Scandic Hotels

Scandic vant tilgjengelighetspris - Invitert til å tale ved FNs kontor i Wien

Del

Scandics tilgjengelighetsstrategi har blitt kåret til verdens mest innovative tilgjengelighetsprosjekt. Bak den prestisjefylte kåringen står Zero Project, en organisasjon bestående av mer enn 3000 funksjonshemningseksperter i over 150 land.

Prisutdelingen holdes på Zero Project-konferansen på FNs kontor i Wien. Scandic er invitert inn for å motta prisen og snakke om sitt arbeid med å gjøre hotellene tilgjengelig for alle. 

– Dette er en fantastisk anerkjennelse av det viktige arbeidet som alle på Scandic gjør hver eneste dag for å forbedre tilgjengeligheten for våre gjester - fra ledergruppen til alle medarbeidere på våre hotell, sier Even Frydenberg, konsernsjef for Scandic Hotels Group.

Går foran i bransjen
Scandics tilgjengelighetsarbeid ble valgt som det vinnende prosjektet av Zero Projects nettverk av eksperter fra hele verden. Hotellkjeden vil motta prisen på Zero Project-konferansen som arrangeres 21. til 23. februar på FNs kontor i Wien.

Scandics tilgjengelighetsambassadør, Magnus Berglund, har blitt invitert til å snakke om Scandics innovative praksis og tilgjengelighetsstrategi som har fått anerkjennelse verden over. Strategien inkluderer Scandics tilgjengelighetsstandard, en sjekkliste på 135 punkter som er laget for å kunne gi gjester med spesielle behov et høyt servicenivå. Tilgjengelighetsstandarden omfatter hele Scandics tilbud og er en integrert del av alle produkter og tjenester på hotellene. I tillegg gjennomgår Scandics 16 000 medarbeidere interaktive nettkurs om tilgjengelighet med tester, tips og instruksjonsvideoer som viser hvordan man kan tilby den beste servicen til personer med nedsatt funksjonsevne.

En viktig målsetning for Scandic er å skape fantastiske hotellopplevelser for alle, og som den største hotellkjeden i Norden har Scandic mulighet til å bidra til positiv forandring i hele bransjen.

– Vi har arbeidet dedikert og strategisk med tilgjengelighet i mange år, og det har blitt en viktig del av Scandics DNA. Det som gjør oss mest stolte er når gjester forteller oss at når de bor på Scandic behandles de som hotellgjester, ikke som personer med nedsatt funksjonsevne, sier Magnus Berglund, tilgjengelighetsambassadør.

Zero Project
Zero Project fokuserer på rettigheter for funksjonshemmede over hele verden. Det er en plattform der man deler de mest innovative og effektive løsningene på problem som mennesker med funksjonshemming står ovenfor. Deres hovedmål er å bidra til å skape en verden fri for hinder. Med et voksende nettverk av over 3000 funksjonshemningseksperter i over 150 land, forsøker Zero Project å identifisere de mest innovative og effektive prosjektene og metodene som forbedrer livet for funksjonshemmede.
Les mer om Zero Project.

For mer informasjon, kontakt:

  • Magnus Berglund, tilgjengelighetsambassadør, Scandic Hotels Group:
    + 46 8 517 350 77, Magnus.Berglund@scandichotels.com
  • Kristian Røise Dahl, PR- & kommunikasjonsrådgiver Scandic Hotels Norge:
    +47 958 41 992, KristianRoise.Dahl@scandichotels.com

Bilder

Om Scandic Hotels

Scandic Hotels
Scandic Hotels
Karenslyst Allé 11
0278 Oslo

+47 922 11 936http://scandichotels.no

 Om Scandic Hotels Group                                                                          
Scandic er den største hotellkjeden i Norden med 16 000 medarbeidere og med et nettverk av nærmere 280 hoteller fordelt på cirka 55 000 hotellrom i drift eller under utvikling. Scandic Friends er Nordens største lojalitetsprogram innen hotellbransjen med 2 millioner medlemmer. En ansvarsfull drift er en del av Scandics DNA, og Scandic er ifølge BDCR «best hotel brand» i Norden. Scandic er børsnotert på Nasdaq Stockholm. www.scandichotelsgroup.com

             

 

 

Følg saker fra Scandic Hotels

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Scandic Hotels på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Scandic Hotels

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom