TINE SA

Sommerfotball i 20 år

Del

I år feirer vi at TINE Fotballskole fyller 20 år. Hele 70 000 barn mellom 6-12 år kommer i år til å delta på sommerens morsomste skoleuke.

TINE Fotballskole er et samarbeid mellom TINE og Norges Fotballforbund (NFF) og har så langt fått 1,2 millioner barn i aktivitet i sommer- og høstferien. To av fokusområdene for fotballskolen er kosthold og enda større jentedeltakelse. 
 
– Både NFF og TINE ønsker også i 2017 å løfte frem kosthold og ernæring som viktige elementer for årets deltakere. Samtidig er vi begge opptatte av å øke andelen på både jentedeltakere og jentetrenere. Flere av klubbene arbeider godt med dette allerede, for å nå målene om minst 40 prosent jenteandel, noe vi gleder oss over, sier Andre Paulsen i NFF.

Godt og bredt utvalg

TINE ønsker å ta ansvar for barnas helse, ved å tilrettelegge for organisert aktivitet og ved å tilby et godt og bredt utvalg av idrettsmat og -drikke. Nytt for året er konseptet Smart Idrettsmat. Der får klubbene tilgang til et bredt utvalg av varer til kiosk og arrangementer.

– Vi er vårt samfunnsansvar bevisst, og TINE Fotballskoler, i samarbeid med de lokale klubbene, er på mange måter et flaggskip i å få barn og unge i aktivitet. Og samtidig sikre at både utøvere og tilskuere har et godt og bredt tilbud å velge fra når de har behov for litt påfyll, sier sponsorsjef i TINE, Ann-Kristin Syversen.


Fakta om TINE Fotballskole:

  • TINE Fotballskole er NFFs offisielle fotballskole og er et samarbeid mellom Norges Fotballforbund og TINE.
  • I sommer arrangeres TINE Fotballskole for 20. året på rad. Totalt har nesten 1,2 millioner barn deltatt på en TINE Fotballskole siden første året i 1997.
  • God fotballaktivitet, trygg og god sosial ramme, samt sunt og variert kosthold er sentrale stikkord for TINE Fotballskole.
  • Til sammen deltar rundt 70 000 barn på TINE Fotballskole i løpet av året, fordelt på 460 arrangementer som varer fra tre til fem dager
  • Det er de lokale klubbene som er arrangører.
  • Samtlige klubber som er tilsluttet NFF kan søke om å arrangere TINE Fotballskole. NFF leverer innholdet og kvalitetssikrer alle fotballskolene.
  • Kontaktinfo NFF: andre.paulsen@fotball.no

Kontakter

Bilder

Om TINE SA

TINE SA
TINE SA
Lakkegata 23
0187 Oslo

03080http://www.tine.no

TINE SA er et næringsmiddelkonsern som foredler rene og naturlige råvarer til god og sunn mat. Morselskapet TINE SA er et samvirkeselskap som eies av melkeprodusenter som leverer melk til selskapet. På den måten skaper TINE verdier i et nært samspill mellom norsk natur, landbruk og marked.

Følg saker fra TINE SA

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TINE SA på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TINE SA

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom