Sony Music Norway

Sia sitt nye album "This is Acting" er ute 29. januar!

Del

SIA UTGIR SITT NYE ALBUM THIS IS ACTING 29. JANUAR 2016

MUSIKKVIDEOEN TIL SIA “ALIVE” UTE I DAG PÅ VEVO

TRYKK HER FOR Å SE "ALIVE"

NÅR DU FORHÅNDSBESTILLER THIS IS ACTING MOTTAR DU ”ALIVE” OG DEN NYE SANGEN ”BIRD SET FREE”

TRYKK HER FOR Å HØRE 'BIRD SET FREE'

SIA OPPTRER PÅ “SATURDAY NIGHT LIVE” LØRDAG 7. NOVEMBER

Sia er sanger/låtskriver/produsent og ansvarlig for noen av de største hitsene -  i dag annonserte hun at THIS IS ACTING blir utgitt 29. januar 2016. Sia avslørte albumcoveret og utgivelsesdatoen for THIS IS ACTING via sin nye Instagram konto tidligere denne uken. For å feire at forhåndsbestillingen av albumet er musikkvideoen til ”Alive” nå tilgjengelig på VEVO. Når du forhåndsbestiller THIS IS ACTING mottar du “Alive” samt den nye låten “Bird Set Free” umiddelbart. Trykk her for å se musikkvideoen til “Alive.” Trykk her for å lytte til “Bird Set Free.” Sia kommer til å fremføre ”Alive” og ”Bird Set Free” på ”Saturday Night Live” 7. november.

I musikkvideoen til “Alive”, som ble filmet i Chiba i Japan, ser vi 9 år gamle skuespiller og danser Mahiro Takano. Videoen ble regissert av Sia og Daniel Askill, det samme teamet bak videoer som ”Chandelier”, ”Elastic Heart” og ”Big Girls Cry”.

På THIS IS ACTING jobbet Sia med Jessie Shatkin, som produserte "Alive", i tillegg til sin sammarbeidspartner gjennom lengre tid, Greg Kurstin. 

“Alive”, some er albumets førstesingel ble skrevet av Sia, Adele og Tobias Jesso Jr., og produsert av Jesse Shatkin, som også var med å skrive og produsere Sia sin superhit, og Grammy nominerte låt “Chandelier.”

 

Sia ga ut sitt listetoppende, kritikerroste og gull-sertifiserte album 1000 FORMS OF FEAR(Monkey Puzzle Records/RCA Records) i juli i fjor, som inneholder gjennombruddssanger som ”Chandelier” og ”Elastic Heart”. Den banebrytende videoen til “Chandelier” har svimlende 960 millioner visninger og oppfølgervideoen “Elastic Heart”over 433 millioner visninger.

Sia er ikke bare en utrolig kreativ og kompromissløs artist, men også en profilert låtskriver, etter å ha skrevet flere hitsingler for andre artister i løpet av de fem siste årene. Hun har også lagd sanger for pop ikoner som Rihanna (”Diamonds”), Katy Perry (”Double Rainbow”), Britney Spears (”perfume”), Kelly Clarkson (”Invicible”), Carly Rae Jepsen (”Making the Most of the Night”), Beyoncé (“Pretty Hurts”) og Celine Dion (“Love Me Back To Life”), og mange fler. Sia har også vært stemmen bak noen av de største lateen hun har skrevet for andre, inludert “Titanium” med David Guetta, “Beautiful Pain” med Eminem og “Wild Ones” med Flo Rida. I tillegg ble Sia nominert til Golden Globe i fjort for sangen ”Opportunity” fra tolkningen av Broadway musikalen”Annie” fra 2014.

######

Link til musikkvideoen til “Alive”: http://smarturl.it/SiaAliveVid

Link til “Bird Set Free”: http://smarturl.it/BSFpv

Albumcover med mer tilgjengelig på www.rcarecordspress.com

Forhåndsbestill THIS IS ACTING

iTunes/Apple Music: http://smarturl.it/iThisIsActing

Amazon Music:http://smarturl.it/aThisIsActing

Google Play:http://smarturl.it/gThisIsActing

Kjøp/stream “Alive”

Apple Music: http://smarturl.it/aSiaAlive

iTunes: http://smarturl.it/SiaAlive

Spotify: http://smarturl.it/spSiaAlive

Amazon Music: http://smarturl.it/amSiaAlive

Google Play: http://smarturl.it/gSiaAlive

Vevo: http://smarturl.it/pSiaAlive

http://siamusic.net/

https://instagram.com/siathisisacting/

https://twitter.com/Sia

https://www.facebook.com/SiaMusic

http://www.youtube.com/user/SiaVEVO

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er et av Norges ledende plateselskaper, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, samt en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape det rette vekstgrunnlaget, som fremmer musikkens utvikling, og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Bruce Springsteen, Kygo, Maria Mena, Calvin Harris, One Direction, CLMD, Marcus & Martinus, Miley Cyrus, Violet Road, Emilie Nicolas, Justin Timberlake, Katastrofe, Foo Fighters, P!nk m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

Justin Timberlake slipper sitt fjerde studioalbum «Man Of The Woods» 2. februar! Første singelen «Filthy», med video, slippes allerede førstkommende fredag, 5. januar.3.1.2018 17:23Pressemelding

Med ti Grammys og fire Emmys i bagasjen, er Justin Timberlake klar med sitt fjerde studioalbum «Man Of The Woods», som slippes via RCA Records 2. februar. Albumet er tilgjengelig for forhåndsbestilling fredag 5. januar. Samme dag slippes også den nye singelen «Filthy», med tilhørende video regissert av Mark Romanek. Låten er skrevet og produsert av Timberlake, Timbaland og Danja, i samarbeid med James Fauntleroy og Larrance Dopson.

THÅSTRÖM annonserer syv festivalspillinger - deriblant fire norske - sommeren 2018!7.12.2017 11:55Pressemelding

Sveriges største rockestjerne heter Thåström. Med en fortid i blant annet Ebba Grön og Imperiet har han vært høyaktuell i fire tiår, og han fortsetter kontinuerlig å utvikle sin patenterte Europablues til nye nivå. Med det kritikerroste albumet Centralmassivet i ryggen, og en høstturné som solgte nesten 100 000 billetter, annonserer han i dag syv festivalkonserter i Skandinavia til sommeren - blant dem hele fire norske.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom