Sonans

Sonans åpner privatistskole i Sandvika

Del

Sonans Utdanning tar med seg et erfarent lærerkorps og etablerer seg i Sandvika. – Vi ser frem til å ta imot studenter på den nye skolen vår til høsten, sier rektor Aina Gerner-Mathisen.

Sonans Utdanning fortsetter å vokse og etablerer nå sin ellevte skole i Sandvika. Åpningen kommer etter at privatistskolen opplever stor etterspørsel etter privatistundervisning i regionen. I flere år har Sonans Utdanning i Oslo hatt en solid studentvekst.

- For oss er Sandvika et veldig spennende sted å etablere skole. Området mangler et tilbud for privatister, og vi tror mange vil ha glede av at vi blir mer tilgjengelige i regionen. Her vil vi fortsette å hjelpe mennesker med å nå målene sine om høyere utdanning, sier Gerner-Mathisen, som blir rektor ved den nye skolen.


Åpner 10. april

Den nye skolen har adresse Rådmann Halmrasts vei 14.

- Det er ikke alltid ønskelig for elever som bor i Asker og Bærum å pendle helt til skolen vår på Bislett i Oslo. Nå har vi fått lyse og moderne lokaler rett ved et kollektivt knutepunkt. Det vil komme mange til gode, sier Gerner-Mathisen.

Fra og med tirsdag 10. april kan potensielle studenter begynne å søke plass på skolen. I tillegg vil det bli mulig booke rådgivning via nettsiden. Skolestart på skolen i Sandvika er 27. august.

Lokalkjent rektor

Gerner-Mathisen startet som rektor i Sonans Utdanning i 2005 og har opplevd en formidabel studentvekst på skolene hun har ledet. Men hun tar med seg mer enn erfaring når skolen etablerer seg i Sandvika.

- Skolen er ny, men vi gjenbruker samme modell og tar med oss et erfarent lærerkorps fra skolen vår i Oslo. På denne måten sikrer vi kvalitet og fortsetter med noe vi har hatt suksess med i årevis, sier Gerner-Mathisen.

Hun er selv fra Bærum og kjenner plassen godt. Som rektor på Sonans Utdanning i Oslo, Drammen og Porsgrunn fra før var det naturlig at nettopp hun skal lede den nye skolen i Sandvika.

- Elevene strømmer til Sonans og det mener jeg er på grunn av det som skjer i klasserommene våre. Vi har fantastiske lærere som har fullt fokus på eksamen, bruker tid på elevene og vet hva som skal til for at de lykkes, avslutter rektoren.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Sonans

Sonans
Sonans
Sandakerveien 116
0484 Oslo

915 04 070http://www.sonansgruppen.no

Om Sonans Utdanning

• Sonans Utdanning har tatt et tydelig samfunnsansvar for å hjelpe alle til å nå sine mål om høyere utdanning.
• Sonans Utdanning er markedsleder og har hatt ca. 50 % av markedet siden 2010. Sonans har ca. 8000 elever.
• Sonans Utdanning har 11 privatistskoler og Sonans Nettstudier.
• Som privatist ved Sonans Utdanning kan man forbedre karakterer, ta fag man mangler eller legge realfag til vitnemålet, ta påbygg eller få studiekompetanse etter 23/5-regelen (for de som er minimum 23 år når de søker utdanning).

Følg saker fra Sonans

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sonans på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sonans

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom