Glass og Fasadeforeningen

SG Railing AS er solgt til Plastmo

Del

Plastmo har kjøpt samtlige aksjer i det norske selskapet SG Railing AS. SG Railing AS er blant annet kjent for å levere rekkverk i glass og aluminium i høy kvalitet. Glassrekkverk inngår i Plastmo sitt sortiment med løsninger til utemiljø og regnvannshåndtering.

Terje Svendsen og André Thomsen.
Terje Svendsen og André Thomsen.

Med oppkjøpet vil Plastmo og SG Railing utvikle og utvide rekkverksforretningen hos Plastmo sine mange forhandlere i Norden samt i sentral- og Øst-Europa, skriver Plastmo i en pressemelding til Glass og Fasadeforeningen.
SG Railing AS ble etablert av Terje Svendsen i 2005 og virksomheten ligger i Arna, ved Bergen. SG Railing AS omsatte i 2017 for 17,5 mill. NOK og har hittil kun vært aktive på det norske markedet.
SG Railing vil fremover bli en del av aktivitetene i Plastmo og grunnleggeren Terje Svendsen samt de øvrige medarbeiderne fortsetter alle i deres nåværende roller.
– Vi har en unik, sterk og flott rekkverksløsning, som vi har hatt stor suksess med. Vi har hatt vekst gjennom en årrekke og må erkjenne at det krever et annet og større system, hvis det fulle potensiale skal oppfylles. Derfor er vi glade for og stolte over, at vi nå er en del av Plastmo, uttaler Terje Svendsen, grunnlegger og driftsansvarlig hos SG Railing.
Oppkjøpet er en del av Plastmo sin vekststrategi, for å øke forretningsområdet på sortimentet innenfor utemiljø i kombinasjon med Plastmo sine kjente vannhåndteringsløsninger.
– Vi har i Plastmo ønsket å utvide forretningen og tilby våre forhandler flere kvalitetsløsninger til utemiljø. Vi er overbevist om at SG Railing og Plastmo vil gjøre en god forretning sammen. Selskapet har de seneste årene opplevd vekst og vi skal sikre at denne utviklingen fortsetter, sier André Thomsen, adm. direktør for Plastmo.

Plastmo markedsfører et bredt produktsortiment innenfor vannhåndtering og utemiljø som takrenner, takløsninger, rekkverk, utestue og drenering.
Plastmo aktivitetene drives fra tre lokasjoner i henholdsvis Danmark, Norge og Polen.

Nøkkelord

Bilder

Terje Svendsen og André Thomsen.
Terje Svendsen og André Thomsen.
Last ned bilde

Om Glass og Fasadeforeningen

Glass og Fasadeforeningen
Glass og Fasadeforeningen
Fridtjof Nansens vei 19
0369 Oslo

47 47 47 05http://www.glassportal.no

Glass og Fasadeforeningen (GF) er en interesseorganisasjon for bedrifter med virksomhet innenfor forvaltning, rådgivning, prosjektering, produksjon, bearbeiding, montering og handel/salg av glass- og tilhørende produkter.

Følg saker fra Glass og Fasadeforeningen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Glass og Fasadeforeningen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Glass og Fasadeforeningen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom