TV 2

Slik blir høstens rikholdige TV 2-meny

Del

TV 2 handler om fellesskap. Om de store opplevelsene som samler folk, programmene som bygger på samtalene vi har med dem rundt oss, og som skaper grunnlag for nye. I år er de store publikumsfavorittene tilbake, og vi lanserer også helt nye programmer. Slik er menyen på TV 2-plattformene i høst.

Her er den komplette TV 2-menyen for høsten 2019:

Høyoppløselige bilder kan lastes ned her:

https://www.dropbox.com/sh/97rvpvituix74ib/AADKRT2tOhMa_-5nblTGL055a?dl=0

Promo-klipp til bruk for media lastes ned her:

https://www.dropbox.com/sh/o39ujze6g8e90sy/AAC2LB09UEkWpisF-d1b6hL_a?dl=0

NORGE BAK FASADEN

TV 2s nye journalistiske storsatsing «Norge bak fasaden» er en undersøkende og nysgjerrig dokumentarserie som utforsker norsk virkelighet på godt og vondt. Gjennom ni episoder skal Janne Amble og Kadafi Zaman ta med seerne inn bak lukkede dører, og kaste lys på sprekkene i den norske fasaden. Sammen skal de oppsøke miljøer hvor de møter ulike mennesker, og følger tydelige og engasjerende prosesser. 

Her vil de sette dagsordenen med historier fra vidt forskjellige landskap, fra lukkede religiøse miljøer, via vaksinemotstandere, til gjengmiljøene i Oslo og det norske markedet for menneskehandel.

Premiere senere i høst på TV 2 og TV 2 Sumo.

Pressekontakt: Alex Iversen

BEST FØR

I «Best før» følger vi Lena (Linn Skåber) som mistet jobben og ektemannen på førtiårsdagen. Desperat prøver hun å stable et nytt liv på beina. Hun tar opp jakten på en ny jobb og kanskje en ny mann, samtidig som hun forsøker å samarbeide med eksen og hans nye unge kjæreste om sønnen på 10 år.

I sesong 3 av «Best før» får vi se at livet på hjemmebane blir stadig mer komplisert for Lena, ettersom forholdet til eksmannens nye kjæreste er blitt betraktelig dårligere. Samtidig har ikke Lena gitt opp jakten på kjærligheten, og etter flere forsøk og underlige dater, blant annet med en samlivsterapeut og en dumpsterdiver, møter Lena kjærligheten på uventet vis.

Sesongpremiere på TV 2 senere i høst, men allerede nå er serien tilgjengelig på TV 2 Sumo.

Pressekontakt: Anne Martha Leidland

BLOGGERNE

Høstens sesong av «Bloggerne» er den ellevte i rekken. Linnéa Myhre og Sofie Caroline Nilsen er nye i året sesong, og vi får også følge Martine Lunde, Caroline Berg Eriksen, Anniken «Annijor» Jørgensen, Julianne «Pilotfrue» Nygård og ektemannen Ulrik.

Sesongpremieren var 5. august og serien vil vises mandag til onsdag frem til 18. september på TV 2 Livsstil og TV 2 Sumo.

Pressekontakt: Nina Engh

BLÅLYS

Vi er tilbake med en ny sesong «Blålys». Denne gangen utvider vi fra ett til to politidistrikter, og følger politiet i politidistriktene Øst og Vest i en arbeidshverdag der hva som helst kan skje. Patruljene må kunne håndtere alt fra trusler om skoleskyting til krangling på byen, samtidig som store politiressurser settes inn i en av de mest oppsiktsvekkende forsvinningssakene i nyere tid.

Sesongpremiere 26. august kl. 22.30 på TV 2 Zebra og TV 2 Sumo.

Pressekontakt: Håvard Solem

BRENTE MINNER

I TV 2s nye serie «Brente minner» møter vi familier som har fått boligene sine totalskadet i brann. Familiene får hjelp av et team bestående av programleder Marco Elsafadi, interiørdesigner Aina Sollie Steen og Therese Nielsen fra forsikringsselskapet Fremtind. Sammen skal de sørge for å gjenreise huset til familien og gjøre det de kan for å få livet til familien på rett kjøl igjen.

Premiere 3. september kl. 20.00 på TV 2 og TV 2 Sumo.

Pressekontakt: Katrine Wergeland

FARMEN

Årets sesong av «Farmen» utspiller seg på storgården Lundereid i Sannidal utenfor Kragerø. Året er 1919 og det er oppgangstider, velstand og overflod i Norge, noe årets sesong bærer preg av. Eieren av gården, Anna Lundereid, har reist til Paris for å forfølge kjærligheten, og har overlatt Lundereid til de 14 forpakterne. Gården er en hestegård og fungerer som skysstasjon for lokalbefolkningen og forpakterne har både skysset fintfolk i hest og kjerre, og deltatt på «Kragerø Derby». Så langt er årets sesong preget av optimisme, kjærlighet og åndelighet. Vi har forpaktere som mediterer i frukthagen, snakker med dyrene og kjenner på de åndelige energiene på låven. Men det er aldri problemfritt i paradis.

Premiere senere i høst på TV 2 og TV 2 Sumo.

Pressekontakt: Alex Iversen

FUNKYFAM

I denne dokusåpen blir vi med hjem til en familie litt utenom det vanlige. I serien følger vi Jørgine «Funkygine» og hennes energiske familie. Vi følger dem gjennom en hektisk tid hvor hele familien er på flyttefot. I serien følger vi treningsprofilen, hennes ektemann og fotballspiller Morten, Jørgines mamma Trude, tvillingbrødrene Silas og Emil (21) og lillebror Noah (17).

Premiere senere i høst på TV 2 Livsstil og TV 2 Sumo.

Pressekontakt: Nina Engh

GLOW UP

Bli med programleder Martine Lunde i jakten på Norges neste makeup-stjerne i serien «Glow Up»! Aldri før har interessen for avansert makeup vært større, og stjerner med millioner av følgere inspirerer gutter og jenter landet rundt. I løpet av syv uker skal åtte deltagere konkurrere i et stort spenn av utfordringer, der de må imponere et dommerpanel bestående av to av landets beste makeup-artister – Tomas Erdis og Dajana Tomanovic. Hver uke skal dommerne, i samarbeid med eminente gjestedommere, avgjøre hvem som må møtes i en duell der taperen må forlate konkurransen. Til slutt står vi igjen med Norges neste makeup-stjerne.

Premiere på TV 2 Sumo senere i høst.

Pressekontakt: Tara Nilsen

GOD KVELD NORGE

Dorthe Skappel gir deg siste nytt fra kjendis- og underholdningsbransjen, samt intervjuer med norske og internasjonale kjendiser.

Sesongpremiere 31. august kl. 22.00 på TV 2 og TV 2 Sumo.

Pressekontakt: Nina Engh

GOD MORGEN NORGE

«God morgen Norge» byr på møte med aktuelle gjester hver morgen fra mandag til fredag - direkte fra Aker Brygge.

Sesongpremiere mandag 19. august på TV 2 og TV 2 Sumo.

Pressekontakt: Nina Engh

GUTTA PÅ TUR

«Gutta på tur» er tilbake! Og denne høsten tar Arne Hjeltnes og hans faste reisekamerater, Bjørn Dæhlie, Vegard Ulvang og Arne Brimi, med seg spennende gjester på turer både ut i verden og i vårt vakre hjemland. I første episode er Thomas Numme og Harald Rønneberg med på tur til Burgund.

Sesongremiere 25. august kl. 20.00 på TV 2 og TV 2 Sumo.

Pressekontakt: Katrine Wergeland

HELSEKONTROLLEN

I «Helsekontrollen» skal TV 2 gi deg svaret på hvilke produkter og helsetjenester som holder det de lover, vi skal avsløre dem som lurer deg og konfrontere de ansvarlige.

Sesongpremiere senere i høst på TV 2 og TV 2 Sumo.

Pressekontakt: Siril Vatne Meling

HJERTESLAG

«Hjerteslag» er et relasjonsdrama om to unge mennesker som forelsker seg på et vanskelig tidspunkt i livet. I serien møter vi Mio (Thea Sofie Loch Næss) og Anders (Vebjørn Enger) som etter en one night stand finner ut at de er gravide. Dette er en historie om alt det fine og alt det vonde som kommer med en forelskelse, ikke minst om hvordan et tilfeldig møte kan forandre livet for alltid. 

«Hjerteslag» ser du på TV 2 Sumo nå.

Pressekontakt: Siril Vatne Meling 

INTERNASJONALE SERIENYHETER

«Keeping Up With the Kardashians» er tilbake med den 17. sesongen av den populære realityserien og TV 2 Sumo viser episodene dagen etter USA-premieren 9. september. Samtidig vises nå den 16. sesongen av den populære realityserien på TV 2 Livsstil. En annen populær serie er «Grey´s Anatomy» som er tilbake med en ny sesong denne senhøsten på TV 2 og TV 2 Sumo.

TV 2 Sumo vil også vise store seriepremierer fra C More denne høsten. Blant de største er «Peaky Blinders» – sesong 5 får sesongpremiere 5. september. I oktober blir det premiere på den nye serien 
med Richard Gere «MotherFatherSon» får premiere 8. oktober, samt at det kommer nye sesonger av seersuksessen «Solsidan» og Alexandra Rapaports «Gåsmamman».

Pressekontakt: Nina Engh

JAKTEN PÅ KJÆRLIGHETEN

Seks bønder er klare for å jakte på den store kjærligheten. Alle har de samme drøm - å finne den rette å dele livet med. Programleder er Gunhild Dahlberg. De seks bøndene er: Inger Lund, Randi Johanne Skjerve, Odd Arne Svaet, Atle Kristiansen, Andreas Bolset og André Johansen.

Sesongpremiere 2. september kl. 20.00 på TV 2 og TV 2 Sumo.

KJÆRLIGHET TIL ALLE

Tidligere «Jakten på kjærligheten»-deltakere som ikke fant kjærligheten på TV 2 får nå en ny sjanse til å finne lykken!  Sammen med utvalgte friere flytter de inn på en en vakker herregård utenfor Oslo, for å bo sammen en uke i september. Kanskje finner flere kjærligheten i høst? Uansett vil det bli et eventyr som gir minner for livet! Programleder Gunhild Dahlberg. 

Premiere på TV 2 Sumo i november.

Pressekontakt: Unn Grethe Berge

LANDSKAMPEN

Å slå «söta bror» er det som gir norske skistjerner den ultimate god-følelsen, og slik er det nok den andre veien også. I «Landskampen» møtes de fremste av norske og svenske vinteridrettshelter til kamp på den greske øya Rhodos. Rivaliseringen mellom våre to nasjoner tas til nye høyder når det norske laget, bestående av Petter Northug, Therese Johaug, Emil Iversen og Tiril Eckhoff barker sammen med de svenske langrennsstjernene Charlotte Kalla og Calle Halfvarsson og skiskytter-essene Sebastian Samuelsson og Hanna Öberg. Programserien byr på lagkonkurranser og individuelle dueller, og her vil vi selvfølgelig få klassiske og beintøffe dueller mellom både Petter Northug og Calle Halfvarsson, og mellom Charlotte Kalla og Therese Johaug. «Landskampen» gir også seerne anledning til å bli bedre kjent med idrettsheltene når vi følger dem også utenom konkurransene, blant annet når begge lag samles til middag med gode samtaler om aktuelle temaer fra utøvernes karrierer. Programleder er Øyvind Mund.

Premiere 12. september kl. 21.40 på TV 2 og TV 2 Sumo.

Pressekontakt: Håvard Solem

MATKONTROLLEN

Ikke alt ved norsk matproduksjon er som vi tror. Fortsatt lar vi oss lure til å betale dyrt for dårlig mat. Og er egentlig den billige maten så ille som mange tror? «Matkontrollen» retter et kritisk søkelys på matvarebransjen, og jobber for å sikre nordmenn trygg og god mat til riktig pris.

Sesongpremiere 12. september kl. 20.00 på TV 2 og TV 2 Sumo

Pressekontakt: Siril Vatne Meling

MELLOM OSS

«Mellom oss» er en varm og humoristisk serie, som setter fokus på det moderne parforholdet og de nære tingene i livet. Vi følger to par, og deres fire personlige perspektiver på kjærligheten. Begge de to parene fremstår som perfekte sett fra utsiden. Men en ekskjæreste, utroskap, uoppfylte drømmer, desperate graviditetsforsøk og karrierenedturer lurer under overflaten, så kanskje ikke alt er så rosenrødt likevel?

I hovedrollene finner vi de norske stjernene Nicolai Cleve Broch og Agnes Kittelsen, mens det danske paret spilles av Lærke Winther («Dicte», «Den som dræber») og Johannes Nymark («Mercur», «Lykke-Per»).

Premiere senere i høst på TV 2 og TV 2 Sumo.

Pressekontakt. Siril Vatne Meling

NORSKE TALENTER

Nå starter den tiende sesongen av den populære talentprogrammet «Norske Talenter» på TV 2! Programleder Solveig Kloppen har sammen med dommerpanelet bestående av Mia Gundersen, Bjarne Brøndbo, Janne Formoe og Mona Berntsen, reist rundt i landet på jakt etter spennende, imponerende og morsomme talenter. Vi blir kjent med alt fra sangere med særpreg til flammeslukende tryllekunstnere, akrobatiske hunder og utrolige dansegrupper. Hvem blir vinneren av sesong ti?

Premiere 26. august kl. 20.00 på TV 2 og TV 2 Sumo.

Pressekontakt: Anne Martha Leidland

PETTER UTELIGGER - FEMUNDLØPET

Are er en tidligere rusmisbruker og kriminell som har fått orden på livet. Han har startet en forening, Medvandrerne, som skal hjelpe andre til å gjøre det samme. De har vært sammen på turer, blant annet fikk de hjelpe til som frivillige under Femundløpet i fjor. I år har de fått ansvaret for å drifte et sjekkpunkt under Femundløpet. Under ledelse av Are skal ca. 60 personer med rusbakgrunn sørge for at alt funker som det skal når ca. 120 hundespann kommer inn i løpet av en periode på 12 timer. Petter Nyquist følger gjengen fra de møtes før avreise i Asker til løpet er ferdig fem dager senere. Ares idé med Medvandrerne er å bringe folk sammen for å bli tryggere og flinkere i samvær med andre.

Premiere senere i høst på TV 2 og TV 2 Sumo

Pressekontakt: Anne Martha Leidland

SENKVELD MED HELENE OG STIAN

Helene Olafsen og Stian Blipp inviterer til talkshow i studio med kjente gjester, underholdning, musikk og kanskje en aldri så liten overraskelse. I «Senkveld-slaget: Øst mot Vest» konkurrerer Helene og Stian mot hverandre med fire kjendiser på hver sitt lag for å se hvilken landsdel som er best.

Mads Hansen får fast rolle denne sesongen som en freidig og morsom lekekompis for Stian og Helene. Han har fått frie tøyler til til å lage elleville reportasjer i kjent stil.

Sesongpremiere 6. september kl. 22.15 på TV 2 og TV 2 Sumo.

Pressekontakt: Unn Grethe Berge

SKAL VI DANSE

«Skal vi danse» går inn i sesong 15 med 12 nye kjendiser som sammen med sine proffe dansepartnere skal konkurrere om å bli best på dansegulvet. Årets dansekjendiser er: Jørgine «Funkygine» Vasstrand, Per Sandberg, Bahareh Letnes, Victor Sotberg, Isabel Raad, Christian Strand, Trine Haltvik, Aleksander Hetland, Adrian Sellevoll, Sandra Borch, Emilie Nereng og Jan Tore Kjær. Programledere er Anders Hoff og Katrine Moholt.

Sesongpremiere 31. august kl. 19.30 på TV 2 og TV 2 Sumo.

Pressekontakter: Siril Vatne Meling og Håvard Solem

DANSEBOBLA

Bli med kjendisene usminket inn i den hektiske «Skal vi danse»-hverdagen. I realityprogrammet «Dansebobla» kan du se hva som foregår i kulissene, på dansetrening og etter opptak, når kameraene slås av.

Premiere på TV 2 Sumo 25. august.

Pressekontakter: Siril Vatne Meling og Håvard Solem

SKAVLAN

«Skavlan» er Skandinavias største talkshow. Fredrik Skavlan tar med stolene sine til New York, London og Stockholm for å få etablerte verdensstjerner, våre største stoltheter og interessante nykommere til å delta i ærlige og underholdende intervjuer. 

Programmet sendes lørdagskvelder og er produsert av Monkberry for svenske SVT og norske TV 2. Programleder er den anerkjente journalisten Fredrik Skavlan. 

Sesongpremiere lørdag 21. september kl. 22.30 på TV 2 og TV 2 Sumo.

Pressekontakt: Katrine Wergeland

SPORLØS

Programleder Geir Fredriksen hjelper nordmenn å lete etter slektninger, nære og kjære som de har mistet kontakten med, eller på en eller annen måte kommet bort fra gjennom årenes løp i serien «Sporløs».

Sesongpremiere 4. september kl. 20.00 på TV 2 og TV 2 Sumo.

Pressekontakt: Unn Grethe Berge

SPORT PÅ TV 2

Premier League, UEFA Champions League, UEFA Europa League, Serie A, La Liga, EM-kvalifisering, Sykkel-VM i Yorkshire og enda mer vintersport på TV 2! Vi viser blant annet sesongåpningen i alpint i Sölden siste helgen i oktober, verdenscup langrenn fra Davos og Tour de Ski.

Pressekontakter: Nina Engh og Jan-Petter Dahl

TRULS À LA HELLSTRØM

Denne sesongen må Truls vise Eyvind hva han har lært. Truls skal derfor opp til en eksamen hvor han skal konkurrere mot to av Norges aller beste kokker. For å være best mulig forberedt tar Eyvind med seg Truls til nye eventyrlige destinasjoner med råvarer i verdensklasse. Turene går blant annet til Færøyene, Peru, London og Oslo.

Premiere senere i høst på TV 2 og TV 2 Sumo.

Pressekontakt: Anne Martha Leidland

TV 2 HJELPER DEG

Forbrukerdronningen Solveig Barstad gir deg aktuelle forbrukersaker og produkttester.

Sesongpremiere 12. september kl. 20.30 på TV 2 og TV 2 Sumo.

Pressekontakt: Siril Vatne Meling

VALGET PÅ TV 2

TV 2 startet valgdekningen for alvor under Arendalsuka hvor Arill Riise ledet «Partiduellen», der to og to partiledere møttes for å duellere om høstens heteste saker.

På TV 2 hovedkanalen har Linn Wiik tatt pause i barselpermisjonen for å lede Valgstudio. Det direktesendte programmet starter rett etter 21-nyhetene på TV 2. I år reiser Arill Riise og Cathrine Fossum ut i landet for å treffe politisk engasjerte mennesker som brenner for lokalsamfunnet sitt. Valgstudio fortsetter på TV 2 Nyhetskanalen der Linn Wiik inviterer til politisk talkshow.   

I år flytter også TV 2 både Partilederdebatten og Valgnatt-sendingen til Bergen. På TV 2 Nyhetskanalen blir det politiske debatter fra hele landet i 17.30-debatten hver dag fram til valget den 9. september. I år blir det også valgstoff på TV 2 Sumo. TV 2 inviterer til politisk talkshow som kan strømmes for våre Sumo-kunder før, under og etter Partilederdebatten.  

Pressekontakt: Jan-Petter Dahl

VILL I HJERTET

Eventyrjenta Tonje Blomseth tar på seg sitt livs vanskeligste prosjekt når hun og kjæresten Per Anders skal bo et helt år langt ute i Canadas villmark. Mange mil fra nærmeste sivilisasjon er det hver dag store utfordringer, alt fra å holde sultne bjørner unna leiren til å skaffe mat og andre forsyninger. Med seks hunder som også trenger sitt, og med temperaturer ned mot 40 minusgrader, blir det en hard kamp mot naturen. Orker de å fullføre prosjektet, og hvordan går det med forholdet underveis?

Premiere senere i høst på TV 2 Sumo.

Pressekontakt: Alex Iversen

VÅRT LILLE LAND: ALLE HAR EN HISTORIE

Hva skjer når Tonje Steinsland og en gruppe erfarne, undersøkende journalister, reiser ut i Norge for å finne håpet? «Vårt lille land» er en dokumentarserie som ikke likner på den øvrige nyhetsdekningen i media. For redaksjonen har gitt seg selv i oppdrag å løfte fram det som er godt. Derfor kommer de tilbake med spektakulære historier om ordinære mennesker. Fortellinger om hverdager der folk settes på prøve, kjemper, reiser seg, gjør ekstraordinære bragder. Det handler om vanlige menneskers liv. For alle har en historie.

Sesongpremiere senere i høst på TV 2 og TV 2 Sumo.

Pressekontakt: Katrine Wergeland

WUNDERLAND

Det å måtte bli voksen over natten er noe mange frykter og akkurat det får gutta i «Wunderland» kjenne på i denne sesongen. Alt de ønsker er å stanse klokka og leve i nuet, men denne gangen må de tak i sine første «voksenproblemer». Den kompliserte kjærligheten, å bli kastet ut hjemmefra, nye vennskap og et nytt liv på vei. Alt dette skjer parallelt med at lidenskapen til bilmiljøet aldri har vært sterkere. Hvordan kombinerer de livsstilen med selve livet? 

Sesongpremiere senere i høst på TV 2 Zebra og TV 2 Sumo.

Pressekontakt: Alex Iversen

ÅSTED NORGE

I det direktesendte programmet får du et unikt innblikk i politiets arbeid og du får følge jakten på landets mest ettersøkte. «Åsted Norge» ønsker å gjøre Norge litt tryggere. Programleder Jens Christian Nørve har med seg en ekspertgruppe bestående av forsvarsadvokat John Christian Elden, tidligere politileder Hanne Kristin Rohde, tidligere Kripos-etterforsker Asbjørn Hansen og politioverbetjent Rune Utne Reitan.

Sesongpremiere mandag 16. september kl. 21.40 på TV 2 og TV 2 Sumo.

Pressekontakt: Siril Vatne Meling

Kontakter

Jan-Petter DahlPR- og mediesjef

Kontaktperson for spørsmål om seertall fra media rundt programmene som sendes på TV 2-kanalene.

928 60 363jan-petter.dahl@tv2.no

Håvard SolemPR- og medierådgiver

Pressekontakt for Gullruten, Idol, Landskampen, Skal vi danse og TV 2s høstlansering.

934 35 922hvl@tv2.no

Anne Martha LeidlandPR- og medierådgiver

Pressekontakt for Norske Talenter, Truls à la Hellstrøm, Best før, God sommer Norge og Love Island.

476 45 065 aml@tv2.no

Unn Grethe BergePR- og medierådgiver

Pressekontakt for Jakten på kjærligheten, Sporløs og Senkveld med Helene og Stian.

924 03 867ugb@tv2.no

Siril Vatne MelingPR- og medierådgiver

Pressekontakt for Skal vi danse, Mellom oss, Hjerteslag, Åsted Norge, TV 2 hjelper deg, Helsekontrollen, Matkontrollen, Sommerhytta

970 43 166‬Siril.VatneMeling@tv2.no

Nina EnghPR- og medierådgiver

Bloggerne, Funkyfam, God morgen Norge, God kveld Norge, barne-tv, Premier League, utenlandske serier, barne-tv og C More-innhold.

916 05 816nina.engh@tv2.no

Alex IversenPR- og medierådgiver

Pressekontakt for Farmen, Farmen kjendis, Vill i Hjertet, Norge bak fasaden, og Wunderland.

905 94 059alex.iversen@tv2.no

Bilder

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.tv2.no

Dette er TV 2

TV 2 er Norges største kommersielle tv-kanal, og er en del av mediehuset TV 2 som står bak en rekke etablerte merkevarer som TV 2 Nyhetskanalen, TV 2 Zebra, TV 2 Livsstil, TV 2 Sportskanalen, TV 2 Humor, TV 2 Sumo, TV2.no, TV 2 Mobil og TV 2 Skole.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, der deler årlig ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge. Egmont står bak mer enn 700 magasiner, forlag, Klikk.no, Nordisk Film, kinodrift, samt flere deleide selskaper.

Følg saker fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TV 2

Ny sesong med Bloggerne kommer våren 2020 med tre nye profiler18.9.2019 07:00:00 CESTPressemelding

I dag vises den siste episoden fra den ellevte sesongen av «Bloggerne», men snart er den populære serien tilbake med sin tolvte sesong på TV 2 Livsstil og TV 2 Sumo. De nye profilene vi blir kjent med i neste sesong er Joakim Kleven og Iselin Guttormsen, og det blir gjensyn med en tidligere «Bloggerne»-profil Anne Brith Davidsen. Vi får også følge Linnéa Myhre, Martine Lunde, Caroline Berg Eriksen og Sofie Nilsen når en ny sesong er tilbake våren 2020.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom