Seniornett

SeniorSurf-dagen 21. september. Sikkerhet på nett.

Del

Over hundre møteplasser er med på å markere årets SeniorSurf-dag 21. september.

Årets tema: «Sikkerhet på nett»

På denne dagen kan vitebegjærlige seniorer få prøve internett gratis og med veiledning. Bibliotek, seniorsentre, frivillighetssentraler og lokale Seniornett-foreninger stiller opp med datamaskiner og sørger for veiledere.

Dagen er ment som et lavterskel-tilbud for seniorer, hvor de kan få en innføring i ulike temaer.

Over 400 000 eldre er fortsatt ikke nettbrukere, og Seniornett jobber for å inkludere alle seniorer i den digitale hverdagen.

Seniornett har i forbindelse med dagen utarbeidet en egen ressurspakke for møteplassene, som de kan benytte seg på dagen.

Fakta:

120 møteplasser over hele landet. Se møteplasslisten på https://www.seniornett.no/seniorsurf-dagen-21-september-moteplassliste/

På møteplassene vil det bli distribuert gratis Seniornett-magasiner med dataopplæringsstoff

Se etter kunngjøringer lokalt på oppslag eller i medier hvor møteplassen er. Los gjerne lærelystne seniorer til en annonsert møteplass.

Pressekontakt:

Tore Langemyr Larsen, daglig leder

E-post: tore.langemyr.larsen@seniornett.no

Kontor 22 42 96 26

Mobil 959 85 167

Seniornett Norge er en frivillig, partipolitisk nøytral medlemsorganisasjon, og har siden starten i 1997 jobbet for å inkludere seniorene i den digitale hverdagen.

Les mer: https://www.seniornett.no/om-oss/

Om Seniornett

Seniornett
Seniornett
Postboks 1002
0104 OSLO

22 42 96 27http://www.seniornett.no/

Seniornetts formål er å:
- arbeide for å sikre alle seniorer som ønsker det opplæring, støtte og veiledning i bruk av   IKT.
- være et faglig og sosialt nettverk for medlemmene.

Seniornetts styrke er at den er landsdekkende. Med sine 200 dataklubber gir foreningen hvert år titusener seniorer dataopplæring, kontinuerlig oppdatering, kunnskapspåfyll og støtte.

Følg saker fra Seniornett

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Seniornett på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Seniornett

De offentlige kontorer vil fra 1. juli neste år gradvis først og fremst snakke med oss på nett.3.10.2013 15:46Pressemelding

(03.10.2013): Det er en realitet at det er mindre enn ett år til at denne formen for kommunikasjon gradvis vil finne sted på nett mellom de offentlige kontorer og vanlige folk. Dette er ingen skremselspropaganda, sier Tore Langemyr Larsen, daglig leder i Seniornett. Våre læresentre står klare til å ta imot alle dem som nå ser det haster med å tilegne seg datakunnskaper. Hvordan den offentlige kommunikasjon skal tilrettelegges er ett av tema når møteplassene markerer SeniorSurf-dagen 9. oktober 2013.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom