Apollo

Smekkfulle påskefly

Del

Hele 30 000 nordmenn bytter i år ut fjellet med strand eller storby i påsken, og mest populært er Kanariøyene og London!

- Det er ingen tvil om at lite snø og sen påske gjør at mange av oss trekker sørover. Nærmest alle påskeflyvningene fra hele landet er temmelig fulle, og Gran Canaria troner nok en gang listen, sier Salg-, og Markedssjef i Apollo, Marcus Lundgren.

Totalt estimerer reisearrangøren at nærmere 30 000 nordmenn skal på pakketur sydover i påsken! Det er derimot ingen grunn for panikk dersom man vil avgårde, men ikke har sikret seg ferien enda. Storbyreiser er et utmerket alternativ, som stadig også blir mer populært. Selv kan Apollo melde om en salgsøkning på hele 30 prosent av storbyreiser i påskeferien.

- Det er ikke alle som har mulighet til å ta en hel ukes ferie, og da er det jo fint at våren har meldt sin ankomst i mange av Europas spennende storbyer. London, Roma og Barcelona er våre mest populære påskebyer, og velger man sistnevnte får man jo virkelig en forsmak av sommeren, smiler Lundgren.

Her er det fortsatt ledige reiser!

Topplisten i påsken:                                  Topplisten, storbyer:

1. Gran Canaria                                           1. London

2. Tenerife                                                    2. Roma

3. Fuerteventura                                          3. Barcelona

4. Lanzarote                                                4. Budapest

5. Phuket                                                     5. Roma

6. Dubai                                                       6. New York

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Apollo

Apollo
Apollo
Kirkegata 15
0153 OSLO

+47 908 74 516http://www.apollo.no

Apollo er en av Nordens ledende reisearrangører med en million reisende i året. Vi arrangerer tradisjonelle pakkereiser, treningsreiser, cruise, storbyferier og fleksible pakkereiser der du selv velger reisemål, reiselengde og hotell.

Sammen med flyselskapet Novair, spesialistarrangørene Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt treningshotellet Playitas er Apollo en del av gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi jobber aktivt med bærekraftige reiser og har vært Travelife-sertifisert siden 2016. Les mer på www.apollo.no.

Følg saker fra Apollo

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Apollo på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Apollo

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom