TUI Norge

Sommernyhet 2016: Endelig er Kroatia tilbake hos Star Tour

Del

Kroatia er med sine sjarmerende småsteder, rike kulturarv og idylliske øyer den perfekte destinasjon for voksne og par. Star Tour tilbyr hoteller på seks ulike reisemål, inkludert to nyrenoverte konsepthoteller for voksne.

Sensimar Adriatic Beach
Sensimar Adriatic Beach

-          Kroatia blir bare mer og mer populært, men det har lenge vært utfordrende å finne hoteller med like god standard som resten av Europa. Derfor er vi spesielt stolte av å kunne tilby våre nyrenoverte Sensimar-hoteller kun for voksne, sier Nora Aspengren, Kommunikasjonsansvarlig i Star Tour.

Star Tour flyr direkte fra Oslo hver fredag i perioden mai til oktober 2016. Reiser til Kroatia åpner for salg 24. september 2015. Pris for 1 uke inkludert hotell og flyreise er fra 4498 kr.

-          Kroatia har et myldrende kulturliv, lange mattradisjoner og er verdenskjent for sitt krystallklare vann. Man har også gode treningsmuligheter nesten over alt. Det er ikke overraskende at nordmenn velger Kroatia som feriedestinasjon år etter år, sier vår egen Kroatia-ekspert Julia Melnik, Kommunikasjonsansvarlig i søsterselskapet Finnmatkat.

To av Kroatias beste strandhoteller

Sensimar Makarska ligger på en liten odde i den lille byen Igrane, mellom havnepromenaden og en vakker strand. Sensimar Adriatic Beach ligger rett ved stranden i nabobyen Zivogosce. Begge hotellene ble totalrenovert i år og byr på alt fra swim-up rom til utekino, spa og gode treningsmuligheter.

Velg mellom 6 reisemål

I Igrane får man en god blanding av sol, bad, lokalt byliv og toppmoderne hoteller. Ønsker man mellomstore turistvennlige byer med følelsen av lokallivet, anbefaler vi Podgora eller Tucepi. Det største utvalget finnes i Makarska by og på øyene Brac og Hvar.

Priseksempler fra Oslo (per person):

 • Boric fra 4498,-
 • Bluesun Borak fra 5198,-
 • Sensimar Adriatic Beach fra 5498,-
 • Sensimar Makarska fra 5798,-

Topp 5 hoteller i Kroatia:

 • Sensimar Makarska
 • Sensimar Adriatic Beach
 • Sirena
 • Villa Mozart
 • Bluesun Borak

Fakta Kroatia med Star Tour:

 • Direktefly fra Oslo til Split hver fredag i perioden 6.5.2016 til 7.10.2016
 • Flytid: ca. 2 timer og 50 minutter
 • Star Tour tilbyr hoteller på seks ulike reisemål: Brac, Hvar, Igrane, Makarska, Podgora, Tucepi

Bilder: http://fritidsresor.citat.se/marketstore/press.jsp?PRESSID=Kroatia

Les mer om Kroatia her: http://www.startour.no/feriereiser/kroatia/g-000000462_c/

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Sensimar Adriatic Beach
Sensimar Adriatic Beach
Last ned bilde

Om TUI Norge

TUI Norge
TUI Norge
Professor Kohtsvei 108
1368 Stabekk

08100http://www.tui.no
TUI Nordic/ Star Tour er med en markedsandel på 20 prosent den største aktøren på det nordiske reisemarkedet. Konsernet ble etablert i 1961 og tilbyr pakkereiser, fly og cruise. Noen av våre mest populære reisemål er Kanariøyene, Thailand og Tyrkia. TUI Nordic/ Star Tour består av reisearrangørene Star Tour, TEMA, Nazar og WonderCruises, Fritidsresor i Sverige, Star Tour i Norge og Danmark, Finnmatkat i Finland og flyselskapet TUIfly Nordic. Konsernet har siden 2000 vært en del av konsernet TUI Group, verdens ledende turistkonsern med virksomhet i mer enn 180 destinasjoner verden over. Konsernet har base i Tyskland og TUI Group er børsnotert på både FTSE 100 indeksen og tyske MDax. I 2013/14 noterte TUI Group en omsetning på €18.7mrd og et resultat på €869m. Gruppen har ca. 77.000 ansatte i 130 land og tilbyr ca 30 millioner kunder heldekkende service fra booking til hjemkomst. TUI sin virksomhet dekker hele verdikjeden, hvilket inkluderer ledende reisearrangører, 1.800 reisebyråer i Europa, seks flyselskap med mer enn 130 kort- og langdistansefly, mer enn 300 egne hoteller deriblant RIU og Robinson. Med cruise skip som MS Europa og luksusskipet MS Europa 2, TUI Cruises «Mein Schiff- flåten og fartøy under varemerket Thomson Cruises i Storbritannia, er TUI et velposisjonert konsern innen det sterkt voksende cruisemarkedet. Globalt ansvar for bærekraftig økonomi, økologi og sosialt ansvar er grunnleggende i vår forretningsvirksomhet. Som eneste turistkonsern i verden er TUI. medlem av FNs Global Compact. Konsernet er også listet på den velrenommerte Dow Jones Sustainability Indices (DJSI).

Følg saker fra TUI Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TUI Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TUI Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom