IKEA

Sommernyhetene fra IKEA er her

Del

Vinteren er her for fullt, men sommeren er rett rundt hjørnet. Uansett er det på tide å planlegge og ikke minst drømme om sommerens uterom. Årets sommerkolleksjon inviterer til dager der du kan ta livet med ro og nyte hvert øyeblikk ute.

Se flere bilder i mediebanken.
Se flere bilder i mediebanken.

Endelig er sommeren rett rundt hjørnet. Nå som mange er i full gang med å planlegge hvor de skal reise og hva de skal gjøre, har vi begynt å lure på om ikke den avkoblingen vi trenger er nærmere enn vi tror – nemlig hjemme.


For tenk om den beste ferien er å bli hjemme? En sommer der du bare slapper av og koser deg med det du liker best – slappe av med venner og familie, og gjøre ting enkelt.


Årets sommerkolleksjon inviterer til dager der du kan ta livet med ro og nyte hvert øyeblikk av hjemmeferien – med gode utendørsmøbler, solcelledrevet belysning, fargerike tekstiler og kult tilbehør. For det er jo egentlig ingen hemmelighet: Det er veldig deilig å være hjemme.

Last ned bilder og pdf med produktinformasjon her.

Bilder

Se flere bilder i mediebanken.
Se flere bilder i mediebanken.
Last ned bilde

Dokumenter

Om IKEA

IKEA
IKEA
Postboks 54
1375 BILLINGSTAD

915 02 340http://www.ikea.no

IKEAs forretningsidé er å tilby et stort utvalg form- og funksjonsriktige hjeminnredningsartikler til så lave priser at så mange som mulig får råd til å kjøpe dem. Det er i dag 419 IKEA-varehus i 50 land i verden. 365 av disse, inklusive alle norske varehus, er en del av INGKA-gruppen, resten av andre franchisetakere. Sist år hadde disse varehusene 783 millioner besøk, mens nettsidene ble besøkt 2,1 milliarder ganger.

I Norge har IKEA syv varehus; ett i Oslo, ett i Asker, ett i Bergen, ett i Stavanger, ett i Trondheim, ett i Lillesand og ett på Ringsaker. Totalt jobber det litt over 3000 medarbeidere i IKEA Norge.

Følg saker fra IKEA

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra IKEA på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra IKEA

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom