SkiStar

SkiStars vinternyheter: Nytt barneområde i Trysil og Åre er vertskap for alpin-VM

Del

Skiferie-konsernet SkiStar har en rekke spennende nyheter for kommende sesong. En ny internasjonal flyplass er under bygging mellom Trysil og Sälen og det investeres deretter. Som nytt barneområde, ny ekspressheis og bedre bakker. I Hemsedal kommer det nye leiligheter og ny barneheis, og i Åre er alpin-VM vinterens høydepunkt.

Valle får nytt barneområde i Trysil. Foto: Ola Matsson
Valle får nytt barneområde i Trysil. Foto: Ola Matsson

Scandinavian Mountains Airport åpner neste år og det er spennende tider, forteller salgs- og markedssjef, Turid Backe-Viken, i SkiStar Trysil. I Trysil bygges en rekke nye leiligheter rett ved siden av bakken som skal stå klare til å ta imot internasjonale flygjester.

– Vi forbereder oss til åpning av flyplassen, som kun ligger 40 minutter fra Trysil. I vinter får gjestene våre et nytt barneområde ved Skihytta, der våre minste gjester selvfølgelig vil møte Valle. Barneområdet er en del av totalrenoveringen av Skihytta skiområde, som de siste årene har fått ny ekspressheis, nye bakker, oppgradert restaurant og snøproduksjon, sier Backe-Viken.

På andre siden av grensen er det høy aktivitet. I Hundfjället i Sälen bygger SkiStar Skandinavias mest moderne ekspressheis, bedre bakker og starter byggingen av SkiStar Lodge Hundfjället. Et nytt overnattingskonsept med 800 senger, restauranter og loungebar. Hundfjället ligger bare ti minutter fra Scandinavian Mountains Airport.

I februar er svenske Åre igjen vertskap for verdensmesterskapet i alpint. Det er tredje gangen skimetropolen arrangerer alpin-VM.

– Vi ser fram til å gi våre gjester i Åre muligheten til å se verdens beste skikjørere gjøre opp om medaljene. At VM igjen arrangeres i Åre er en god bekreftelse på at skikjøringen er av topp internasjonal klasse, sier Morell.

I Hemsedal bygges det ny barneheis og utviklingen av overnattingssteder av høy kvalitet fortsetter. Forrige sesong åpnet SkiStar Lodge Hemsedal, som er blitt en stor suksess. Nå er hotellet VY Hemsedal lansert. Byggingen er i gang og hotellet får 150 rom, inkludert flere suiter, 47 selveierleiligheter, en fantastisk lobby og restauranter. VY Hemsedal får ski inn og ski ut og ligger i gangavstand til sentrum. Hotellet åpner desember 2019.

Nytt barneområde i Trysil er nevnt, men også de minste skikjørerne i Vemdalen har noe å glede seg til. Der åpner et nytt lekeland. Barnas favoritt, Valle, fortsetter med sin populære skiskole, og i Åre flytter Valle inn på Holiday Club, der han blant annet lar barn teste yoga etter en fin dag i bakken. I tillegg lanserer Valle et nytt spill i Valle-appen og Valle er som vanlig superklar for å kjøre på ski og møte barna i bakken.

Fakta: Her er flere nyheter på SkiStars destinasjoner

Hemsedal: Ny barneheis og barnebakker. Eventyr-skiområdet SkiStar Fun Ride utvikles - fjorårssuksessen får flere elementer og lyd for en enda bedre skiopplevelse.

Trysil: Det nye barneområdet ved Skihytta får ny heis, to bakker og morsomme Valle-elementer. 

Sälen: Ny 8-seters stolheis åpner i Hundfjället 14. desember. Med varme i setene, vindbeskyttelse og høy hastighet blir dette Skandinavias mest moderne stolheis. 

Åre: VM arrangeres 5.-17 februar og gyldig sesongkort gjelder som entré til konkurransearenaen. Barnas favoritt Valle er VMs offisielle maskot.

Vemdalen: Barna er i fokus. I Storhogna åpner et nytt barneområde med rullebånd og lekeland. I Björnvallen bygges et Valles barnepass som åpner til vinterferien.

St. Johann in Tirol: Forrige vinter var det rekord i antall nyheter, med ny gondol, ekspressheis og en rekke nye overnattingsmuligheter. Pluss at Valle lanserte sin egen skiskole. I vinter fortsetter finjusteringene. Les mer om St. Johann

Hammarbybacken: Igjen er Hammarbybacken midt i Stockholm arena for verdenscup i parallellslalåm. I år arrangeres skifesten 19. februar.

For mer informasjon, kontakt gjerne:
Linda Morell, PR-sjef SkiStar, +46 76-118 60 02, linda.morell@skistar.com

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Valle får nytt barneområde i Trysil. Foto: Ola Matsson
Valle får nytt barneområde i Trysil. Foto: Ola Matsson
Last ned bilde
SkiStar investerer i ny stolheis, nye bakker og ny lodge i Hundfjället i svenske Sälen. Illustrasjon: SkiStar
SkiStar investerer i ny stolheis, nye bakker og ny lodge i Hundfjället i svenske Sälen. Illustrasjon: SkiStar
Last ned bilde
På ski i Hemsedal. Foto: Ola Matsson
På ski i Hemsedal. Foto: Ola Matsson
Last ned bilde
Alpin-VM er vinteres høydepunkt i Åre. Foto: Ola Matsson
Alpin-VM er vinteres høydepunkt i Åre. Foto: Ola Matsson
Last ned bilde
SkiStar Lodge Hemsedal. Foto: Ola Matsson
SkiStar Lodge Hemsedal. Foto: Ola Matsson
Last ned bilde
Barnas favoritt, Valle, har flere nyheter å by på denne vinteren. Foto: Ola Matsson
Barnas favoritt, Valle, har flere nyheter å by på denne vinteren. Foto: Ola Matsson
Last ned bilde

Lenker

Om SkiStar

SkiStar
SkiStar
Sälfjällstorget
880 67 Sälen

+46 280 88050https://www.skistar.com/no/

SkiStar AB (publ) er notert på Nasdaq Stockholms Mid Cap-segment. Konsernet eier og driver alpinanlegg i Hemsedal og Trysil i Norge, i Sälen, Åre og Vemdalen, samt Hammarbybacken (Stockholm) i Sverige, og St. Johann in Tirol i Østerrike. Markedsandelen i Sverige er 50 %, i Norge 31 % og totalt i Skandinavia 41 %. Kjernevirksomheten er alpin skikjøring med gjestens skiopplevelse i sentrum. Virksomheten deles inn i tre kjerneområder: Drift av skianlegg, infrastruktur og explotering.

Bilder og filmer i SkiStars presserom kan publiseres fritt sammen med informasjon om SkiStar og/eller SkiStars destinasjoner og produkter.

Følg saker fra SkiStar

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra SkiStar på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra SkiStar

40 dager igjen til påske8.3.2019 07:00:00 CETPressemelding

Å feire påske på fjellet er for mange nordmenn en tradisjon de nødig vil gå glipp av. Nå er det 40 dager igjen og som vanlig kan SkiStars skianlegg by på tettpakkede påskeprogram. Stikkord er underholdning og konserter, blandet med bra skikjøring og morsomme familieaktiviteter i bakken. I Trysil spiller blant andre folkekjære Vazelina Bilopphøggers på Knettsetra, i Hemsedal er Klovner i Kamp og Broiler to av artistene som skal lage god påskestemning på afterski.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom