ŠKODA

ŠKODA KODIAQ RS – den første SUV med det kjente RS-emblemet

Del

ŠKODA KODIAQ RS er den første SUV-en i ŠKODAs sportslige RS-serie, og den nye spydspissen i den tsjekkiske bilprodusentens SUV-offensiv.

KODIAQ RS har den kraftigste dieselmotoren i ŠKODAs historie, med en effekt 240 hestekrefter. Kreftene ble demonstrert med en rekordrundetid for en syvseters SUV på 9 minutter og 29,84 sekunder på den tøffeste racingbanen i verden, Nürburgrings Nordschleife. Den kraftfulle SUVen er den første ŠKODA-modellen som også har dynamisk lydforsterkning av motorlyden for å gi en enda mer sportslig kjøreopplevelse.

ŠKODA KODIAQ RS leveres med firehjulsdrift som standard, samt 20 tommers aluminiumsfelger og har muligheten for syv seter. Med denne bilen får den stadig større målgruppen for kraftige SUVer alt de kan ønske seg – takket være den imponerende dynamikken både på veien og offroad, kombinert med det tøffe utseendet. En optimal blanding av moderne livsstil og sporty egenskaper, og den kraftige dieselmotoren er både effektiv og dynamisk. Den perfekte kombinasjonen av en dynamisk kjøreopplevelse og egnethet for daglig bruk. KODIAQ RS er den første SUV-en som får de karakteristiske kvalitetene fra alle tidligere ŠKODA RS-modeller.

Innvendig følger den også i tro RS-ånd, med sportsseter i skinn og alcantara, med karbondetaljer, diamantmønster med rød kontrastsømmer og RS-logoen brodert i seteryggene. I dørene finner du også både alkantara og karbondesign. Selvfølgelig får også alt det du ønsker deg fra en stor fra en stor familie-SUV som KODIAQ, en rommelig kabin med god plass i baksetet, høy takhøyden mye komfort.

Kombinerer sporty egenskaper og praktisk hverdagsbruk
ŠKODA KODIAQ RS er godt utstyrt for det meste, fra storinnkjøp eller familieutflukt, til sporty bruk både på og utenfor veien. En bil som er rettet mot aktive og designfokuserte kunder som ønsker god plass og imponerende ytelser. SUVen er sporty og behagelig å kjøre på veien, takket være den kraftige motoren og de sportslige kjøreegenskapene. Det rommelige bagasjerommet gjør den enkelt kan håndtere både flyttelass og sportsutstyr for den aktive familien. Med andre ord: ŠKODA KODIAQ RS kombinerer kvalitetene til en sporty bil for lange distanser, med kvalitetene til en robust og svært sikker familiebil.

ŠKODA KODIAQ RS presse-pakke

Kontakter

Bilder

Om ŠKODA

ŠKODA
ŠKODA
Frysjaveien 31b
0609 Oslo

240 33 300http://www.skoda-auto.no/

ŠKODA - Smarte løsninger hele veien

Følg saker fra ŠKODA

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra ŠKODA på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra ŠKODA

Direktesending av verdenspremieren på ŠKODA SCALA4.12.2018 15:19Pressemelding

ŠKODA har verdenspremiere på sin nye kompaktmodell, SCALA, i Tel Aviv 6. desember Verdenspremieren streames direkte på ŠKODA Storyboard, YouTube, Twitter og Facebook klokka 18.30 På torsdag viser ŠKODA frem den nye kompaktmodellen, ŠKODA SCALA, for første gang i Tel Aviv i Israel. For alle som ikke er tilstede på verdenspremieren, så sender ŠKODA direkte fra avdukingen, både på ŠKODA Storyboard, YouTube, Twitter og Facebook. Direktesendingen varer i omlag 45 minutter og starter kl 18.30 norsk tid. Det blir også anledning for media til å dele direktesendingen på egne kanaler via en innebygd kode. Dato: torsdag, 6 desember klokken 18:30 ŠKODA Storyboard: http://www.skoda-storyboard.com YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=xTqXrrZ9rlU Twitter: https://twitter.com/skodaautonews Facebook: https://www.facebook.com/skoda/ Innebygd kode: <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/xTqXrrZ9rlU" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscop

ŠKODA SCALA med nytt interiør-konsept8.11.2018 13:47Pressemelding

- Den nye kompaktmodellen implementerer designelementer fra VISION RS-konseptet - Moderne design møter rommelighet og klassens største bagasjerom - Digitalt instrumentpanel med klassens største skjermer - Seter og overflater i premium, Suedia-mikrofiber - ŠKODA SCALA får sin verdenspremiere i Tel Aviv 6. desember ŠKODA offentliggjør nå en skisse av sin kommende kompaktmodell, og gir med det et første glimt av interiøret i nye ŠKODA SCALA. Bilen blir den første ŠKODA-modellen som får det nye infotainment-systemet med frittstående skjerm sentrert i førerens synsfelt. Digitalt instrumentpanel er tilvalg, men leveres med klassens største skjerm. I tillegg til nye stoffvalg og premiummaterialer, kan ŠKODA SCALA også tilby god plass og et klasseledende bagasjerom på 467 liter. Det nye interiørkonseptet til ŠKODA følger designspråket man så i konseptbilen ŠKODA VISION RS. SCALA blir den første produksjonsmodellen som får dette interiøret. Det nye instrumentpanelet går sømløst sammen med det u

Teknologi, design og tilkoblingsmuligheter: Med ŠKODA SCALA har det tsjekkiske merket et nytt tilskudd i kompaktbilsegmentet26.10.2018 14:02Pressemelding

Bagasjerommet på ŠKODA SCALA er ett av de største i klassen I typisk ŠKODA-stil er det mye plass og fleksibilitet til tross for den kompakte størrelsen. Kraftige og effektive TSI- -motorer i tillegg til miljøvennlig naturgass (CNG), alle med turbo. Nye assistentsystemer bringer sikkerheten til et nytt nivå. Med ŠKODA Connect er det enkelt å koble sammen sjåfør, bil og omverdenen. Nytt særpreg, ny teknologi, nytt navn: Med ŠKODA SCALA utvider det tsjekkiske merket tilbudet i det populære segmentet for kompakte biler. Alle de nye modellene tilbyr et høyt aktivt og passivt sikkerhetsnivå, LED-hovedlykter og -baklykter, mye plass til bagasje og passasjerer, i tillegg til mange Simply Clever-funksjoner. Tre motorvarianter er tilgjengelig med 95,115 eller 150 hestekrefter. Denne 5-dørs-modellen kombinerer tiltalende design med en høy grad av funksjonalitet, og de nyeste tilkoblingsmulighetene. Med nye ŠKODA SCALA er det spennende designmønsteret fra VISION RS-studien, som imponerte på bilmes

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom