Sbanken

Skandiabanken styrker spareområdet. Skal bli en ledende aktør i det norske markedet

Del

Bergen 21.6.2017: Lansering av aksjesparekonto gjør at fondsbransjen slik vi kjenner den vil endres til fordel for kundene. De aktørene som vil stå igjen er de som tilbyr kvalitet og kostnadseffektivitet – ikke høye kostnader og flyttebarrierer.

Magnar Øyhovden er vant til å konkurrere på pris og kvalitet
Magnar Øyhovden er vant til å konkurrere på pris og kvalitet

 ‘Vi ser på aksjesparekontoens inntreden i det norske markedet som en stor mulighet for oss og våre kunder. Kunder som har sparingen sin hos andre aktører, vil kunne flytte denne til oss uten å utløse skatt, og ikke minst vil vi tilby en automatisert tjeneste som velger de beste fondene for kunden.’ sier Magnar Øyhovden, Leder Skandiabanken.

I motsetning til mange aktører tilbyr ikke Skandiabanken sine egne aktivt forvaltede fond, men velger ut de aller beste og ikke minst de mest kostnadseffektive fondene. Skandiabanken skal kontinuerlig utvikle rådgivningstjenesten frem mot en automatisert tjeneste som tar hensyn til hele kundens økonomiske situasjon når kunden ber om råd.

Skandiabanken kommer til å lansere en løsning for private som gjør at de kan ta bedre valg enn hos konkurrentene, fordi de får tilgang til helprofesjonelle verktøy på en særdeles enkel og brukervennlig måte.                                                                                                                                                                                                                                                

‘Å konkurrere på pris og brukervennlighet er noe Skandiabanken er vant til. Vi er trygg på at vi også i det nye sparelandskapet skal bli banken med de mest fornøyde kundene’ – legger Øyhovden til.

Skandiabanken orienterer nærmere om satsingen på sin kapitalmarkedsdag i Oslo i dag klokken 10:00.

Kapitalmarkedsdagen kan følges live eller i opptak fra denne linken : http://webtv.hegnar.no/presentation.php?webcastId=58368926

Nøkkelord

Kontakter

Magnar Øyhovden, Leder Skandiabanken, 959 40 038
Christoffer Hernæs, Digitalsjef, 916 92 852

Bilder

Magnar Øyhovden er vant til å konkurrere på pris og kvalitet
Magnar Øyhovden er vant til å konkurrere på pris og kvalitet
Last ned bilde
Skandiabanken ser frem til økt konkurranse i sparemarkedet
Skandiabanken ser frem til økt konkurranse i sparemarkedet
Last ned bilde

Om Sbanken

Sbanken
Sbanken
Postboks 7077
5020 Bergen

55260000https://sbanken.no

Skandiabanken startet i 2000, som den første rene nettbanken i Norge. Banken tilbyr et bredt spekter av finansielle produkter og tjenester til privatpersoner og husholdninger i Norge innen betalings- og kortløsninger, innskuddsbasert sparing, investeringsprodukter, langsiktige lån, og kortsiktige lån. Banken har ingen filialer og alle produkter og tjenester tilbys direkte gjennom den digitale plattformen som er fullt tilgjengelig på mobil, nettbrett og pc. Ved utgangen av 2016 hadde Skandiabanken 388 614 kunder med en aktiv konto, og totale verdier på NOK 71,2 milliarder. Banken er notert på Oslo børs. Les mer på www.skandiabanken.no

Følg saker fra Sbanken

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sbanken på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sbanken

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom