Skatteetaten

Skattelistene tilgjengeliggjøres i kveld kl. 23.00

Del

Enkelte medier fikk torsdag kveld tilgang til skattelistene via andre kilder enn skatteetaten.no. Skatteetaten velger derfor å tilgjengeliggjøre skattelistene for pressen kl. 23. 00, torsdag 13. oktober.

- Skattelistene skal tilgjengeliggjøres for pressen samtidig. At skattelistene er blitt offentlig tilgjengelige gjennom kredittselskap er etter vårt syn svært uheldig. Vi vil nøye gå gjennom regelverket for å ta stilling til om dette er brudd på eksisterende regelverk eller om det er behov for å stramme inn regelverket for distribusjon av ligningsopplysninger til kredittselskaper, sier kommunikasjonsdirektør i Skatteetaten, Mariken Holter.

Om Skatteetaten

Skatteetaten
Skatteetaten
Fredrik Selmers vei 4
0663 Oslo

800 80 000http://www.skatteetaten.no

I Skatteetaten jobber 6500 ansatte mot samme mål; å sikre finansieringen av velferdssamfunnet. Skatteetaten er underlagt Finansdepartementet, og har ansvaret for et oppdatert folkeregister og at skatter og avgifter blir fastsatt og innbetalt på riktig måte.

Følg saker fra Skatteetaten

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Skatteetaten på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Skatteetaten

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom