TV 2

«Senkveld med Thomas og Harald» går mot slutten

Del

Thomas Numme og Harald Rønneberg har bestemt seg for at neste sesong av «Senkveld med Thomas og Harald» blir den siste.

Thomas Numme og Harald Rønneberg har bestemt seg for at neste sesong av ”Senkveld med Thomas og Harald” blir den siste. Foto: TV 2
Thomas Numme og Harald Rønneberg har bestemt seg for at neste sesong av ”Senkveld med Thomas og Harald” blir den siste. Foto: TV 2

- Vi er så heldige! Vi har hatt verdens beste jobb i snart 15 år, og har fått lov til å møte så mange herlige, imponerende og merkelige mennesker. Og vi har fått lov til å oppleve ting som...ikke er så vanlige, sier Thomas Numme.

- Vi elsker det vi gjør, og alle de der hjemme som følger med oss hver fredag, sier Harald Rønneberg.

- Og alt dette har vi to fått gjøre sammen, et ganske unikt venn- og partnerskap, rett og slett, sier Thomas.

Programmet er unikt i norsk underholdningssammenheng, og har etter snart 15 år blitt en del av norsk kulturhistorie. Senkveld er et talkshow der samtalen og humorinnslag har stått sentralt gjennom 29 suksessrike sesonger.

- Alle eventyr har en slutt, også det som må ansees å være ett av de vakreste eventyrene på TV 2. «Senkveld med Thomas og Harald» er, og har vært, en institusjon på fredagene på TV 2 i 15 år. I ukas mest populære talkshow har programlederne samlet familien foran skjermen uke etter uke, måned etter måned og år etter år, kommenterer TV 2-sjef Olav T. Sandnes.

Siden oppstarten i 2003 har Thomas og Harald hver fredag, samlet familien rundt tv-skjermene, funnet på de mest utrolige, pinlige og underholdende ting – og tatt med kjente fjes fra inn- og utland inn i stuene til folk.

- Jeg har stor respekt for den jobben Thomas og Harald har gjort for TV 2. De har hatt besøk av alle kjendiser og aktuelle personligheter fra både inn- og utland, de har laget årets tv-øyeblikk og videreutviklet seg i takt med tiden og levert innhold og underholdning i toppklasse hver eneste uke. I tillegg er de hardtarbeidende hedersmenn som er veldig sterke på innhold. Thomas og Harald skal heldigvis fortsette å være programledere i TV 2 også etter endt siste sesong, og vil dukke opp på skjermen igjen i nye konsepter i tiden som kommer, sier programredaktør Jarle Nakken i TV 2.

Denne ukens program er nummer 421 i rekken for Thomas og Harald, og når de går av skjermen i mai er det med 435 sendinger bak seg. Avslutningssesongen blir den 30. i rekken, har oppstart i februar og avsluttes i mai 2018.

Duoen sier at det å gi seg, er en nøye overveid beslutning.

- Dette er noe vi har tenkt på lenge, og sammen kom vi frem til at det er riktig å avslutte dette eventyret nå, selv om det er vemodig.

- Ja, med 30 sesonger i boks og 15 år når vi avslutter i mai, kan vi si oss både stolte og fornøyde, sier Harald.

- Og dessuten har vi alltid sagt at vi skal gi oss på topp!

2018 er også et jubileumsår for «Senkveld med Thomas og Harald». Og det skal markeres.

- Nå skal vi lage en kanon siste sesong! Og den gleder vi oss veldig til å dele med hele Norge, sier Thomas.

- Vi skal ha mange fine samtaler i sofaen med mennesker du er glad i og nysgjerrig på. Vi skal ha nydelige og tøffe musikkopptredener på scenen, og vi skal selvfølgelig finne på mye moro.

- Ja, til våren skal vi feire, mimre, takke alle som fortjener en takk og kose oss sammen, sier Harald.

- Og dere der hjemme skal få lov til å være med på å bestemme litt, og så avslutter vi med en folkefest i mai. 

Thomas og Harald har fortsatt kontrakt med TV 2 og ser frem til et videre samarbeid med kanalen.

- Etter avslutningen i mai skal vi aller først ta oss en liten pause fra skjermen, og så gleder vi oss til å finne på nye morsomme ting sammen med TV 2, sier duoen.

Hva som skjer sent på fredagskveldene på TV 2 neste høst er for tidlig å si noe om.

- Vi skal legge planer for fredagskvelden på TV 2 også etter at Thomas og Harald tar seg en velfortjent helgefri for første gang i voksen alder. Men fokuset nå er å tilrettelegge for at Thomas og Harald kan gå inn i sin siste sesong med en ambisjon om å lage en avslutning og markering av 15-årsjubileet på en måte som rett og slett går inn i historiebøkene, sier Olav T. Sandnes.

Kontakter

Bilder

Thomas Numme og Harald Rønneberg har bestemt seg for at neste sesong av ”Senkveld med Thomas og Harald” blir den siste. Foto: TV 2
Thomas Numme og Harald Rønneberg har bestemt seg for at neste sesong av ”Senkveld med Thomas og Harald” blir den siste. Foto: TV 2
Last ned bilde

Om TV 2

TV 2
TV 2
Nøstegaten 72
5020 Bergen

02255http://www.tv2.no

Dette er TV 2

TV 2 er Norges største kommersielle tv-kanal, og er en del av mediehuset TV 2 som står bak en rekke etablerte merkevarer som TV 2 Nyhetskanalen, TV 2 Zebra, TV 2 Livsstil, TV 2 Sportskanalen, TV 2 Humor, TV 2 Sumo, TV2.no, TV 2 Mobil og TV 2 Skole.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, der deler årlig ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge. Egmont står bak mer enn 700 magasiner, forlag, Klikk.no, Nordisk Film, kinodrift, samt flere deleide selskaper.

Følg saker fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom