TUI Norge

Sikre deg sol i september

Del

Sommerferien er straks over for mange av oss, men det er ikke dermed sagt at håpet om en skikkelig solferie er ute. Mange mener at september er den aller beste tiden å reise på solferie, - solgaranti, mindre turister og de beste prisene. Her er våre topp 3 September-favoritter.

Star Tour - Septemberreise Kypros
Star Tour - Septemberreise Kypros

- Det er ikke alle som ser for seg å ta sommerturen i september, men det kan virkelig anbefales. Du får garantert sommertemperatur, det er ofte mindre turister og gode priser, sier Nora Aspengren, Kommunikasjonsansvarlig i Star Tour

Våre september-favoritter:

For mange av Star Tour sine destinasjoner varer sommersesongen helt til november. Kypros, Rhodos og Sicilia er våre utvalgte September-favoritter.

Kypros

Kypros er en av Middelhavets mest solsikre øyer med myke sandstrender og rent, turkist vann. Du kan velge mellom øyas beste reisemål og mange hotell med barneaktiviteter, treningsmuligheter og beliggenhet ved stranden.

Simos Magic Beach SSS Pris fra 2.288kr. fra Sola

Petrosana SSS  Pris fra 2.798kr. fra Oslo

Louis Phaethon Beach Hotel SSSSPris fra 5.628kr. fra Oslo

Rhodos

Allsidige Rhodos er alltid med på alle topplister blant dem som elsker Hellas. Her finnes noe for barnefamilier, kulturinteresserte, strandløver, partyløver og naturelskere.

Blue Star Sun Beach Resort SSSS Pris fra 3.128kr. Fra Oslo

Hotel Kresten Royal SSSS+ Pris fra 5.978kr. fra Sola

Blue Eyes SSS Pris fra 3.128kr. fra Oslo 

Sicilia

Sicilia har både badesteder ved strender, romantiske småbyer og landsbyer der beboerne samles på torget i kveldssolen. Du kan vandre, spille golf og dykke, og smake på delikatesser fra øyas spisskammer. Blant våre reiser til Sicilia finner du både familiære små hotell og aktivitetshotell.

Blue Star Naxos Beach SSSS Pris fra 3.378kr. fra Oslo

Acacia Resort SSSS Pris fra 5.628kr. fra Oslo

Hotel Del Corso SS+  Pris fra 4.378kr. fra Oslo

Bilder: http://fritidsresor.citat.se/marketstore/press.jsp?PRESSID=0006319 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Star Tour - Septemberreise Kypros
Star Tour - Septemberreise Kypros
Last ned bilde

Lenker

Om TUI Norge

TUI Norge
TUI Norge
Professor Kohtsvei 108
1368 Stabekk

08100http://www.tui.no

TUI Nordic/ Star Tour er med en markedsandel på 20 prosent den største aktøren på det nordiske reisemarkedet. Konsernet ble etablert i 1961 og tilbyr pakkereiser, fly og cruise. Noen av våre mest populære reisemål er Kanariøyene, Thailand og Tyrkia. TUI Nordic/ Star Tour består av reisearrangørene Star Tour, Nazar og WonderCruises, Fritidsresor i Sverige, Star Tour i Norge og Danmark, Finnmatkat i Finland og flyselskapet TUIfly Nordic. Konsernet har siden 2000 vært en del av konsernet TUI Group, verdens ledende turistkonsern med virksomhet i mer enn 180 destinasjoner verden over. Konsernet har base i Tyskland og TUI Group er børsnotert på både FTSE 100 indeksen og tyske MDax. I 2013/14 noterte TUI Group en omsetning på €18.7mrd og et resultat på €869m. Gruppen har ca. 77.000 ansatte i 130 land og tilbyr ca 30 millioner kunder heldekkende service fra booking til hjemkomst. TUI sin virksomhet dekker hele verdikjeden, hvilket inkluderer ledende reisearrangører, 1.800 reisebyråer i Europa, seks flyselskap med mer enn 130 kort- og langdistansefly, mer enn 300 egne hoteller deriblant RIU og Robinson. Med cruise skip som MS Europa og luksusskipet MS Europa 2, TUI Cruises «Mein Schiff- flåten og fartøy under varemerket Thomson Cruises i Storbritannia, er TUI et velposisjonert konsern innen det sterkt voksende cruisemarkedet. Globalt ansvar for bærekraftig økonomi, økologi og sosialt ansvar er grunnleggende i vår forretningsvirksomhet. Som eneste turistkonsern i verden er TUI. medlem av FNs Global Compact. Konsernet er også listet på den velrenommerte Dow Jones Sustainability Indices (DJSI).

Følg saker fra TUI Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TUI Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TUI Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom