av en kunstner som mer selvsikker enn noen gang. Florence skriver om tenårene og tjueårene med et fornyet, mer modent perspektiv. Florence kjenner seg selv godt nok til å erklære: “I’m never going to be minimal - mirroring this sense that happiness doesn’t always have to be big and dramatic: it can often be found in the mundane, in the everyday things that aren’t always celebrated in songs. There’s a lot of love in this record, loneliness too, but a lot of love. It’s always a work in progress, and I

Drake med nytt dobbeltalbum29.6.2018 09:53Pressemelding

Drake er i dag ute med dobbeltalbumet Scorpion. Albumet er det femte studioalbumet i rekken for Drake og er produsert av blant andre DJ Premier, PartyNextDoor og No I.D med bidrag fra Jay Z, Ty Dolla $ign, Future, Static Major, Nicki Minaj og kongen av pop Michael Jackson. Drake har slått rekorder tidligere med albumet More Life (2017) som streamet over 76.4 millioner på en enkelt dag på Spotify og 89,9 millioner ganger de første 24 timen på iTunes. Også albumet Views (2016) knuste flere rekorder. Det ble det første albumet som nådde en milliard streams på Apple Music og «One Dance» ble den første låta som ble streamet én milliard ganger på Spotify. Låter som «Pop Style», «Controlla» og «Too Good» oppnådde også stor suksess.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom