TV 2

Slik blir høsten på TV 2

Del

Høydepunktene står i kø på TV 2 denne høsten. Nå er endelig TV-sesongen i gang!

Høsten på TV 2
Høsten på TV 2

- Dette er utvilsomt en sterk høstmeny som vi har stor tro på. Vi i TV 2 skal være ledende på norsk kvalitetsinnhold, og vi vil være vårt samfunnsoppdrag bevisst og fortsette å være en viktig aktør i det norske folks liv gjennom nyhetsformidlingen og de største sportsbegivenhetene, sier kanaldirektør Trygve Rønningen i TV 2.

Høstpremierene rulles ut denne uka og i går hadde «The Voice», «Vendela + Petter» og «God morgen Norge» premiere. I tillegg er både Premier League og valgsendingene på TV 2 i full gang. Onsdag er det premiere for dokumentarserien «Søsken», og i ukene som kommer står både nye og velkjente TV-programmer i kø på TV 2-kanalene. «Gutta på Tur», «Senkveld med Thomas og Harald», «Skal vi Danse», dramaserien «Grenseland», «Vårt lille Land» og «Åsted Norge» er blant noen av programmene som kommer på TV 2 denne høsten. I tillegg kommer både sykkel-VM i Bergen og håndball-VM for damene på TV 2.


- Historier fra vår virkelighet, uansett om det er kjendisene våre som svinger seg over parketten, norskprodusert drama, forbrukertips i «TV 2 hjelper deg» eller jakten på forbrytere i «Åsted Norge» angår oss og er viktig for oss.

- Jeg er veldig fornøyd med innholdet på TV 2 denne høsten og gleder meg til at alt skal på lufta. Jeg føler at vi har en bra miks mellom store publikumsfavoritter som «The Voice», «Farmen» og «Skal vi danse», til nyskapninger som «Truls a la Hellstrøm» og vår nye store dramaserie «Grenseland». Dette er rett og slett en sterk TV 2-høst full av kvalitetsinnhold, sier programdirektør Jarle Nakken i TV 2.


Her er høstens programmer på TV 2-kanalene:


Alene
10 erfarne friluftsmennesker skal ut på et unikt eventyr – isolert i den norske villmarken. Målet er å overleve alene – så lenge som mulig og den som står igjen til slutt vinner. Kun utstyrt med kamera og enkle fangstredskaper, blir hver og en overlatt til seg selv. Deltakerne filmer alt selv og det er deres kommentarer og opplevelser som driver historien. Alt handler om å lage leir, skaffe nok mat og takle ensomheten! Vinneren er den som makter å være lengst ALENE!
Premiere tirsdag 22. august kl. 22.00 på TV 2 Zebra. Produseres av ITV Studios Norway.


Bloggerne
I den syvende sesongen av «Bloggerne» kommer vi tettere på livene til 7 av landets største nettprofiler. Vi følger våre bloggere gjennom alt av livets opp - og nedturer og blir med på innsiden av deres hverdagslige utfordringer. Kroppspress, barneoppdragelse, vennskap og kjærlighet. «Bloggerne» er tilbake - mer ekte og ærlig enn noen gang.
Sesongpremiere i september på TV 2 Livsstil. Produseres av Salto Film og Fjernsyn AS.Farmen
I år er det sørlandsidyll og saltvann i håret som gjelder når «Farmen» utspiller seg i naturskjønne Sandvika utenfor Arendal. Deltakerne har flyttet inn på en liten perle av en gård med skjermet og intim beliggenhet, men rett over dørstokken ligger det store havet. En kunnskapsrik gjeng bestående av sterke personligheter i alle aldre får dermed bryne seg på oppgaver både på land og til vanns.
Sesongpremiere i oktober på TV 2. Produseres av Strix Televisjon.


Gatebil
Fortellingen om fantastiske oppturer, bunnløse nedturer, følelser, skuffelser, kjærlighet og vennskap – på tvers av kjønn, generasjoner, by og bygd. En serie om bil som angår alle. Nå kommer en ny sesong.
Sesongpremiere i oktober på TV 2 Zebra. Produseres av Salto Film og Fjernsyn AS
God kveld Norge
Programleder Dorthe Skappel byr på siste nytt fra underholdningsverdenen. I år feirer «God kveld Norge» sitt 20 års-jubileum på TV 2.
Sesongpremiere lørdag 26. august på TV 2. Produseres av Mastiff.God morgen Norge
«God morgen Norge» gir deg en god start på dagen, hver dag hele uken - denne sesongen fra sitt nye studio på Aker Brygge. Programledere denne sesongen er Vår Staude, Peter Bubresko, Siri Avlesen-Østli og Espen Fiveland. TV-kokk Wenche Andersen, blomster-ekspert Finn Schjøll og vær-presentatørene Ane Nyrerød og Isabella Martinsen er på skjermen denne høsten.
Sesongpremiere mandag 21. september på TV 2.Grenseland
For å beskytte familien, dekker drapsetterforskeren Nikolai for broren sin. Et dobbeltspill i tjeneste eskalerer i stadig mer uforsvarlige løgner, forbrytelser og drap, og han kan ikke tilstå uten å ødelegge de han er glad i. Fanget i et moralsk grenseland oppdager Nikolai sannheten om drapet han dekket for, og det truer med å gjøre ham til drapsmann selv.

Tobias Santelmann har hovedrollen som politietterforskeren Nikolai. I denne dramaserien blir vi også kjent med Nikolais bror Lars, spilt av Benjamin Helstad, kriposetterforsker Anniken, spilt av Ellen Dorrit Petersen, Bjørn Skagestad som spiller Nikolai og Lars´ far, Hans Olav Andreassen med flere.

Serien er basert på en historie av Megan Gallagher og Alexander Opsal. Manus av Megan Gallagher, Bjørn Ekeberg og Melike Leblebicioglu.

Premiere i november på TV 2. «Grenseland» produseres av Monster Scripted (Nobel, Unge lovende, Halvbroren med mer) ved produsent Håkon Briseid og Bård Fjulsrud.Gutta på tur
Endelig! «Gutta på tur» er tilbake. Etter kjempesuksessen på slutten av 90- og begynnelsen av 2000-tallet var det på høy tid med et aldri så lite comeback for kvartetten Arne Hjeltnes, Arne Brimi, Bjørn Dæhlie og Vegard Ulvang. Søndag 3. september er de på plass på TV 2 med selveste Hennes Majestet Dronning Sonja som turgjest når ferden går til Hardanger – og det blir storfint sus over de påfølgende programmene også når skikongene Petter Northug og Aksel Lund Svindal blir med på tur til henholdsvis Jotunheimen og Finnmark, mens de fire gutta i det siste programmet følger kongekrabbens ferd fra Finnmark til Hong Kong.
Sesongpremiere søndag 3. september på TV 2. Produsert av Parkas Production.Helsekontrollen
«Helsekontrollen» går inn i sin tredje sesong og fortsetter sitt kritiske blikk på helse- og skjønnhetsindustrien. Fungerer vidunderkurene som skal gjøre deg slank, kjernesunn og frisk? Hvem er ute etter å hjelpe deg, og hvem vil bare ha pengene dine? Programleder Marte Spurkland avslører lureri og konfronterer de ansvarlige.
Premiere i november på TV 2. Produseres av Mastiff.


Iskrigerne
I årets sesong har Vålerenga Ishockey fått ny hovedtrener - Roy Johansen og Espen «Shampo» Knutsen har gått over i rollen som sportssjef. Dette blir den siste sesongen der vi følger de fargerike spillerne.
Sesongpremiere i oktober på TV 2 Zebra. Produseres av Salto Film og Fjernsyn AS.Jakten på kjærligheten
Seks bønder er klare for å søke kjærligheten i «Jakten på kjærligheten». Programleder Katarina Flatland kan love en høst med både flørting, romantikk, drama, kyss og ja, kjærlighet.
Premiere mandag 4. september på TV 2. Produseres av Freemantle NorgeKjendisrestauranten
I «Kjendisrestauranten» skal fire kjendiser drive en restaurant i fire dager. Kjendisene får prøvd ut alle sine ferdigheter og samarbeidsevner, når de gjennom uka skal bytte på rollene som kokk, servitør, ryddehjelp og restaurantsjef. Restaurantsjefen bestemmer navn, tema og meny for restauranten og setter sine kjente kolleger i sving på kjøkkenet og ute blant gjestene. Hvem har det gøyeste konseptet? Hvem serverer den beste maten? Og hvem yter den beste servicen? Svaret får de av restaurantens gjester - helt vanlige folk - som kårer ukas beste restaurantsjef. Totalt 36 kjendiser er med i «Kjendisrestauranten». Premien er alle restaurantens inntekter, som ukesvinneren får gi til et godt formål etter eget ønske.
Sendes mandag-torsdag fra 4. september på TV 2. Produseres av Monster.Matkontrollen
Krydder, kan det være noe galt med det, da? Ja! Du vil ikke tro hva «Matkontrollen» har funnet i sine analyser av krydderet du finner i norske butikkhyller. Det er ikke alltid det som står på pakken. Resultatene kommer i sesongpremieren 31. august kl. 20.00. Senere i sesongen sjekker «Matkontrollen» om den fisken du får på tallerkenen på sushirestauranten faktisk er den samme som står på menyen. Matjuks står høyt på prioriteringslisten til programleder Solveig Barstad og «Matkontrollen» også denne høsten.
Sesongpremiere torsdag 31. august på TV 2. Produseres av Mastiff.Nå eller aldri
-Tør du følge drømmen? Programleder Elin Ruhlin Gjuvsland møter åtte nordmenn som alle bærer på en stor og livsendrende drøm. Sammen med et knippe eksperter skal de finne ut hva som kreves for at drømmene kan gå i oppfyllelse. Deretter må de ta sitt livs valg; - skal de gå for drømmen, eller la være?
Premiere i oktober på TV 2. Produseres av Anti.Otto har fått nok
«Otto har fått nok» er et subjektivt forbruker- og samfunnsmagasin med kort lunte. På vegne av seg selv og ikke minst oss seere, tar Otto Jespersen for seg ting i samfunnet som går oss på nervene eller kan behøve en Ottosk pekefinger. Her er ingenting for lite eller for stort, enten det dreier seg om oppdrettsnæringen, klimaskeptikere, folk som sniker i kø eller gjenstander som er umulige å få ut av emballasjen.
Premiere i oktober på TV 2. Produseres av Nordisk Film TV.Senkveld med Thomas og Harald
«Senkveld med Thomas og Harald» er klare for sesong 29 denne høsten. Programlederduoen inviterer hver fredag til et varmt, interessant og underholdende talkshow. Det er tett mellom høydepunktene i Norges mest kjente sofa! I tillegg er «Camp Senkveld» tilbake: Deltakerne lever, ler og konkurrere sammen, denne gangen fra sydspissen av Norge: Lindesnes. Dette blir råere, tøffere (våtere) og morsommere enn noen gang! Gled dere!
Sesongpremiere fredag 1. september på TV 2. Produsert av PLAN-B TV.Skal vi danse
Høstens store dansefest med tolv spennende kjendiser fulle av energi, står klare for å vise sine ferdigheter på parketten. Det er klart for den 13. sesongen av «Skal vi danse», og programledere er Katrine Moholt og Anders Hoff.
Sesongpremiere lørdag 2. september på TV 2. Produseres av Monster.Sølvrekka
I høst er «Sølvrekka» tilbake, denne gang på TV 2. I «Sølvrekka» finner vi seks unge humortalenter som harselerer med alt som er på TV – pluss litt av det vi finner på strømmetjenester. «Sølvrekka»-gjengen består av komikerne og skuespillerne Henrik Fladseth, Emilie Skolmen, Kristin Jess Rodin, Even Torgan, Mathias Luppicini og Oda Djuplasti.
Premiere i september på TV 2. Produseres av Nordisk Film TV.Søsken
Det sies at søsken er den beste gaven foreldre kan gi sine barn, men søsken velger ikke hverandre. Hvordan er det å ha en bror eller søster som er alvorlig syk eller har andre store utfordringer i livet? I denne unike, norske dokumentarserien følger vi seks familier hvor en av søsknene er "pakket inn" på en litt annen måte.
Premiere onsdag 23. august kl. 22.00 på TV 2. Produseres av Novemberfilm.Tid for hjem
Kjersti Bergesen og teamet i «Tid for hjem» starter en ny høst med flere oppussingsprosjekter. Hver tirsdag er de på plass med godt humør og mange fikse løsninger.
Sesongpremiere tirsdag 29. august på TV 2. Produseres av Pandura Film.The Voice – Norges beste stemme
I årets sesong er det Morten Harket, Lene Marlin, Martin Danielle og Yosef Wolde-Mariam som er mentorer og skal finne Norges beste stemme. De inntar de røde stolene og skal gjennom høsten plukke ut og veilede sine artister. Programleder er Øyvind Mund
Sesongpremiere 21. august og under premiereuken vises det mandag til fredag, deretter onsdag og fredag, og fra 13. oktober hver fredag. Produseres av Nordisk Film og TV AS.Truls à la Hellstrøm
Truls Svendsen elsker å spise god mat, men er ikke så flink til å lage god mat selv. Det har han lenge hatt lyst til å gjøre noe med, og har nå fått sitt livs mulighet. Tidenes norske kokk, Eyvind Hellstrøm, har sagt ja til å gjøre Truls til en mester på kjøkkenet. Sammen legger de ut på en kulinarisk dannelsesreise i inn- og utland, hvor også Truls tar sin del av ansvaret på reisen. Han ønsker nemlig å løsne litt på snippen til den stive og strenge Hellstrøm, og organiserer derfor aktiviteter og opplevelser for å bringe Eyvind ut av sin komfortsone, og Truls og Eyvind tettere sammen.
Premiere i oktober på TV 2. Åtte episoder. Produseres av PLAN-B TV.TV 2 hjelper deg
Forbinder du det å gå i spa med luksus, velbehag og renselse? Tenk om igjen! Noen av testresultatene «TV 2 hjelper deg» viser i høstens sesongpremiere er både ekle og farlige. TV 2s forbrukermagasin fortsetter å undersøke og avsløre hvordan vi forbrukere blir utsatt for juks, lureri og dårlig behandling.  Denne høsten tester vi alt fra DAB-radioer til kaffe og kattemat, og selvsagt skal vi hjelpe norske forbrukere som er blitt lurt trill rundt, eller har kjøpt katta i sekken. Programleder er Solveig Barstad.
Sesongpremiere torsdag 31. august på TV 2. Produseres av Mastiff AS.Vendela + Petter
Vi følger det ferske kjæresteparet Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard gjennom deres første sommer sammen som kjærester, både privat og på jobb. Et eksklusivt innblikk i livene til årets mest omtalte par.
Premiere Livsstil mandag 21. august på TV 2. Produseres av Freemantle Norge.Vårt lille land
Hva skjer når en gruppe erfarne journalister ledet av Tonje Steinsland reiser ut i Norge på jakt etter håpet? De kommer tilbake med fantastiske fortellinger om vanlige menneskers liv. I «Vårt lille land» har alle en historie å dele.
Sesongpremiere i oktober på TV 2.Åsted Norge
Programleder Jens Christian Nørve og ekspertene Hanne Kristin Rohde, Asbjørn Hansen og John Christian Elden er tilbake med en ny sesong av «Åsted Norge». Sammen med politiet håper de å løse flere kriminalsaker denne høsten. «Åsted Norge» samler ukentlig over en halv million seere som ønsker å bidra til å oppklare kriminalsaker på direkten. Etter tre sesonger er 33 personer tatt etter å ha vært etterlyst i programmet. Etterforskningen av to uoppklarte drapssaker er også blitt gjenopptatt som følge av tips fra seerne.
Sesongpremiere tirsdag 29. august kl. 22.00 på TV 2. Produseres av Mastiff AS.


Videomateriell for nedlasting finnes her
(passord: tv2)

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Høsten på TV 2
Høsten på TV 2
Last ned bilde
Grenseland
Grenseland
Last ned bilde
Gutta på tur
Gutta på tur
Last ned bilde
Helsekontrollen
Helsekontrollen
Last ned bilde
Kjendisrestauranten
Kjendisrestauranten
Last ned bilde
Otto har fått nok
Otto har fått nok
Last ned bilde
Matkontrollen
Matkontrollen
Last ned bilde
TV 2 hjelper deg
TV 2 hjelper deg
Last ned bilde
Senkveld
Senkveld
Last ned bilde
Søsken
Søsken
Last ned bilde
Tid for hjem
Tid for hjem
Last ned bilde
Vendela + Petter
Vendela + Petter
Last ned bilde
Åsted Norge
Åsted Norge
Last ned bilde
Truls à la Hellstrøm
Truls à la Hellstrøm
Last ned bilde
Alene
Alene
Last ned bilde
Farmen
Farmen
Last ned bilde
God kveld Norge
God kveld Norge
Last ned bilde
Nå eller aldri
Nå eller aldri
Last ned bilde
Sølvrekka
Sølvrekka
Last ned bilde
The Voice
The Voice
Last ned bilde
Vårt lille land
Vårt lille land
Last ned bilde
God morgen Norge
God morgen Norge
Last ned bilde
Jakten på kjærligheten
Jakten på kjærligheten
Last ned bilde

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.tv2.no

Dette er TV 2

TV 2 er Norges største kommersielle tv-kanal, og er en del av mediehuset TV 2 som står bak en rekke etablerte merkevarer som TV 2 Nyhetskanalen, TV 2 Zebra, TV 2 Livsstil, TV 2 Sportskanalen, TV 2 Humor, TV 2 Sumo, TV2.no, TV 2 Mobil og TV 2 Skole.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, der deler årlig ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge. Egmont står bak mer enn 700 magasiner, forlag, Klikk.no, Nordisk Film, kinodrift, samt flere deleide selskaper.

Følg saker fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom