Universal Music Norge

Serlina slipper første singel på Universal Music

24.3.2017 10:58 | Universal Music Norge

Del

17 år gamle Serlina har drevet med musikk så lenge hun kan huske, men det var først da hun skrev hiten «Målløs» med Skei & PT at Norge for alvor omfavnet stortalentet. I dag slipper hun sin andre solosingel, «Puste under vann».

På tross av sin unge alder har Serlina har mye på hjertet, og når Bergenseren slipper sin andre solo-singel, beviser hun at hun ønsker å formidle det tøffe, kompliserte, følelsesrike og festlige ungdomslivet som ikke alltid er en dans på roser, men som allikevel kanskje er den beste tiden i livet.

Hør «Puste under vann» her.

- «Puste under vann» handler om hvordan vi ungdommer - generasjon prestasjon - føler vi må prestere hele tiden. Vi må se «sånn og sånn» ut for å være bra nok, vi har hjertesorg, vi opplever kanskje savn etter å ha mistet noen vi har vært glad i. Av og til prøver vi så hardt her på land at man bare vil finne en helt annen vei som er bedre. Men mennesker kan jo ikke puste under vann, så vi må bare prøve å finne frem på land og gjøre så godt vi kan, forteller Serlina.

Musikkvideoen til låten er gjort av Christer Steffensen og har hatt premiere på 730.no i dag.

Se musikkvideoen her.

Den reflekterte tenåringen skrev hiten «Målløs» med Skei & PT høsten 2016. Låten ble listet på radio og har blitt streamet over 3 millioner ganger på Spotify. Suksessen gjorde at Erik & Kriss ønsket henne med på singelen «Superhelt» som kom senere samme år. 2016 toppet seg med en platekontrakt med Universal Music, og «Puste under vann» er første låt fra dette samarbeidet.

«Puste under vann» er skrevet av Serlina, Mads Arron og Bjarte Ludvigsen, og produsert av GoToGuy.

Mer om Serlina

Serlina (17) har drevet med musikk så lenge hun kan huske, og allerede som seksåring var hun i studio i Kristiansand for å spille inn sitt første album sammen med familien. I 10 år har hun reist rundt i hele landet, og sunget på små og store scener sammen med artister som Alexander Rybak, Marcus &Martinus, Mathea Mari, The Main Level og mange flere.

Den store musikkinteressen har vært der siden begynnelsen av og volumet var alltid på max på anlegget på jenterommet. Var det noe Serlina krevde var det store høyttalere og god plass til å danse. Etterhvert som tiden gikk ble de ferdige låtene for lite utfordrende og hun begynte å skrive egne låter. Med en enkel skriveblokk og penn, og en god ”dæsj” med følelser, tanker og ideer begynte tekster å ta form.

Spotify / Facebook / Instagram

 

Kontakter

Bilder

Last ned bilde
Foto: Pål Gabrielsen
Foto: Pål Gabrielsen
Last ned bilde
Foto: Pål Gabrielsen
Foto: Pål Gabrielsen
Last ned bilde
Sceenshot fra musikkvideo
Sceenshot fra musikkvideo
Last ned bilde

Om Universal Music Norge

Universal Music Norge
Universal Music Norge
Drammensveien 88B
0271 Oslo

+47 22 54 14 00http://www.universalmusic.no

Universal Music AS er verdens, og Norges, største musikkselskap og representerer blant annet artister som U2, Rolling Stones, The Beatles, Justin Bieber, Taylor Swift, Lady Gaga, Katy Perry, Rihanna, The Weeknd, Broiler, Astrid S, Seeb, OMVR, Odd Nordstoga m.fl.

Følg saker fra Universal Music Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Universal Music Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Universal Music Norge

Adelén aktuell med dansbar popsingel18.8.2017 13:06Pressemelding

Etter et år i studio hvor hun har arbeidet med nytt materiale, er den norske sangerinnen Adelén endelig klar med ny musikk. Neste singel ut er «Go Home»  - en dansbar, urban popsang med et amerikansk særpreg, som er perfekt for de sene sommerkveldene.   Popartisten har nå beveget seg inn i et nytt landskap, hvor hun utforsker nye sider av seg selv - ikke bare som artist, men som låtskriver. Dette er nemlig den første låten Adelén gir ut som hun har skrevet selv. «Go Home» er laget i samarbeid med det anerkjente danske produsentteamet Providers, som tidligere har jobbet med store skandinaviske artister som Rasmus Seebach og Medina. Hør "Go Home" HER.   «Motivasjonen bak å skrive "Go Home" var å forsøke å fremstille et klisjéfylt scenario - hvor en jente ikke hører fra en gutt etter å ha blitt med han hjem, men med et rolleskifte. Realiteten er at dette går begge veier. Jeg synes det er kult og viktig at vi mer og mer blir åpne til at kvinner får uttrykke friheten t

Justin Bieber og BloodPop® med ny singel17.8.2017 18:18Pressemelding

I dag kl. 18 slapp Justin Bieber og BloodPop® låta «Friends» på alle plattformer. Låten er co-skrevet med popkometen Julia Michaels, som også jobbet med BloodPop® på Biebers gigahit «Sorry» fra 2015 Amerikanske BloodPop® har de siste årene gjort stor suksess som låtskriver og produsent for blant andre Madonna, Skrillex, Charlie XCX og på flere låter på Biebers forrige album «Purpose». Justin Bieber har medvirket på hits med både DJ Khaled og David Guetta i år. Aller størst har samarbeidet med Luis Fonsi og Daddy Yankee på remixen av «Despacito» blitt. Låta har for øyeblikket nesten 750 millioner streams på Spotify og har toppet Billboard-lista i 14 uker på rad. I Norge har den toppet VG-lista i 15 uker på rad.

Madonna feirer med konsertfilm16.8.2017 15:28Pressemelding

I dag fyller en av verdens største artister 59 år, noe som markeres ved annonseringen av «Madonna: Rebel Heart Tour». Konsertfilmen slippes på Blu-Ray, DVD og digitalt 15. september, men kan forhåndsbestilles fra og med i dag.   I tillegg slippes det et livealbum med 22 låter av ikonets største låter fra karrieren og fra det nyeste albumet «Rebel Heart». I dag ble det også sluppet en liveversjon av «Material Girl» på alle plattformer. Du kan se oversikt over alt innholdet i det vedlagte dokumentet.  «Madonna: The Rebel Heart Tour» inneholder konsertmateriale fra hele den omfattende verdensturneen som startet i Nord-Amerika i september 2015 og ble avsluttet i Sydney  20. mars 2016. Konsertefilmen inneholder også ekslusive behind the scenes-bilder fra turneen. Filmen er regissert med Danny B. Tull og Nathan Rissman, som har jobbet tett med Madonna på flere prosjekter.

Hkeem & Unge Ferrari med r&b-ballade11.8.2017 08:30Pressemelding

20 år gamle Abdulhakim Hassane aka Hkeem opplevde at hans debutsingel "Fy faen" ble den mest populære norske sangen denne sommeren. Låta gikk  #1 i Norge, og lå 12 uker topp 4 på VG-lista. Den har nå snart streamet 25 millioner ganger på Spotify, og gått 4 x platina i Norge. "Fy Faen" gikk topp 20 på Spotify i Sverige, og gjorde det bra i både Danmark og Finland. Låta havnet på viral-listene i 12 land, inkludert topp 10 på den globale viral-listen på Spotify. I dag, 11. August, slipper han sin andre singel, "Urettferdig", en følsom midtempo r&b- ballade. Med seg på låta har han en av de mest etablerte og populære r&b artistene i Norge, Unge Ferrari. Med denne låten viser Hkeem en ny og sårbar side som artist, en artist som helst sikkert vil prege norsk musikk i lang tid fremover. "Urettferdig" er produsert av Eirik Tilleri og Kjetil Bjelvin.   - "Urettferdig" handler om mennesker som har gått bort - mennesker man savner. Man ka

Avicii er endelig tilbake med ny musikk10.8.2017 16:07Pressemelding

I dag slapp den svenske superstjernen EP’en «AVĪCI», som er første slipp av ny musikk fra Tim Bergling siden han slapp albumet «Stories» i 2015.   Hør Aviciis nye EP her.  Etter åtte intense år med musikk og turnering verden over annonserte Avicii at han skulle trekke seg tilbake i 2016, noe som fikk fans verden over til å frykte at han hadde gitt seg med musikk for godt.   Rett før annonseringen dro Avicii på en lengre reise gjennom USA med noen av sine nærmeste venner og samarbeidspartnere. På denne reisen fant han tilbake til gleden ved å produsere musikk, og skapte blant annet låta «Without You» med sin gode venn og samarbeidspartner Sandro Cavazza. Låta er et av seks spor på den ny EP’en «AVĪCI», som ble annonsert på hans sosiale kanaler for en uke siden. På den har han også samarbeidet med Rita Ora, AlunaGeorge, Billy Raffoul og svenske Vargas & Lagola. Noen av låtene, som «Without You», har fans fått høre før, blant annet på Ultra Music festival i Miami i 2016.  Avicii har f

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom