TV 2

Sigrid leder Gullruten på TV 2

Del

Komiker Sigrid Bonde Tusvik har fått det ærefulle oppdraget med å lede årets Gullruten på TV 2. Det er i år 20-årsjubileum for TV-bransjens festkveld.

 - Siden jeg aldri blir nominert, er dette den beste måten å få feiret Gullruten på med hele TV-bransjen og det norske folk, sier Sigrid Bonde Tusvik. 

Den erfarne komikeren ser frem til å stå på scenen og gleder seg til det hun omtaler som den norske utgaven av Oscar-utdelingen. 

- Det er en veldig ærefull jobb, og jeg syns det er flott at TV 2 har skjønt at bak en Gullrute-sending bør det stå en svært jålete og rappkjefet kvinne, sier hun.

TV 2s programdirektør Jarle Nakken er glad for at det er Sigrid Bonde Tusvik som skal lede årets Gullruteshow. 

- Hun er en av landets beste scenekomikere, har vunnet komiprisen flere ganger, har lang erfaring i TV 2 og har laget flere populære programserier de siste årene. I tillegg leder hun en av landets mest populæte podcaster sammen med Lisa Tønne og er en flittig skribent. Sigrid skal lede oss trygt gjennom det storslagne Gullruten-showet med både stil, glamour og en god dose humor. Jeg gleder meg, og er ikke i tvil om at hun kommer til å gjøre en utmerket jobbi å lage en festkveld både for TV-seerne, programskaperne og alle kjendisene som er i Bergen under Gullruten

Gullruten sendes på TV 2 fredag den 12. mai, og det er i år 20-års jubilum for det populære showet. 

De nominerte til årets Gullruten blir offentliggjort førstkommende fredag.

Kontakter

Unn Grethe BergeKommunikasjonsrådgiver Vårt lille land, Dokument 2, Mer en gull, Jakten på kjærligheten, Huskestue Gullruten, Senere med Tørnquist og Stian Blipp show.

924 03 867 / 55 90 82 31ugb@tv2.no

Bilder

Last ned bilde
Sigrid Bonde Tusvik leder Gullruten 2016. Foto: Espen Solli/TV 2
Sigrid Bonde Tusvik leder Gullruten 2016. Foto: Espen Solli/TV 2
Last ned bilde

Om TV 2

TV 2
TV 2
Nøstegaten 72
5020 Bergen

02255http://www.tv2.no

Dette er TV 2

TV 2 er Norges største kommersielle tv-kanal, og er en del av mediehuset TV 2 som står bak en rekke etablerte merkevarer som TV 2 Nyhetskanalen, TV 2 Zebra, TV 2 Livsstil, TV 2 Sportskanalen, TV 2 Humor, TV 2 Sumo, TV2.no, TV 2 Mobil og TV 2 Skole.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, der deler årlig ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge. Egmont står bak mer enn 700 magasiner, forlag, Klikk.no, Nordisk Film, kinodrift, samt flere deleide selskaper.

Følg saker fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom