Sony Music Norway

SJUR er tilbake med "Back To Life"!

Del

De siste åtte månedene har det vært fullt fokus i studio hjemme i Bergen for SJUR. Noe som har resultert i mye ny musikk! Releaseløpet for 2019 er satt og første låt ut er «Back To Life» med den LA-baserte artisten Brandyn Burnette. Låten slippes fredag 22.mars!

Photo credit: Kenny McCracken
Photo credit: Kenny McCracken

I 2018 sa han opp jobben for å kunne fokusere 100% på musikken. Den nye låten markerer et stilskifte og utforskning av nye undersjangre sammenlignet med tidligere utgivelser. «Back To Life», hvor han har hatt med seg Brandyn Burnette (Backstreet Boys, MKTO) og Henrik the Artist (Rytmeklubben, Zayn (remix) EMIR, Sval), er mer downbeat enn hans tidligere låter. «I 2019 kommer det til å bli flere releaser – jeg har jobbet mye med andre artister og med mange forskjellige sounds. Musikken min har blitt mer voksen» - SJUR

Samarbeid er viktig for SJUR sin musikk, helt fra starten med Chris Crone, til fjorårets sommerhit med Isac Elliot, og nå hans nye låt med Brandyn Burnette. «Jeg ønsket å teste noe annet på denne låten. Jeg eksperimenterte med synther fra «Future Bass», trommemønstre fra «Drum & bass» og la til melodiske vers for å få viben jeg var på jakt etter. Å jobbe med Brandyn var fantastisk – han forstod låta med én gang og kom opp med vers og refreng på veldig kort tid» - SJUR

SJUR gjorde seg først bemerket internasjonalt da hans cover av Mario Let Me Love You gikk top 50 på Spotify i både Danmark, Sverige og Nederland i tillegg til topp 100 i Norge, Canada og Finland. Låten nærmer seg nå 100 millioner streams! I fjor ga han ut låten Rich & Famous med Scandinavias popstjerne Isac Elliot som ble fremført live på VG-lista Rådhusplassen foran over 70 000 tilskuere. Han har gjort offisielle remixer for James Arthur og Pitbull, og hans DJ-kompiser Kygo, Alan Walker og Sam Feldt har spilt låtene hans på sine show. I 2015 tildelte NRJ han prisen for «Årets nykommer» i tillegg til å nominere han som «Årets norske artist» i 2017. I år er han nominert i kategorien «Best Mashup» på Remix Awards.

Med nytt live set up, og et stadig voksende publikum, både i Norge og resten av verden, er SJUR klar for 2019!

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Photo credit: Kenny McCracken
Photo credit: Kenny McCracken
Last ned bilde
Photo credit: Kenny McCracken
Photo credit: Kenny McCracken
Last ned bilde
Cover
Cover
Last ned bilde

Lenker

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Khalid, Calvin Harris, Marcus & Martinus, Miley Cyrus, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Bruce Springsteen m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

ZadeKing teamer opp med Morgan Sulele på «Ta det rolig»6.6.2019 15:04:53 CESTPressemelding

De siste par årene har vi blitt vant med en jevn strøm med skamløst fengende norskspråklige afropoplåter fra ZadeKing. Låter som «Hun gjør meg vill», «Kumbaya» og «Hola Mamacita» (med Temur) har satt fyr på både dansegulv og radiobølger. Etter å ha gjestet Larsiveli sin P3-listede «Cash kommer inn», følger han nå opp med «Ta det rolig» ft. Morgen Sulele fredag 7. juni- kanskje ZadeKing sin mest personlige låt til nå.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom