Sony Music Norway

SIA SIN NYE SINGEL “ALIVE” ER TILGJENGELIG I DAG!

24.9.2015 16:22 | Sony Music Norway

Del

SIA UTGIR SIN NYE SINGEL “ALIVE” SOM ER TILGJENGELIG OVERALT I DAG. “ALIVE” ER DEN FØRSTE SINGELEN FRA HENNES KOMMENDE ALBUM "THIS IS ACTING".

Hun er sanger, låtskriver, produsent og ansvarlig for en lang rekke med massive hits; i dag utgir Sia sin splitter nye singel Alive,” fra det kommende albumet THIS IS ACTING (Monkey Puzzle Records/ RCA Records)

TRYKK HER for å høre “Alive.”


"Alive" er skrevet av Sia, Adele og Tobias Jesso Jr. og var produsert av Jesse Shatkin, som også var med å skrive og produsere Sia sin fire ganger Grammy nominerte "Chandelier". 

Sia utga sitt listetoppende og kritikerroste album 1000 FORMS OF FEAR (Monkey Puzzle Records/ RCA Records) i Juli i fjor, som inkluderte flere av hennes massive hit-singler som“Chandelier”og “Elastic Heart”. Den banebrytende videon til ”Chandelier” har blitt sett over 900 millioner ganger og oppfølgervideoen for ”Elastic Heart” har blitt sett over 395 millioner ganger!

Den imponerende kreative og kompromissløse artisten Sia, er også kjent for å lage hits og som låtskriver, og har skrevet flere hitsingler over de senere årene for andre artister. Hun har laget sanger for popikoner som Rihanna (”Diamonds”), Katy Perry (”Double Rainbow”), Britney Spears(”Perfume”), Kelly Clarkson (”Invincible”), Carly Rae Jepsen (”Making the Most of the Night”), Beyoncé (“Pretty Hurts”) og Celine Dion (“Love Me Back To Life”), og mange andre. Sia sin vokal har også vært å finne på flere massive hits hun har skrevet, inkludert “Titanium” med David Guetta, ”Beautiful Pain” med Eminem og ”Wild Ones” med Flo Rida. Sia ble også nominert i fjor til Golden Globe for sangen ”Opportunity” fra 2014 tolkningen av Broadway musikalen”Annie”.

Kjøp/Stream “Alive”

Apple Music: http://smarturl.it/aSiaAlive

iTunes: http://smarturl.it/SiaAlive

Spotify: http://smarturl.it/spSiaAlive

Amazon Music: http://smarturl.it/amSiaAlive

Google Play: http://smarturl.it/gSiaAlive

Vevo: http://smarturl.it/pSiaAlive

http://siamusic.net/

https://twitter.com/Sia

https://www.facebook.com/SiaMusic

http://www.youtube.com/user/SiaVEVO

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er et av Norges ledende plateselskaper, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, samt en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape det rette vekstgrunnlaget, som fremmer musikkens utvikling, og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Bruce Springsteen, Kygo, Maria Mena, Calvin Harris, One Direction, CLMD, Marcus & Martinus, Miley Cyrus, Violet Road, Emilie Nicolas, Justin Timberlake, Katastrofe, Foo Fighters, P!nk m.fl.