Som ett av de første selskapene i verden, etablerer nå Musti Norge ”Potepermisjon” – betalt foreldrepermisjon for ansatte som skaffer seg nytt kjæledyr

Del

Musti Norge, del av Mustigroup som er den største dyrebutikk-kjeden i Norden, vil tilby muligheten for 3 dagers betalt foreldrepermisjon for ansatte som skaffer seg valp eller kattunge. Potepermisjonentrer i kraft 1. Juni.

Kjæledyrenes trygghet og velvære er det viktigste for Musti og Mustigroup. Ekspertise og engasjement for dyrevelferd er forventet av alle ansatte, og imponerende 90% av selskapets 1,500 ansatte har minst en firbent venn hjemme. 

”Våre firbeinte venner er kjernen i alt vi gjør, og det er derfor potepermisjoner et naturlig steg videre i utviklingen, nå som Musti vokser i både antall butikker og medarbeidere i Norge. Å skaffe seg kjæledyr er et stort valg og forandrer hverdagen drastisk. Vi ønsker å støtte våre ansatte i de første dagene med deres nye familiemedlem, og forsikre at de kan nyte de dyrebare øyeblikkene til det fulle”,sier Erik Skjærstad, Administrerende Direktør i Musti Norge AS. 

Når den firbente først ankommer sitt nye hjem, har både eier og kjæledyret nye rutiner å bli vant til. Disse første dagene er av forskjellige grunner en helt essensiell fase i veksten og utviklingen av valpen eller kattungen. Det krever at man tilbringer tid sammen for å bli kjent med den nye familien og det nye miljøet. 

”De første dagene som tilbringes sammen kan være ganske intense, og søvnløse netter er ikke uvanlig for nye kjæledyreiere. En valp eller kattunge krever konstant oppmerksomhet og ubetinget kjærlighet. Å være oppmerksom på dyrets behov og å tilbringe tid med dem støtter deres utvikling, bygger tillit og hjelper å forebygge adferdsproblemer i fremtiden”, sier Skjærstad. 

Potepermisjonenvil hjelpe Musti Norges ansatte å kombinere jobb og fritid, og bidra til trivsel for hele familien. Kristine Lone Olsen, markedsansvarlig i Musti Norge, sier arbeidsgivere på tvers av ulike bransjer bør utfordres til å vurdere potepermisjonfor deres medarbeidere: 

”Sosialisering og trening av kjæledyret kan ikke bare skje på kveldstid og i helgene. En valp eller kattunge kan fort føle seg usikker i sitt nye hjem, uten tilstedeværelsen av mor og søsken. Hvis et kjæledyr er forlatt alene for lenge kan de finne på mange sprell – ikke alle like hyggelige for eieren”, fortsetter Olsen.

Nøkkelord

Kontakter

Kristine Lone Olsen
Markedsansvalig
kristine.olsen@mustigroup.no
+47 958 87 559

Bilder

Dokumenter

Lenker

Om Musti Norge AS

Musti Norge AS
Slemdalsveien 70
0370 Oslo

https://www.musti.no
Musti – Nordens største butikkjede for utstyr og fôr til kjæledyr

I 2016 etablerer Musti seg med butikker over hele Norge. Våre første butikker blir å finne på Østlandet, men dette er bare starten. Over lengre tid har vi gledet oss og forberedt oss til å lansere i Norge. Vi er veldig glade over responsen vi har fått så langt og vi kan ikke vente med å treffe deg og tusenvis av andre kunder i en av våre butikker.

Vi er en del av Musti ja Mirri – Nordens største dyrebutikk-kjede med 230 butikker i Sverige og Finland. Ikke bare er vi den største kjeden – men vi har også Nordens største utvalg av merkevarer innen fôr og utstyr til kjæledyr. Vi er kjent for å være spesielt gode på hund og katt. Flere av våre beste merkevarer er ukjente i Norge, og vi gleder oss til å presentere dem for deg. Med et bredt sortiment og stort engasjement håper vi å kunne presentere butikker som du finner inspirerende å handle i.

Foruten våre fysiske butikker satser vi også på nettbutikk. Dette fordi vi vet at mange kunder ønsker å handle også på nett. I nettbutikken vår er ambisjonen å levere fremragende service, en trygg og effektiv handel og ikke minst vil vi forsøke å gi deg veiledning, gode råd og tips.

Alle vi som jobber i Musti elsker dyr. Du vil merke det på gleden og engasjementet!  Musti er kjent for dette! I tillegg strekker vi oss litt lengre for at du skal oppleve ekte kundeservice. Dette fordi vi bryr oss, og fordi vi elsker vårt fag. Vi tror du vil merke dette når du besøker oss.

Følg saker fra Musti Norge AS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Musti Norge AS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.