Skanska Norge

Skanska Asfalt blir til Skanska Industrial Solutions

Del

Fra og med 29. september vil Skanska Asfalt endre navn til Skanska Industrial Solutions.

Stig Lindland, Adm. dir. Skanska Industrial Solutions AS
Stig Lindland, Adm. dir. Skanska Industrial Solutions AS

Skanska Industrial Solutions er en nordisk enhet i Skanska-konsernet som både jobber med løsninger og har en industriell produksjon av ulike produkter. I Norge er det per i dag asfalt og bergmaterialer som utgjør leveransen, mens selskapet i resten av Norden også tilbyr betong, infraservice og maskinutleie.

- Vi gjør dette navnebytte for å bedre beskrive hva vi virkelig tilbyr av produkter og tjenester til våre kunder. Navnebyttet kommer som en naturlig konsekvens av det utviklingsarbeidet vi har drevet i selskapet over flere år. Vi tydeliggjør at vi er en nordisk enhet og hva vi tilbyr markedet, forteller Stig Lindland, adm. direktør i Skanska Industrial Solutions Norge.

Nøkkelord

Kontakter

Stig Lindland, adm. dir. Skanska Industrial Solutions AS: +47 95 76 88 00

Bilder

Stig Lindland, Adm. dir. Skanska Industrial Solutions AS
Stig Lindland, Adm. dir. Skanska Industrial Solutions AS
Last ned bilde

Om Skanska Norge

Skanska Norge
Skanska Norge
Lakkegata 53
0107 Oslo

4000 6400http://www.skanska.no

Skanska er et av verdens ledende prosjektutvikler- og entreprenørselskap med ekspertise innen bygg og anlegg, utvikling av kommersielle lokaler, boliger og prosjekt i offentlig-privat samarbeid. Basert på selskapets globale miljøkompetanse, sikter Skanska mot å bli førstevalget når det gjelder grønne prosjekt. Konsernet har i dag 41 000 medarbeidere i utvalgte hjemmemarkeder i Europa og USA

Følg saker fra Skanska Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Skanska Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Skanska Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom