Thon Hotels

Slik er nyoppussede Thon Hotel Europa

Del

Thon Hotel Europa er nå åpnet etter en totalrenovering.

NYOPPUSSET: Thon Hotel Europa i Oslo har 160 nyoppussede gjesterom og suiter.
NYOPPUSSET: Thon Hotel Europa i Oslo har 160 nyoppussede gjesterom og suiter.

– Både frokostsal og restaurant/cafe samt lobby og resepsjon har fått helt ny, spennende design. Og alle våre 160 gjesterom samt suitene er nyoppusset. Vi kan også tilby et lyst og lekkert nytt trimrom i 2. etasje med flott utsikt over Slottsparken, sier konserndirektør i Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Cafe Europa ligger fortsatt i 1. etasje, med inngang også fra gaten. Interiøret er tidsriktig og lekkert, og har tilbud av blant annet pizza, pasta, hamburgere og salater. Restauratør Anwar, som har drevet restauranten i en årrekke, ønsker på ny alle gjester hjertelig velkommen. 

Thon Hotel Europa har nå fått et moderne og elegant uttrykk. Bak oppussingen står Sissel Berdal Haga, designansvarlig i Olav Thon Gruppen, og interiørarkitekt Trond Ramsøskar.

– Vi ønsker spesielt å nevne at resepsjonen er åpnet mot gaten med store vinduer, den er blitt spennende, luftig og lekker. Bak resepsjonsdisken har vi satt opp en tøff og farverik tapet, et skikkelig blikkfang fra gaten. Her ønskes man velkommen! Restaurant/bar har fått åpen kjøkkenløsning, kontakten mellom kokker og gjester er et stort pluss. Også her er det gode vinduer mot gaten. Det er ellers i designet brukt litt særegne tapeter som skaper personlighet til både lobby og lokalene ellers. Gjesterommene er holdt i en turkis farvetone med en deilig kongeblå hvilestol som gir farve og liv, forteller de.

Direktør Inger Buttingsrud er meget stolt av resultatet, og gleder seg til å ta imot nye gjester.

– Hotellet er nærmeste nabo til Slottsparken. I parken kan du om dagen rusle rundt under store trær, eller ta din løpetur om morgenen om du har lyst, sier hun. 

Thon Hotel Europa ligger meget sentralt, i St. Olavs gate 31 i Oslo.

Les mer om Thon Hotel Europa her
 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

NYOPPUSSET: Thon Hotel Europa i Oslo har 160 nyoppussede gjesterom og suiter.
NYOPPUSSET: Thon Hotel Europa i Oslo har 160 nyoppussede gjesterom og suiter.
Last ned bilde

Om Thon Hotels

Thon Hotels
Stenersgata 2A
0184 Oslo

+47 23 08 00 00https://www.thonhotels.no/

Thon Hotels er en av Norges største hotellkjeder, og er en del av Olav Thon Gruppen. I Norge finnes ca. 70 hoteller, 8 i Brussel og 1 i Rotterdam. Thon Hotels har over 2,6 millioner gjestedøgn i løpet av et år. Vi er medlem av verdens største allianse av uavhengige hotellkjeder, Global Hotel Alliance (GHA).

Følg saker fra Thon Hotels

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Thon Hotels på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Thon Hotels

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom