Ethiopian Airlines

Skal få flere nordmenn til Afrika

Del

Ethiopian Airlines og MSL har nylig inngått samarbeid for å skape økt oppmerksomhet for flyselskapet og destinasjoner i Afrika. Målet er å få flere til å oppdage verdens nest største kontinent med spennende destinasjoner og eksotiske opplevelser.

Boeing 787-800 (Dreamliner)
Boeing 787-800 (Dreamliner)

Ethiopian Airlines har høye ambisjoner for sin satsing med å få flere til å oppdage Afrika. Siden selskapets første takeoff fra Gardermoen i mars 2017 går det nå seks ukentlige flyvinger mellom Addis Abeba og Oslo lufthavn.

Entusiasme og kreativitet for å skape vekst
I samarbeid med MSL satser Ethiopian Airlines på å få enda flere nordmenn til å sette seg på deres flyving direkte til Etiopia.

– Vi ble imponert av entusiasmen og kreativiteten til teamet fra MSL. Nå gleder vi oss til å komme i gang og til å få enda flere nordmenn til å bli nysgjerrige på å oppdage Afrika, sier Thomas Hellem som representerer flyselskapet via Aviareps i Norge.

Afrikas største og beste flyselskap
Ethiopian Airlines er Afrikas største flyselskap, og ble for andre år på rad kåret til det beste flyselskapet på kontinentet i 2018 av Skytrax World Airline Awards. Flyselskapets regionssjef og Norgessjef, Mussie Fitehamlak forteller at selskapet har ambisiøse planer for fremtiden.

– Vi har i dag tilsammen 111 cargo- og passasjerfly. Vi har i tillegg 63 nye fly i bestilling og vi vil fortsette vår store satsing. Mottakelsen her i Norge har vært god, noe jeg mener skyldes vår moderne og unge flyflåte. I tillegg til at vi er del av Star Alliance som gir våre reisende tilgang til blant annet Fast Track og SAS lounge. Samlet betyr dette at vi er det mest effektive og komfortable flyselskapet mellom Norge og Afrika, sier Fitehamlak.

Skal få Afrika på nordmenns bucket-liste
Teamet hos MSL er stolte og glade for å bli valgt ut, og teamleder Charlotte Gjone har sammen med Eirik Schrøder brettet opp ermene.

– Nordmenns ferievaner er en krevende øvelse å endre. De aller fleste av oss har en lang liste med ønsker som skal oppfylles. Vi vil jobbe for at stadig flere har en destinasjon i Afrika på sin drømmeliste. Vi gleder oss til å bli bedre kjent med både selskapet og alle de ansatte, sier Gjone.

Bilder

Boeing 787-800 (Dreamliner)
Boeing 787-800 (Dreamliner)
Last ned bilde
f.v.: Thomas Hellem og Tapani Kauhanen fra Aviareps og Mussie Fitehamlak, Area Manager Norway, Ethiopian Airlines
f.v.: Thomas Hellem og Tapani Kauhanen fra Aviareps og Mussie Fitehamlak, Area Manager Norway, Ethiopian Airlines
Last ned bilde
Charlotte Gjone fra MSL
Charlotte Gjone fra MSL
Last ned bilde
Eirik Schrøder fra MSL
Eirik Schrøder fra MSL
Last ned bilde

Om Ethiopian Airlines

Ethiopian Airlines
Ethiopian Airlines
Øvre Slottsgate 6
0157 Oslo

https://ethiopianairlines.no

Ethiopian Airlines er det største og raskest voksende flyselskapet i Afrika og del av Star Alliance. Siden selskapet ble etablert i 1946, flyr de i dag til flere enn 60 destinasjoner i Afrika i tillegg til 119 ulike destinasjoner verden over. Ethiopian Airlines har kontinentets mest moderne flyflåte som består av 111 cargo- og passasjerfly, i tillegg til 63 nye fly i bestilling. Ethiopian Airlines har mottatt en rekke utmerkelser og priser, og ble for andre gang kåret til Afrikas beste flyselskap i 2018 og mottok firestjerners sertifisering fra Skytrax.

Følg saker fra Ethiopian Airlines

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Ethiopian Airlines på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Ethiopian Airlines

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom