ŠKODA

ŠKODA KAROQ fra kr. 309.000,-

Del

Den splitter nye ŠKODA KAROQ leveres i to utstyrsversjoner med et omfattende utstyrsnivå som standard. Den rimeligste modellen Ambition har blant annet Care Connect med SOS nødanrop og proaktive tjenester, Frontassist med City Safe Nødbrems, full LED-lys, 8" touch-skjerm og DAB+ radio. Toppmodellen Style har i tillegg VarioFlex seter bak, fjernlysassistent, delskinn seter og Kessy nøkkelfri adgang og start.

ŠKODA KAROQ er klasseledende på plass og introduseres med fire motorvarianter fra 115 til 150 hk, to bensin- og to dieselmotorer. Senere i 2018 tilbys også en 2,0 190 hk TDI og 1,5 150 hk TSI med 4x4 og DSG automatgir.

“Vi gleder oss over å presentere prisene og komme i gang med salget av vår nye SUV - ŠKODA KAROQ. KAROQ går inn i det mest spennende segmentene i det norske markedet - med stort potensiale“, sier Thomas Meiner, direktør for ŠKODA i Norge.

“Fra slutten av oktober og tre uker fremover vil vi reise Norge rundt med KAROQ og ha førpremiere hos forhandlerne i Norge. Vi gjorde det samme med KODIAQ, og de aller fleste forhandlerne hadde fulle hus. Dette er en fin måte å få vist nye KAROQ til mange kunder på veldig kort tid”, sier Thomas Meiner, direktør for ŠKODA i Norge.

Den kompakte SUVen er 4,38 meter lang, 1,81 meter bred og 1,6 meter høy. ŠKODA-ingeniørene har til tross for kompakte ytre mål, lykkes med å lage en SUV med en av klassens romsligste kupèer, og ikke minst god benplass som ŠKODA er kjent for.

Bagasjerommet er på 521 liter. Når bakseteryggen legges ned, økes volumet til 1630 liter. De nye VarioFlex-setene gjør at KAROQ lett kan tilpasses ulike behov.

VarioFlex-systemet er standard på Style og består av tre separate seter. Setene kan justeres individuelt og enkelt tas inn og ut etter behov. Med enkle grep får KAROQ et bagasjerom på hele 1810 liter.

ŠKODA Connect
ŠKODA KAROQ er helt i tet i klassen når det gjelder innovative løsninger og tilkoblingsmuligheter. ŠKODAs nye online-tjenester, ŠKODA Connect består av tre hoveddeler:

Infotainment Online – inneholder nye informasjons- og navigasjonstjenester som online trafikkinformasjon, vær, nyheter, nærmeste bensinstasjon med drivstoffpriser m.m.

Care Connect – gir tilgang til fjernstyring av utvalgte funksjoner via smarttelefonen. Bilen kan også selv melde fra til foretrukket verksted når det er tid for service.  

SOS Nødanrop –  melder automatisk fra om det skulle oppstå en ulykke og kan i tillegg aktiveres manuelt via en egen SOS-knapp i bilen.  

Infotainment-delen styres via en 8" moderne touch-skjerm hvor du enkelt kontrollerer en rekke viktige og nyttige funksjoner knyttet til underholdning og bilens øvrige innstillinger.

Førerassistentsystemer
ŠKODA KAROQ tilbys med et omfattende utvalg av førerassistentsystemer. Det inkluderer Park Assist som hjelper føreren med å parkere, Lane Assist som assisterer føreren med å holde seg i kjørefilen og Traffic Jam Assist som automatisk bremser og gasser bilen under køkjøring. Blind Spot Detect og Front Assist bidrar sammen med Emergency Assist til å gjøre kjøringen mer komfortabel og sikker.

Motor og drivverk
ŠKODA KAROQ leveres med siste generasjon teknologi fra konsernet. Bilen lanseres med to bensinmotorer og to dieselmotorer. TSI (bensin) leveres med 115 hk og 150 hk med slagvolum på hhv 1,0 og 1,5 liter. TDI (diesel) leveres med 115 og 150 hk med slagvolum på hhv 1,6 og 2,0 liter. Motoren på 2,0 TDI 150 hk leveres også med kombinasjonen 4x4 og DSG automatgir.

Fra juni i 2018 kan KAROQ leveres med 2,0 TDI 190 hk og i løpet av andre halvår 2018 blir 4x4 også tilgjengelig på 1,5 TSI 150 hk. Alle motorene er direkteinnsprøytede turbomotorer med start/stopp-teknologi og regenerering av bremseenergi. Kundene kan velge mellom sekstrinns manuell girkasse eller syvtrinns DSG automatgir på alle motorer.

Understellet til KAROQ er hentet fra den nye konsern-plattformen. Det betyr at KAROQ har gode kjøreegenskaper under alle kjøreforhold, og at bilen tilbys med mye attraktivt utstyr. ŠKODA KAROQ Style (4x4) er utstyrt med kjøreprofilprogram (DMS) hvor kunden kan velge mellom opptil fem forskjellige kjøremoduser: Normal, Sport, Eco, Individual og Snow. ŠKODA KAROQ har også elektromekanisk parkeringsbrems som standard.

Design
Designet på nye KAROQ har mange fellestrekk med storebror KODIAQ.  Det nye designspråket for SUVer fra ŠKODA representerer en ny æra for merket og er en viktig del av merkets vekststrategi. Det moderne designet understrekes av LED hovedlys og kjørelys samt tåkelys foran i tillegg til utstrakt bruk av LED-lys i kupe og instrumentpanel. KAROQ tilbys også som første modell fra ŠKODA med digitalt instrumentpanel hvor det er mulighet for å velge mellom fire forskjellige visninger. Dette vil bli tilgjengelig fra juni 2018.

Simply Clever
Simply Clever er nesten blitt synonymt med merkenavnet ŠKODA, bilmerket med løsninger som gjør hverdagen enklere for eierne. Eksempler på Simply Clever er praktiske kroker i bagasjerommet, isskrape i tanklokket og paraply under passasjersetet i KAROQ.

“Prisene på KAROQ er nå klare og salget er i gang. Målsettingen i 2018 er å selge 2400 KAROQ! «De første bilene kommer til Norge og forhandlerne i begynnelsen av desember 2017», sier Thomas Meiner, direktør for ŠKODA i Norge.

Priser per 19.10 2017

Ambition Intro

1,0 TSI 115 hk

309 000

1,0 TSI 115 hk 7-trinns DSG (Aut.)

332 500

1,5 TSI 150 hk

365 500

1,5 TSI 150 hk 7-trinns DSG (Aut.)

385 500

1,6 TDI 115 hk

323 500

1,6 TDI 115 hk 7-trinns DSG (Aut.)

346 500

2,0 TDI 150 hk4x4

401 000

2,0 TDI 150 hk 7-trinns4x4DSG (Aut.)

424 000

Style Intro

1,0 TSI 115 hk 7-trinns DSG (Aut.)

351 500

1,5 TSI 150 hk

384 500

1,5 TSI 150 hk 7-trinns DSG (Aut.)

404 500

1,6 TDI 115 hk 7-trinns DSG (Aut.)

365 500

2,0 TDI 150 hk 7-trinns DSG (Aut.)

420 000

2,0 TDI 150 hk 7-trinns4x4DSG (Aut.)

443 000

Klargjøring og frakttillegg tilkommer.

Kontakter

Bilder

Om ŠKODA

ŠKODA
ŠKODA
Frysjaveien 31b
0609 Oslo

240 33 300http://www.skoda-auto.no/

ŠKODA - Smarte løsninger hele veien

Følg saker fra ŠKODA

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra ŠKODA på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra ŠKODA

ŠKODA viser designvideo og interiørskisser av VISION RS6.9.2018 15:30Pressemelding

Interiøret i ŠKODA VISION RS kombinerer sportslighet og bærekraft Videoklippet gir et glimt av interiørdesignet på konseptbilen Det sportslige, kompaktbil-studiet har sin verdenspremiere på bilutstillingen i Paris oktober 2018 ŠKODA VISION RS gir et frempek på ŠKODAs kommende RS-modeller. Designskissene gir et førsteinntrykk av konseptbilens interiør, før sløret løftes av på Paris Motor Show i oktober. I tillegg viser de en eksklusiv video med en sniktitt på det innovative interiøret. Videoklippet inviterer publikum inn i studioet i den tsjekkiske hovedstaden, ikke langt fra presidentpalasset, Karlsbroen, det Dansende Hus, og Žofín Palace. Det første designet for fremtidens ŠKODAs RS-modeller blir ikke bare tegnet i designstudioet i Česana / Mladá Boleslav, men også i det inspirerende miljøet og atmosfæren i en av Prahas art noveau-bygninger på Masarykovo nábřeží. I det eksklusive klippet ser du en ŠKODA-designer som med stødig hånd skisserer et sportslig, men også romslig interiør, me

ŠKODA VISION RS avslører designspråket for neste RS-generasjon og fremtidens kompaktbil30.8.2018 11:38Pressemelding

› Designskisser gir et førsteinntrykk av konseptbilen som skal vises på Paris Motor Show 2018 › Video som gir et eksklusivt innblikk i hvordan ŠKODA VISION RS tar form › Sportslig kompaktmodell som bygger på ŠKODAs 117 år lange motorsporthistorie Mladá Boleslav, 30 August 2018 – Med debuten av ŠKODA VISION RS-konseptet på Paris Motor Show 2018, gir ŠKODA et hint til en fremtidig konseptbil, samt at de viser i hvilken retning designsrpåket går for deres fremtidige RS-modeller. Før verdenspremieren i oktober viser ŠKODA frem sine egne skisser for å gi et førsteinntrykk av den dynamiske konseptbilen. I tillegg gir de ut en video som viser hvordan ŠKODA VISION RS tar form i designavdelingen, ledet an av designsjef Oliver Stefani. Selv de noe røffe skissene avslører at en nøkkelfaktor for denne bilen er aerodynamikk. Fronten er presist definert, og med de smale frontlyktene fremstår den som veldig dynamisk. Bakenden domineres av en kraftig støtfanger og en aerodynamisk utformet takspoiler.

Klar for verdenspremiere – ŠKODA KODIAQ RS23.8.2018 14:32Pressemelding

› Den første RS-SUVen fraŠKODA vises på Paris Motor Show › Firehjulstrekk med 239-HK 2.0 TDI biturbo-motor som standard › Den første modellen som bærer den nye, moderne RS-logoen – Den nye ŠKODA KODIAQ RS er klar for verdenspremiere på 2018 Paris Motor Show i oktober. ŠKODA viser nå frem de to første ofisielle bildene av bilen, og gir en sniktitt på deres første SUV i RS-portfolioen. KODIAQ RS blir også den første bilen med den nye RS-logoen, som nå skal pryde alle fremtidige RS-modeller. KODIAQ RS, som også er tilgjengelig med syv seter, får en 239-hester dieselmotor, den mest kraftfulle dieselmotoren i merkets historie. RS-emblemet har prydet ŠKODAs mest sportslige modeller siden år 2000. ŠKODA KODIAQ RS er merkets første SUV i den gjeve RS-klubben. Det tsjekkiske bilprodusenten tar nå nå merkets 117-år lange motorsport– og rallyhistorie med inn i et nytt segment – og markerer det med en ny, moderne RS.logo med røde detaljer. Følger i fotsporene til den første RS-modellen fra 1974 RS

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom