Egmont Publishing

Si som Enok fra Anno: «Det kan eg!»

Del

Test dine kunnskaper med Egmont og Anno-redaksjonen! Nå kan du leve deg inn i en tid da alt var annerledes. Den gang livet var enkelt og røft.

I Anno-spillet begynner du på bunnen av rangstigen, og kjemper deg oppover ved å bruke ferdighetene dine. Akkurat som i TV-serien skal du vise hva du kan om ulike håndverksfag. Målet er å tilegne deg et svennebrev. 

Jobb deg opp fra svenn til mester ved å bruke kunnskapene dine om ulike epoker i norsk historie. Og til slutt vil bare én av spillerne stå alene igjen som vinner.

Enok var en Anno-deltager fra 2015, og han ble legendarisk for sin tro på seg selv. Uansett hva deltagerne måtte i kast med, så var han sikker på at han behersket utfordringen best av alle. «Det kan eg!» var et mantra Enok alltid sa, og nå kan du også ytre de samme ordene i brettspillet og vinne viktigte poeng.

Vel og merke, HVIS du faktisk kan det da.

Fakta om Anno:

I «Anno» skal deltagerne tilegne seg så mye kunnskap de kan om perioden ved å bli svenn og mester. 

Hver uke velger lagene sin svennelærling som gjennom et svennestykke skal konkurrere i å lære seg et håndverk. Vinneren blir kåret til svenn, og i uken etterpå skal svennen lære bort håndverket til de andre deltagerne gjennom et mesterstykke.

Dersom mesterstykket blir godkjent, blir svennen kåret til mester og oppnår fordeler. I tillegg til håndverkskonkurransen, må de to svakeste utkjempe en duell. Den som vinner, får bli. Denne sesongen er Anno-redaksjonen i Trondheim. De har tidligere gjestet Bergen og Fredrikstad.

For mer informasjon eller pressemateriell ta kontakt med: 

Knut Thomas Hagen
Mob. 99628411
E-post: knut.thomas.hagen@egmont.com

 Annette Rønningen Arnesen
Mob: 91 64 74 24
E-post: annette.ronning.arnesen@egmont.com

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Egmont Publishing

Egmont Publishing
Egmont Publishing
Nydalsveien 12
0441 Oslo

+47 22 77 20 00http://www.egmontpublishing.no

Egmont Publishing er Norges største utgiver av blader, magasiner, tegneserier og digitale tjenester til voksne, barn og unge. Selskapet har også investeringer i e-handel og digitalbyråer, og utgir over hundre kjente merkevarer. Egmont Publishing er en del av Egmont - et av Nordens største mediekonsern med 6200 ansatte og aktivitet i 30 land. Egmont står bak mer enn 700 magasiner, tegneserier, Klikk.no, TV 2, Nordisk Film og kinodrift. Egmont er en stiftelse som omsetter for 14,5 milliarder NOK og deler årlig ut over 120 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg saker fra Egmont Publishing

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Egmont Publishing på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Egmont Publishing

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom