Scandic Hotels

Scandic tredobler kapasiteten i Drammen

Del

Scandic Hotels har signert en langsiktig avtale med Utstillingsplassen Eiendom AS, om å overta driften av Ambassadeur Hotel og Globus Hotel i Drammen. Avtalen, som trer i kraft fra 1. januar 2017, tilfører Scandic nærmere 300 nye rom.

Ambassadeur Hotel
Ambassadeur Hotel

Ærverdige Ambassadeur Hotel, med historie tilbake til sent 1800-tall, samt Globus Hotel, ligger rett ved Strømsø Torg, bare 50 meter fra Drammen stasjon. Hotellene, som i dag er to frittstående hoteller, kommer etter overtagelsen til å gjennomgå en omfattende renovering og slås sammen til ett hotell med nærmere 300 rom, 13 konferanserom, restaurant og bar.

- Drammen er et av de raskest voksende hotellmarkedene i Norge. Ambassadeur Hotel er et klassisk hotell, med en god beliggenhet i byen. Gjennom dette oppkjøpet forsterker vi vår posisjon ytterligere i det norske markedet, sier Frank Fiskers, konsernsjef i Scandic Hotels Group.

- Med Ambassadeur Hotel og Globus Hotel nesten tredobler vi vår nåværende romkapasitet i Drammen. Hotellet blir et verdifullt tilskudd i vår hotellportefølje, sier Svein Arild Steen-Mevold, administrerende direktør for Scandic Hotels i Norge.

Drammen er Norges femte største by og sentrum i en av de raskest voksende byregionene i Norge. Kommunikasjonsmulighetene til Oslo og videre til Oslo Lufthavn er svært gode, med tog til Oslo sentrum hvert 10. minutt og seks tog i timen til Oslo Lufthavn.

Scandic tar over driften 1. januar 2017, og hotellet kommer til å holde åpent under renoveringen. Hotellets navn fra 1. januar vil bli Scandic Ambassadeur Drammen. 

Kontakter

• Svein Arild Steen-Mevold, administrerende direktør, Scandic Norge:
E-post: sveinarild.mevold@scandichotels.com
Telefon: +47 951 79 390

• Niklas Lindström, distriktsdirektør Scandic Norge
E-post: niklas.lindstrom@scandichotels.com
Telefon: +47 924 11 549

• Tine Birkeland, markeds- og kommunikasjonsansvarlig, Scandic Norge
E-post: Tine.Birkeland@scandichotels.com
Telefon: +47 922 11 936,

Bilder

Ambassadeur Hotel
Ambassadeur Hotel
Last ned bilde
Fasade Ambassadeur Hotel.
Fasade Ambassadeur Hotel.
Last ned bilde
Inngangsparti Ambassadeur Hotel
Inngangsparti Ambassadeur Hotel
Last ned bilde

Om Scandic Hotels

Scandic Hotels
Scandic Hotels
Karenslyst Allé 11
0278 Oslo

+47 922 11 936http://scandichotels.no

Scandic er markedsleder i den nordiske hotellbransjen med nesten 44 000 hotellrom fordelt på nær 230 hoteller i sju land. Kjedens lojalitetsprogram, Scandic Friends, er Nordens største lojalitetsprogram i hotellbransjen med sine 1,7 millioner medlemmer.

Følg saker fra Scandic Hotels

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Scandic Hotels på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Scandic Hotels

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom