Sbanken

Skandiabanken skal gjenta suksessen. Satser i småbedriftsmarkedet

Del

Bergen 21.6.2017: Skandiabanken utvider virksomheten og skal tilby den beste digitale bankløsningen for de minste bedriftene.

Skandiabanken forbereder seg på å innta småbedriftsmarkedet
Skandiabanken forbereder seg på å innta småbedriftsmarkedet

‘16 år på rad har Skandiabanken hatt de mest fornøyde bankkundene i privatmarkedet. Dette er et sterkt utgangspunkt når vi nå tar fatt på oppgaven med å lansere den beste digitale brukeropplevelsen for små bedrifter.’ – sier Magnar Øyhovden, Leder Skandiabanken.

I løpet av første halvår 2018 vil Skandiabanken tilby grunnleggende banktjenester for små bedrifter. Skandiabanken skal være det naturlige valget for frie yrker, gründere, freelancere og konsulenter. Kreative og nyskapende mennesker bør ikke bruke tiden på bank. Bank skal være enkelt, og helst noe som bare skjer.

 Skandiabanken har 17 års erfaring i å skape de mest kundevennlige løsningene, og står sterkt rustet til denne utfordringen.

‘Vi skal lage den smarte banken som forstår de små bedriftenes behov - slik at de kan få mer tid til å fokusere på det de er best på. Vi skal utfordre et marked som er preget av tungvint administrering og dårlige nettløsninger - og jobben starter nå’ – legger Øyhovden til.

Løsningen vil bli utviklet sammen med kundene, og de som er interessert kan allerede nå melde seg som betabrukere på www.skandiabanken.no/bedrift

Skandiabanken orienterer nærmere om satsingen på sin kapitalmarkedsdag i Oslo i dag klokken 10:00.

Kapitalmarkedsdagen kan følges live eller i opptak fra denne linken : http://webtv.hegnar.no/presentation.php?webcastId=58368926

Nøkkelord

Kontakter

Magnar Øyhovden, Leder Skandiabanken, 959 40 038
Christoffer Hernæs, Digitalsjef, 916 92 852

Bilder

Skandiabanken forbereder seg på å innta småbedriftsmarkedet
Skandiabanken forbereder seg på å innta småbedriftsmarkedet
Last ned bilde
Magnar Øyhovden smiler bredt, og satser i nytt marked
Magnar Øyhovden smiler bredt, og satser i nytt marked
Last ned bilde

Om Sbanken

Sbanken
Sbanken
Postboks 7077
5020 Bergen

55260000https://sbanken.no

Om Skandiabanken:
Skandiabanken startet i 2000, som den første rene nettbanken i Norge. Banken tilbyr et bredt spekter av finansielle produkter og tjenester til privatpersoner og husholdninger i Norge innen betalings- og kortløsninger, innskuddsbasert sparing, investeringsprodukter, langsiktige lån, og kortsiktige lån. Banken har ingen filialer og alle produkter og tjenester tilbys direkte gjennom den digitale plattformen som er fullt tilgjengelig på mobil, nettbrett og pc. Ved utgangen av 2016 hadde Skandiabanken 388 614 kunder med en aktiv konto, og totale verdier på NOK 71,2 milliarder. Banken er notert på Oslo børs. Les mer på www.skandiabanken.no

Følg saker fra Sbanken

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sbanken på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sbanken

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom